az kazandıran sistem vardır desek ona
az kazandıran sistem vardır desek ona
www.erkakurye.com
İnsanin inanasi gelmiyor 1 litre benzin 5 tl.s.arabistanda 25 kuruş,aradaki farka bakarmisiniz , 20 kati kadar var, dahada artmakta.demekki devletin geli kaynaklarindan en önemlilerinden biri.cumhuriyet kuruldugundan bugüne dekhangi konuda ilerledik.bi otimobil markamiz dahi yok.satacak bişeyimiz olmayinca hep cepten yedik bugünlere geldik.ilerde neler olur bilinmez ama görünen o ki bizde hiç gelişme olmiyacaği.
Sorun bizde. Bir türlü tatmin olamıyoruz.
Yöneticilerimiz de tatmin olana kadar devam mantığı ile "çalışıyorlar".
Yeter artık doyduk demedikçe devam....
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
Sonuç, hepimiz salağız gerçekten.. İstediğimiz kadar sağcı, solcu, ortacı, hükümetçi olalım. Milletvekili olmayan hepimiz salaklar ordusuyuz.. Ses etmedikçe öyle kalmaya devam edeceğiz.. Pompanın başına geçince din, dil, ırk, mezhep vs. gibi ayrımlar yapmadan hepimize geçiriyorlarsa kusura bakmayın hakediyoruz.
bu konu hala devam ediyormu yahu ?
çözümü ben biliyorum ve bunun başka yolu yok benim söylediklerimi kaale alanlar rahata kavuşacağına garanti ediyorum
bakın bir hikaye anlatayım
adamın birinin evine hırsız girer ve hırsızı oğlu görür hemen babasına seslenir !
baba baba kalk eve hırsız girmiş !
babası da oğluna yakala der ,
oğlu baba yakalayacağım ama korkuyorum der ,
babası tekrar , o zaman kovala gitsin der,
oğlu tekrar babaya döner , baba kovalıyorum kaçmıyor !
babası son söz olarak o zaman sen orayı terket diye son cevabını verir
çözüm : bu düzeni değiştiremiyorsak kendi düzenimizi değiştirip yurdu terketmek
gülerek söylüyorum bolca smıle kullanıyorum aslında güleriz ağlanacak halimize !
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Benim inandigim birsey var, motosiklet sürüs tekniginde nereye bakarsan oraya gidersin kuralinda oldugu gibi bi insan neyi nasil düsünürse (negatif yada pozitif) onu yasayacagina inaniyorum.
Burada, gitmek istedigi yöne bakmayi beceremeyen, sürekli duvara toslayan insanlar görüyorum.
Lpg olmasa halimiz duman bizim araba 100 km de 7 lt civarı yakıt harcıyor
Lpg taktıralım o zaman lpg de normal benzin fiyatına yaklaşır
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
la tamda 20 ekimde sınav var ehliyeti ve motoru alıcaktım :(
ne kadar mutlu oldum anlatamam, 10tl olsa biran evvel, durmak yok
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Yahu aç kaldılar anlasanıza
Özgür suriye ordusunu beslemeleri gerekiyor
çoluk çocuklarınıda okutmaları doyurmaları gerekiyor
e ambulanslarla bombalar falan taşıyorlarmış oralara o bombalar beleşemi alınıyor?
200 er dolarda adam başı maaş söz verilmiş suriyelilere nereden gelecek bu paralar?
önlem olarak kendi T.C ordularını içeriye tıktılar ama o adamlar bunlar gibi soyguncu yiyici götürücü olmadığından sadece maaaşları eksildi oda devede kulak yetmiyor özgür suriye ordusuna okadarcık para
aslında bunlar kendi çaldıklarının birazını bize bıraksalar kendi yağımızla kavrulacağız ama bunlar onu bile göremiyor soymaya talana yalana devam ediyorlar
durmak yok yani.
Ha adminlerdende hala birşeyler bekleyenlere ben birtaraflarımla gülerim
onlar için sadece üye sayısı olarak adetten ibaretsiniz bunuda anlayın artık
kim ekmek teknesini iktidara karşı yürütür?
bizim adminlermi,yok deve
hala gülüyorum)))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)