Uzun Yol ve Gerekli malzemler
Reklamlar
-
chaosbaris adlı üyeden alıntı
bence yanına enerji aktarma kablosuda al, hele birde sis farın varsa elektrik aktarmasını ne zaman yapacağın belli olmaz, herkeste bulunmuyor. ben en son bizim korteje katılmıştım sis farı yaktım taksime geldiğimizde akü bitti kaldım dımdızlak
Allahtan aktarma kablom vardıda bir otoparktan yaptırdım, bir paket malboraya mal oldu ama olsun
barış kardeşim sis farların anladığım kadarıyla hella nın halojen olanları
ben de sana şöyle bir öneride bulunayım istanbula geldiğimde garaj ekibiyle garajda buluşup 6 şar ledli sis farı yapacağız maliyeti iki tanesi 50 tl civarı
(tabi dolar yükselmeden önceydi şimdi herhalde bi 80 tl filan olur)
ve sadece 12 watt enerji tüketiyor veya başka değişle sadece 1 amper aküden çalıyor
ve yine başka bir değişle ikisi birden ful yandığında 7 amperlik aküyle 7 saat durmadan yanar
gel sana da bi tane yapalım hem tanışmış oluruz hemde seninde güzel bir sis farın olur
emrello adlı üyeden alıntı
- İlk yardım malzemesi, aspirin, parasetamol vs.
- Kulak tıkaçları, pamuk.
- Varsa yedek manetler.
- İlgili servis numaraları.
- Şekerli bir şeyler.
- Varsa duck tape ve kablo bağları
- Islak mendil + selpak
Aklıma başka gelen olursa yazarım. İyi yolculuklar şimdiden.
bunlar zaten aklımdaydı üstad çok teşekkür ederim
yanlız intercom ile gideceğim için kulak tıkaçları biraz sıkıntı çıkarı gibime geliyor
D-Rat adlı üyeden alıntı
Condomunda bu amac icin kullanildigini ilk defa goruyorum, balon yapicam desen bile daha inandirici olurdu kaptan, balkanlara mi yolculuk..? :D
hocam şimdi işin kilitli poşet kısmı var ama poşetler hem pahalı hemde kullanışsız
mesela poşede telefonu koyup telefon tutacağına yerleştirdiğinizde ekran parmakları algılamıyor
ama prezervatif öyle değil hem ince hemde parmaklarınızı ekrana hissettiriyor
(ulen erotik reklam gibi oldu ya)
bide kilitli poşetler fazla güvenilir değil kilit mekanizmasından içeri su alma ihtimali yüksek
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
-
beyler beyler, bu kadar materyale, bu kadar sıraladığınız maddelere bağımlıysak, nerede kaldı bu motor sürmenin felsefesi, madem bütün herşey güvenlik, zorda kalmama, kalınca hemen çaresini bulma o zaman neden arabayla çıkmıyo bu arkadaş...
bence hayati şeylerin dışında çok da fazla takılmamak lazım, motorla zaten genellikle gündüz yol alındığı için özellikle karadeniz rotasında da adım başı yerleşim yeri olduğu için bi sıkıntı olmaz, ihtiyaç anında az bi zahmetle herşeye ulaşılır...
onun için bu kadar malzeme yüklenmeye gerek yok bence...sonra yok 4 teker bedeni 2 teker ruhu taşır diye artistlik yapıyosunuz sağda solda
-
-
erro adlı üyeden alıntı
beyler beyler, bu kadar materyale, bu kadar sıraladığınız maddelere bağımlıysak, nerede kaldı bu motor sürmenin felsefesi, madem bütün herşey güvenlik, zorda kalmama, kalınca hemen çaresini bulma o zaman neden arabayla çıkmıyo bu arkadaş...
bence hayati şeylerin dışında çok da fazla takılmamak lazım, motorla zaten genellikle gündüz yol alındığı için özellikle karadeniz rotasında da adım başı yerleşim yeri olduğu için bi sıkıntı olmaz, ihtiyaç anında az bi zahmetle herşeye ulaşılır...
onun için bu kadar malzeme yüklenmeye gerek yok bence...sonra yok 4 teker bedeni 2 teker ruhu taşır diye artistlik yapıyosunuz sağda solda
Dağın başına gidiyoruz biz.
