benı durdursalar egzoz dan yememde cezayı kornaya basaras kesın yerım :D röle var kornada tır kornası gibi da da da da da da da ötüyo :D
benı durdursalar egzoz dan yememde cezayı kornaya basaras kesın yerım :D röle var kornada tır kornası gibi da da da da da da da ötüyo :D
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Ya performans egsoz bağırmıyorsa bile neden ceza yazsın veya bağlasın ben onu anlamıyorum. Bi de 12 bin devire çıkartıyor demiş bi arkadaşımız. +100hp bi motoru normalde de o devre çıkartırsan yüreğini titretir. Amacı ne bunların anlamadım...
amaç belli bütçe açığı,gerisi bahane..son 2 ay dikkat etmeli seneyi ceza yemeden atlatmalı.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Tarih 18.03.2013 ve aynı yerde egsozdan dolayı motosiklet bağlıyorlar bilginiz olsun Nezaman bırakıcaklar peşimizi
Hiç bir zaman inşallah. Türk insanı seve seve kuralları uymayı öğrenecek. Bağdat Caddesi'nde oturan biri olarak bu kadar sesli egzoz kullananlara ben lanet ediyorum açıkçası.
Geçen gün öküzün biri scootera açık egzoz takmış, patlata patlata gidiyordu. Kimse de ya ne süper olmuş demedi, 7 sülalesine sıradan saydırdı.
araba egsozu takan malları yakalasalar bari...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
İki üç tane apaçi yüzünden olanlar bize oluyor. Motordan anlamayan neyin ne olduğunu bilmeyen sadece ses ve hızdan ibaret olduğunu anlayanlar yüzünden gidiyoruz adam tutuyor egzozun başlığına araba egzozu kaynaklıyor ya varmı böyle bişey yazık vallahi ya
Arabayada laf ederlermi ki ? Sahinciler yüzünden
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
benim egzoslarda açık ama arkadaşların dediği gibi tok bir ses var kulak s**miyor anlıyacağınız bunu samimi söylüyorum tamam biz seviyoruz ama çevredekiler rahatsız oluyor benim motordanda oluyorlardır çünkü yüksek bir ses var ama yapacak bişey yok ses hem görünürlük hemde sesden aldığım haz yüzünden susturucuları taktırmayı düşünmüyorum
bursadayım bilir bursada oturan arkadaşlar fsm, heykel, inönü caddesi gibi yerlerden motorumla geçmem ben her daim polis var çünkü :D
Bizde gecenin bir yarısı son devir gitmiyoruz ve çok ses çıkartan bir egsozum yok.Fakat o sırada 20 tane içimizi titreten araba geçti onlara hiçbir şey söylemediler.Bundan dolayı bizde lanet okuyoruz merak etmeyin !
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)