Çareyi bulmuş bakan;
Dayan, dayan 5 Kasım'a kadar. O kazık benim olacak !!!
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
durmak yok yola devam,hedef 2023..gençler için de 2073 falan mıydı neydi?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
her millet hak ettiği gibi yönetilirmişbizde hakediyoruz. meeeeeeeeeeeee lemeye devam.anca onu biliriz.
Arkadasim niye elestiriyorsunuz? Norvec'ten daha iyi bir yasam surmuyo muyuz? Gidip son modellerle fulleyip aksam sut banyosu sonra yataktada buzlu bademle fantezi yapmiyor musunuz? Biliyorum %99 bunu yapiyor (!)
SİZİ PİS AKP DÜŞMANLARIIIII.
biz mi dedik size motor sürün diye bisiklet neyinize yetmiyor. biz bu ülkeden %50 oy aldık sizin konuşma hakkınız yok. biz 550 kişi aslanlar gibi (gerçi 200 kadarı bizden değil ama olsun ) ayda 10 bin lira maaş alırız telefon paralarımızı devlet öder. benzinimizi devlet öder. sizden bize ne . beğenmiyorsanız ananızı da alın çekin gidin. insan gibi söyledik işte bütçe açığı var. sata sata devlette bişey kalmadı ne yapalım bizde sizin sayenizde kapataçağız açığı. siz gibi gerizekalılar olmasa biz nasıl gemicikler alacaz. gerçi ülkenin zenginlerini silkelesek daha çok alırız ama onların dokunulmazlığı var.ner neyse fazla uzatmayalım savaşta başlıyacak zaten süriyeli insanlara kamplar kurduk onlarada para veriyoz.onlar sızden önemli. imralıyada para lazım. sizi kim s......! beğenmiyorsanız konuşmayın fazla ..
İŞTE TAMDA BU ZAMAN İÇİN SÖYLENMEMİŞMİ ??????
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
artık acımıyorki..alıştık nede olsa...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Direk tarayacak olsalar tepkilere katılırdımda, nasıl acı çektirdiğimizi seyretmekten keyif alanlar var yönetimde. Bu yüzden biber gazı bile organikmiş mişş
Bence spora falan başlayalım, bakımlı olalım yakında bizi de satacaklar bari fiyatımız artsın
Bi torba kömüre memleketi satanlarla konuştum, biz çoktan sattık kendimizi siz uyuyun dediler, HAKLILAR da
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
bisiklete vergi ne zaman merak ediyorum
gündem meşgul edecek sağlam bir olayın olduğu gün benzin 5tl olur, millet uyanmasın diye.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Nerde bu AKP yandaşları merak ediyorum. Halen yazacakları bir iki satır şeyleri kaldı mı acaba?
97 oktan 5 lira oluyo yarın kesin bilgi bu...
http://www.youtube.com/watch?v=28D6Q741o4c Orhan abiden gelsin.
ahh ahh elimizden ne geliyorki benzine zam tmm lpg ye zam tmm elektirige zam onada tmm bunada tmm arkadaşlar bu ülkedeki koyunlar oldugu sürece tmm dan başka birşey diyemeyiz desekte sesimizi duyuramayız...
Oh ne güzel geldi.
Adam soğuktan donmak üzere, kahveye girmiş, bana acele bir çay, gelen çayı iki eli ile nazikte kavramış, höpürterek bir yudum çekmiş, kocaman bir ohh çekmiş. SANKİ BİRİ BENİ S*Kİİİ.
Erhan Erdil ve diğer adminler bi organize etse de bütün illeri ayaklandırsak.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)