Hacı Sen de gel ama söylediğin gibi terliklerinle geldim sana der gibi gel de errrrkek görelim :D
-
geçen hafta cbr 250 ve ninja 250 olarak fethiye - istanbul fethiye yaptık . toplam 1700 km . iki motor 4 kişi. yanımıza sigara ve para haricinde fotoğraf makinası aldık. bütün malzeme ve ekipmanlar bundan ibaretti
çok fazla detaya takılamaya gerek yok derim ben ...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
-
erro adlı üyeden alıntı
Valla bir kere yanıma yedek manetlerimi ve gps'i almadım, onda da bin türlü rezalet yaşadım. Ağzım yandı yeterince. (emrello belalı rota aratınca çıkıyor). Üstelik uzak bir yol da değildi. Bence tedbirli gitmek iyidir.
-
bolça para başka birşey lazım olmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
UNdocab adlı üyeden alıntı
Dağın başına gidiyoruz biz.
Hacı Sen de gel ama söylediğin gibi terliklerinle geldim sana der gibi gel de errrrkek görelim :D
Dağ başı kamp ayrı...benim anladığım arkadaş yol yapacak...onun için çok ağırlık etmesine gerek yok...e vitamini al bisküvi al diyenler çıkmış sanki dakar a katılıyo adam...yoldan tedarik edebileceği şeyler çoğu..
-
Dostum bu kadar malzeme taşıma yada taşıyacaksan bile nerede ne lazım olur belli olmaz.
Gideceğin güzergah üzeri olan arkadaşların tel nosunu al. olur da bişi lazım olursa çaldır. motor kardeşliği ne güne duruyor. Şahsen ben senin yolunun üstündeğsem her ne durumda olursan ol yardım hazırım. en olmadı bir sıcak çayımızı sunarız. no lazımsa özelden ulaş.
-
teknoali adlı üyeden alıntı
geçen hafta cbr 250 ve ninja 250 olarak fethiye - istanbul fethiye yaptık . toplam 1700 km . iki motor 4 kişi. yanımıza sigara ve para haricinde fotoğraf makinası aldık. bütün malzeme ve ekipmanlar bundan ibaretti
çok fazla detaya takılamaya gerek yok derim ben ...
hocam haklısınız biz de genel itibari ile böyle çıkıyoruz yola fakat benim geçeceğim yerlerde genel itibari ile 200 km mesafe içinde ulaşabileceğim yardım edecek ne tamirci nede motosikletten anlayan adam var
tek çıkıyorum yola sıkıntı orda zaten
-
-
Hoopp benim topraklardasın,varmı bir ihtiyaç buradan uzanabilirim
-
dikkatli ol iyi yolculuklar.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
evet hazırlıklar dinlenme tamam yarın ankaraya devam
-
otopsici adlı üyeden alıntı
evet hazırlıklar dinlenme tamam yarın ankaraya devam
havaların durumu iyi bu aralar şansına yolun açık olsun
-
Haci aksaraydayiz ihlara vadisinde kamp kurduk. Denk gelebilme sansimiz varsa goruselim
-
kaç gün kalacaksınız sonra nereye gideceksiniz
-
Ankarada Ne Lazım Olursa Yardım Etmeye Hazırım Keçiören Alet Edevat
-
Debriyaj teli, ampul, lastik sisirme spreyi, sigorta, para.
-
en önemliside bi tane sağlam halat ne olur ne olmaz hayırlı yolculuklar iyi geziyorsun tayfur
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)