Merhabalar ben ilk motorumu alcam :D ve kararsızım ama istediğim tip cross ve sınırım 3000 tl ve sıfır istiyorum öneriniz var mı üstatlar??
Merhabalar ben ilk motorumu alcam :D ve kararsızım ama istediğim tip cross ve sınırım 3000 tl ve sıfır istiyorum öneriniz var mı üstatlar??
kardeşim önce şöle commiter tipi başlasan daha uygun olur daha sürüşü yeni öğrenip dağlara mı vurcaksın kendini
hocam dağa vurmıcam saten konyalıyım düz ovadayım amaç karda kışta rahat etmek :D
2.el yamaha dt 125 3bin tl civarına bulabilirsin
hocam bu motor benim yaşımda nerdeyse :D hocam cuba ramzey kanuni vs. olmaz mı?
olur olmasınada yamahadaki kaliteyi bulamazsın
hocam tabiki kaliteyi bulamamda 2.ele güvenmiyor bide hocam o kadar eski bir modeldende pek hayır gelmez diye tahmin ediyorum tabi ustası sizsiniz o ayrı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
yani motordan anlamadığım için 2.elde kazık yemekten korkuyorum
karda kışta rahat etmek için zaten lastik değiştirmen gerekir,bence herhangi bi motosiklette olabilir yani.3000 Tl ye salcano,arora,drift motosiklet var sıfır diyosan...
Ramzey Qm 200 veya Mondial xtreme max bakabilirsiniz
Kista rahat etmek icin Cross mu aliyorsun? Komik oldu bu yahu... Arkadas 3000 TL'ye biraz zor bulursun...KTM'in 125 CC leri 17.000den basliyor...
mondial xtreme max 150
Konya ovasında cross ters olur biraz.
CRF 150 gideri var 150cc / 80kg / 22.3 HP
http://www.motosiklet.net/forum/moto...crf-150-r.html
3000 e söyle bişey yapılabilir 2. el bi ybr falan alıp, cross lezzetine yaklaşılmaz bile ama ehh işte, gibi gibi bi duruşu olur en azından
"0" km, o fiyatlara nekadar sağlıklı cross motosikletler bulunabilir bi fikrim yok açıkçası
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Oldu ozaman karda atv al daha güzel ?
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
Öneriler süper :D ama konyada kar göreriniz yok galiba:D 4 teker araba düz yolda kendi etrafında kayıyor konyada bide benim okulun etrafı tarla en iyi çözüm cross diye düşünmüştüm... :S
2000 TL ye Zongshen 200gy alırsın 1000tlye koruycu kıyafetlere başlangıç olarak seni çok iyi karşılar, parçası ASYA 200gy ile birebir aynı hatta çoğu çin krosları birbirinin aynısıdır.
neden zongshen dersen ben 25000km kullandım 2006 model aynı şase büyük bir sorun olmadı.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Hyosung 2.el bak. Çine bulastıgın gün motora lanet ettiğin gündür 5 fazla olsun 1 yıl daha calıs ama japon al bunu bilir bunu söylerim
saol usta herkes saten çine sövüyor benimde kafam ondan karıştı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
bide zongshen motorlarına nerden bakabilirim türkiye sayfaları yok galiba
cross motor benim bildiğim dağ bayır için bide kışın bu makineler çok tehlikeli olur sen iyi sürersinde adamın lastiği kabaktır gelir sana koyar..iyi düşün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)