Kaza yaptım tek hasar bende... Bankaya gitmek için atladım motora uygun şeritte uygun süratte ilerlerken
yuki marka elektrikli bisiklet kamikaze yapar gibi yola atlayıp "u" dönüşü yapmak istedi her ne kadar panik frene idmanlıda olsam kaçacak delik kalmadı ve motoru iğne deliğinden geçirmeyi başarsamda sol ayağımı geçiremedim, elektirkli bisikletin işaretlemiş olduğum yuvarlak yerdeki demire ayağımı vurdum (
resim için tıklayın ) vurmanın etkisiyle ayağım geri doğru gitti ve topuğum artçı demir ayak pedine vurdu biraz yalpaladıktan sonra düşmeden ilerleyebildim. Birşey yok sandım baştan ama kafamı aşağı indirdiğimdeki manzara tüyler ürpertir cinstendi... Diz kapağının 1 karış aşağısı hizasında pantalon yırtılmıştı ve 1 lira büyüklüğünde (uzunluğu genişliği eni boyu aynı) açılmıştı ayağım o korkuyla direk durdum ve motoru yolun ortasında bıraktım adama bağırmaya başladım o sinirle, sonra içimden " Ne yapıyon la olan olmuş zaten" diye geçirdim oturdum kaldırıma ayağıma bakıyorum ne var ne yok diye
topaç topaç olmuş yağ bezeleri dışarı çıkmıştı iyice korkmaya başladım bi yandan akan kanda cabası... Devlet hastanesine 20 metre uzaklıktayız ve millet ambulans aramaya çalışıyor meraklı milletimizde trafiği kilit noktasına getirdi 10 15 dakikaya anca ambulans gelirdi. Yahu dedim çevirin bir araba zaten 2 adım ötede hastane var derken birisi korna yaptı gel işareti yaparak. Bindim doğru acile dikiş falan atarken kaza yaptığımız adamcağız geldi, adamın gözleri dolmuş kendi acımı dindirdim sıra geldi adamı teselli etmeye... Adamcağız üzülmüş babam yaşındaki adama bağırmıştım her ne kadar haklıda olsam... Ağzımdan kötü bir söz çıktımı abi bağırdığım için kusuruma bakma dedikten sonra hastane polisi geldi motorun ruhsatını ehliyetimi falan aldı motor yol üzerinde kaldı ne yapcaz dedim. Trafik ekiplerinin orda olduğunu ilgileneceklerini söyledi. Allah razı olsun trafik ekiplerinden motorumu çekiciye yükleyip parka çekmişler... Duydum eyvah kimbilir nasıl taşıdılar düşürürlermi çizerlermi sıra geldi onu düşünmeye
karakola ifade vermeye götürdüler şikayetçimisin kardeş dedi komiser yok değilim dedim diğerine sordular oda değilim dedi oldu bittiye geldi... Abim gelip aldı arabayla dedim ki
- sür çabuk otoparka motoru alacam
- lan olum manyakmısın akıllanmadınmı bırak kalsın alırsın sonra
- yav sen sür
aklımda halen nasıl taşındığı var neyseki gittim motor garajda duruyor ilk işim sağına soluna bakmak oldu Allahtan düzgün taşınmış ve sabitlenmiş sıfır kusur ve çizikle taşımayı başarmışlar...
50 TL çekici parası
5 TL de otopark parasını verince bir rahatlama çöktü içime anlatamam...
bugün olayın üzerinden 3 gün geçti 2 gündür motorla geziyorum
ailem ve arkadaşlarım deli gözüyle bakıyorlar...
http://2.bp.blogspot.com/-cCMh-NzadM...25281%2529.jpg