Gilera dna 180 diye bir motor buldum fakat onuda satan göremedim şnternette :d bu tür motor bilen var mı? Vitesi yok gazı veriyorsun gidiyor hemde supersport görünümlü gilera hoşuma gitti ama maalesef bulamadım
Gilera dna 180 diye bir motor buldum fakat onuda satan göremedim şnternette :d bu tür motor bilen var mı? Vitesi yok gazı veriyorsun gidiyor hemde supersport görünümlü gilera hoşuma gitti ama maalesef bulamadım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6387746/detay/ bak bendede merak uyandırdın 1 tane varmıs satan görünümü pek cezbedici diil bence
35 ZUS 73
Evet bu bayağ eski yeni modeli sanırım googleye yazınca siyah bir tane var ya çok güzel bunu bende beğenmedm supersport scooter olmaması gerçekten üzücü:(
Bunun çinli taklidinden motoran getirmişti ama numuneliktir heralde çünkü satışı çok kısa sürdü.
Bu motorların ss ile hiç alakası yok görünüş olarak .
Yakından çekilmiş pocket bike sandım :D
piaggio onun artık abisini üretiyor hatta ülkemizede geliyor
Aprilia MANA tam otomatik 850cc
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
süpersport görünümlü scooter demişsiniz ama hiç bişeye benzemiyo 4 5 milyar arası daha iyi bişey düşün bence arkadaşım paran boşa gitmesin
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Aprillia SRV 850 videolarını izlemeni tavsiye ederim zaten supersport fiyatına
Motoru cub motoru tekerlekleri scooter tekeri olsa da böyle bir motosiklete binmeyi kim istemez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)