evet bir "E"ksiklik var olduğunu biliyodum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
sıvılı veya püreli yiyecekler E vitaminli
uzun yolculuklarda lastik tamir kiti ana malzememdir.
fazla abartıp hamalllıkda yapma fakat ilave olarak birkaç battal boy çöp torbası, bir miktar sicim ve kaliteli bir bant (şu gri olandan) alırdım.
Bu arada Van'a geleceğimi söylemiştim ya şuan Tamara Otel'deyim ancak yarın 14:00 de dönüyorum. :(
şimdiden iyi yolculuklar ...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
El feneri yerine kafa feneri de olabilir.
Bir şeylerle uğraşırken iki elinizi de kullanabilirsiniz böylece.
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
boşver sal gitsin kafanı beynini..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Termos al ufak bi tane. İcine doldur sicak suyu. Gece yolculuklarinda icini isitacak bi nescafenin ne zaman nerede lazim olacagi belli olmaz. Gerisi teferruat. Remzi abiye katiliyorum, para al sadece yeter
wc kağıdı
muayene eldiveni
branda.
sağlık çantası
yerin varsa 1.5 ,2 lt yedek benzin.
bez
ahtapot & bagaj lastiği
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Motosiklet için ihtiyacın sonu yok zaten yazılan yazılmış ama bi sıkıntı olursa arazi koşullarında hayatını idame ettirebilmek için ; bıçak, pusula, ateş,ip bu dört şey her koşulda ulaşabileceğin bi yerde yakınında olsun yeter , iyi yolculuklar.
Motosikletin yeni ama orj zincir cok dandik yolda uzayabilir. 10 12 22 anahtar ve ayna gevseyebilir alyan takimi. Bunlari mutlaka al. Biz de cumartesi şabahi 15 gunluk geziye cikiyoruz. 4 motosiklet 4 kisi olarak yolumuz İstanbul kapadokya nigde aladaglar mersin antalya fethiye marmaris mugla izmir ayvalik bandirma veya yalova istanbul olacak. Herkese hayirli yolculuklar iyi olan kazansin
motordan anlayan bi yol arkadaşı
benim aklıma ilk bu gelir zira bi sigorta patlamasında 1 saat ne olduğunu anlamaya çalışmış adamım
bence yanına enerji aktarma kablosuda al, hele birde sis farın varsa elektrik aktarmasını ne zaman yapacağın belli olmaz, herkeste bulunmuyor. ben en son bizim korteje katılmıştım sis farı yaktım taksime geldiğimizde akü bitti kaldım dımdızlak Allahtan aktarma kablom vardıda bir otoparktan yaptırdım, bir paket malboraya mal oldu ama olsun
- İlk yardım malzemesi, aspirin, parasetamol vs.
- Kulak tıkaçları, pamuk.
- Varsa yedek manetler.
- İlgili servis numaraları.
- Şekerli bir şeyler.
- Varsa duck tape ve kablo bağları
- Islak mendil + selpak
Aklıma başka gelen olursa yazarım. İyi yolculuklar şimdiden.
Ağır metal insanı...
bence en iyisi pick -up veya minibüs tarzı araca motoru yukleyıp gezıye çıkmak :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Condomunda bu amac icin kullanildigini ilk defa goruyorum, balon yapicam desen bile daha inandirici olurdu kaptan, balkanlara mi yolculuk..? :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)