Tork canavarı, yer uçağı, kırmızı şeytan, kara şimşek ve diğerleri...
Reklamlar
-
ben kendim için söylüyorum daha motora benzin dışında hiçbir şey almadım da yapmadım da ama bence de sıfır motor almak paran varsa al tamam ama gereksiz piyasada 2011 hatta 2012 model olup da daha 4,000 km yi aşmamış dolu motor var çoğuda korkudan satıyor,zaten bende gidip sıfır almadım 2011 model ikinci el aldım
Reklamlar
-
Bir de şu var ; "Pazarlık için aramayın AĞZIMI BOZARIM" ben en çok buna ayar oluyorum.
-
Yazdıklarının çoğu arayanların en çok sorduğu soruların cevapları.
İkinci eldeki alışkanlıklar kendi kendine uzaydan gelmedi.
Hiç düşündünmü neden hiç 30 bin km ve üzeri motor yok ? Çünki kimse almıyor adamlarda alıcının görmek istediği şekle sokuyor motoru.
Hatta bir örnek daha , motoru arıza yapan çıkma parça peşine düşmese belki motor hırsızlığı biticek bu memlekette.
Yani kısaca Halk bunu istiyor.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
shi_bumi adlı üyeden alıntı
Detaylı bilgi için lütfen arayınız demiş zaten adam. Var bir bit yeniği. Ruhsatı keyfe keder kaybedilmiş olabilir
Ya bilmiyorum bu 2 el işi gerçekten çok sıkıntılı bu ülkede. Hakikaten insanı gidip 0km bir motosiklet almaya itiyor borç harç.
2-3 aydır bakınıyorum. Adamın motoruna bakmaya gidiyorum. Akü bitik marş basmıyor. Neden diyorum uzun zamandır çalışmıyor diyor. Güç bela çalıştırıyoruz bir ölçüyorum değerleri motorun elektrik sistemi mafiş.
Bir diğerine gidiyorum egzoz boşaltılmış. Aletten bir böğürtü geliyor düşman başına.
Diğerine gidiyorum. 1000 km.de dediği lastiklerin imalat tarihi 2002. Olmuş 10 yıl.
offfff offffff
sabah sabah ne güldüm ya
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
"erkeye özel transalp"
aynen böyle yazmış biri. nasıl bi aksesuar varsa artık
-
benzer bi konu vardı sanırım.
geçen gün işe gidip gelmelik kücük cc motor bakarken,
(yanlış anlaşılmasın motoru aşağalamak değil ) ybr 125 e hız tutkunları için bire bir demiş
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
CİDDEN yağmur görmemiş ''0'' kilometre ve mağazada bulunan motor dışında motor varmıdır diye hep merak etmişimdir. bu motorlar anlaşmalımı yola çıkarlar. hiçmi anı yağan yağmura yaz yağmuruna yakalanmazlar. benim motora mesela hiç yağmur suyu değmiyor. geçen akşam (çarşamba ) nasıl bir yağmur yağıyor. ben motorla geziyorum . ama yağmur suyu benim motora değmiyor nasıl oldu anlamadım :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Bende anlamıyorum o meseleyi.Motosiklete yağmur deyse ne olurki?Dindikten sonra yağmur lekelerini temizlemek için zaten gene yıkıyorsunuzYıkanmıyormu yoksa,ben mi yanlış yapıyorum.
-
shi_bumi adlı üyeden alıntı
Detaylı bilgi için lütfen arayınız demiş. Var bir bit yeniği.
Ruhsatı keyfe keder kaybedilmiş olabilir
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Pazarlık için aramayın "AĞZIMI BOZARIM" ben en çok buna ayar oluyorum.
turkish39 adlı üyeden alıntı
Motosiklete yağmur deyse ne olurki? Dindikten sonra yağmur lekelerini temizlemek için zaten gene yıkıyorsunuz
Sanırım hiç doğal saf su değmedi, hep kireçli klorlu musluk suyu görmüştür motosiklet demek O duruma bende gıcığım, kullanmak için motosiklet alıyorlar, heran yağmur yağabilir diye kullanmıyor mu bu insanlar
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
daha temizi bayisinde bulunur birde şeyler var Türkiyede daha temizini bulana bedava veriyorum
-
Sülalem raad cCc. Şeytan uçurtması full
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Oda bişeymi Ben bi cbf150 ilanı gördüm 2007 modeldi İlk sahibi , Full Aksesuarlı Kapalı garaj motoruymuş Yağmur,çamur,kar görmemiş Hatta full garajda yatmış sadece arada çalıştırılıp yağı değiştiriliyormuş
Ama nasıl bir şeyse adam heralde sadece Kapalı grajda 42 bin km yapmış galiba
Bide Paraya sıkışıkmış ama Yüksek cc İle takas olur diyo
Fiyatıda azda değil 3450 idi
-
İki odun kütüğünden dyno yapmıştır garaja
Yahu ne adamlar var, ben olsam "yağmur, çamur, dere tepe demedim, 100.000 km yaptım, ne kalitede bi motosiklet alacağını gör, bil" diye ilan veririm
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
"Borcum dolayısıyla acil satılıktır, takas olur" bir de keyfi satılık olanlar var ya en komikleri bunlar. 3.5 ederi olan motora keyfi satılık 5 bin lira fiyat koymak mesela
-
ben tork canavarımı bugün sattım. Mavi şimşek
-
-
17 yaşındaydı. Daha anahtar bile değmemişti
-
belki deponun alt kısmına süngerli gömme delik yaptırmıştır madem erkeğe özel bi transalpse ))) Ne güldüm yaaa iyiydi buu
-
başlıkta: BU MANYAK BENİ SATIYOR :D
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
-
şimdi bi tane daha gördüm kendi alacağım motor sınıfında bi ilanda yazıyor. İlan başlığı "Ben daha iyisini satana kadar en iyisi bu" ) Bu özgüvenle hükümetin başına geçse 2. osmanlı devrini yaşatır eleman )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)