allah beterinden saklısın çok ğecmişolsun
allah beterinden saklısın çok ğecmişolsun
Gecmis olsun... Elektrikli bisikletler cok cogaldi ve asiri derecede tehlikeliler... Adamin ne trafik nede bisiklet hakkinda bilgisi var, zaten ehliyette gerektirmiyor, plakada yok oh babam milletin hayati bedava, vursan sen suclusun bide
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Artık motora binerken dizlik takmayı ihmal etmezsiniz heralde. Bu arada bişey daha belirteyim, o elektrikli scooterın trafiğe çıkması yasak çünkü 1200 watt'lık bir model ve pedal tertibatı yok, 250 watt üzeri modeller tescil gerektiriyor aslında. Çarparsam suçlu olurum diye düşünenlerin aklında bulunsun. Elektrikli bisiklet tanımının dışına çıkan araçlar motosikletlerle aynı kategoriye girer.
Geçmiş olsun Ucuz atlatmışsın Allah korumuş diyebilirim daha kötü sonuçlarda çıkabilirdi..
geçmiş olsun o sessiz sedasız ama ani den hızlanabilen 2 teker e bi alışamadım her an nerden cıkacak diye biniyom motora her zaman.
35 ZUS 73
Gecmis olsun
geçmiş olsun arkadaşım..umarım en kötü kazan böyle olur..herşey gönlünce olsun.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Geçmiş olsun..En önemlisi sağlık..
Yüksek yüksek devirlerde redline görmesinler
Aşrı aşrı motorlara gaz vermesinler
Babamın bir hayabusası olsa binsede gelse
Geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşirsin.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Geçmiş olsun bidaha kaza yaşamassın inş
Hayat boş gazla çoş
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... Dizliğim var aslında hep takarım takmayanlarıda uyarırım o gün ne olduysa takmadım ve olan oldu... Olacağı varmış Allah beterinden sakınsın en büyük kazam bu olur inşallah düşüncesindeyim... Kaza bu sonuçta oturup ağlamaya luzum yok olan oldu, e tabi güleceğim eşşekliğime taksana dizliğini korusun seni bir musibet, bin nasihattan iyidir...
bu kawasaki bir başka dostummm
vay kardeşim benim geçmiş olsun..Allah daha büyüğünden korusun...İnşallah ağrın sızın kalmamıştır..Bi geçmiş olsuna gelirim yakında..kendine dikkat et..tehlikeli sürüşler yapma..
birGarip..
geçmiş olsun bunla kalsın kadeşim iyi sonuca ulaşmışın adamda pişman olmuş çarptıgına ve ilgilenmiş önemli olan ilgilenmesi kaza neticede
bu kawasaki bir başka dostummm
şu forumda full koruma gezen en kısa mesafede dahi kaskını takan tek kişidir alpaslan ama olacağı varmış
otopark parasını amcadan alsaydın ya... geçmiş olsun, bacağın kırılabilirdi de
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
aynı şey benimde başıma geldi kırk yılda bi okula motorla gideyim dedim vites 2 de gidiyodum 3 te bile değil yaşlı amcam elektrikli bisikletle yola öyle bi daldı ki yavaşlasa geçiçem rahat rahat hızlanıverdi bi anda bende arka tekerleğine vurdum mecburen ne kadar frene asılsamda..amcada düşmedi bende düşmedim o yüzden durmadan devam ettim artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)