Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Modenas GT 135 detaylı inceleme

REKLAM ALANI
    alemdar2442 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Modenasın gt 135 modelini gerek yazısıyla gerek fotolarla güzel anlatmışsınız. Ben hep bi inovvam olsun istedim, ama imkanlar el vermediğin den 2012 mondial 100 MFH aldım.
    Cup tarzı mosikletlerin kullanım kolaylığını çok severim, heleki vites değişirken debriyaj için sol eli kullanmamanın çok artısı var. Belki hareket halindeyken 4. vitesten boşa geçmemesi, vitese basılı tutularak boşta gibi kısa süreli durumlarda iyi bir olanak. Vitesteyken hiç bir şeye dokunmadan geri geri gidebilme de ayrı bir artı.
    Yakıt konusunda ise şu an 3800 km'deyim 2 lt ile 120 -130 km gidiyorum, hız olarak 90-100 km sınıfına göre makul. Fakat modenasın 135 cc olduğu halde 1,6 lt 100 km yakıt tüketimi akla şu soruyu getiriyor; Acaba karbüratör farkından mı? yoksa benim motosiklette mi sıkıntı var anlayamadım!
    Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    markayı ilk defa gordum yalan değil. ama o kadar güzel ve anlasılabilir anlatmıssınki vallahi scooteri satıp cup alasım geldi. hatta alsammı ne paylasım ıcın tesekkurler

altayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı alemdar2442 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Modenasın gt 135 modelini gerek yazısıyla gerek fotolarla güzel anlatmışsınız. Ben hep bi inovvam olsun istedim, ama imkanlar el vermediğin den 2012 mondial 100 MFH aldım.
    Cup tarzı mosikletlerin kullanım kolaylığını çok severim, heleki vites değişirken debriyaj için sol eli kullanmamanın çok artısı var. Belki hareket halindeyken 4. vitesten boşa geçmemesi, vitese basılı tutularak boşta gibi kısa süreli durumlarda iyi bir olanak. Vitesteyken hiç bir şeye dokunmadan geri geri gidebilme de ayrı bir artı.
    Yakıt konusunda ise şu an 3800 km'deyim 2 lt ile 120 -130 km gidiyorum, hız olarak 90-100 km sınıfına göre makul. Fakat modenasın 135 cc olduğu halde 1,6 lt 100 km yakıt tüketimi akla şu soruyu getiriyor; Acaba karbüratör farkından mı? yoksa benim motosiklette mi sıkıntı var anlayamadım!
    Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    yakıttaki fark sanırım gt135 te vakum karbüratör kullanmasından kaynaklıdır.

Dün itibarı ile yeni motorumu almış bulunmaktayım.Bir iki saatlik gezinti ve üzerinden inmeme isteği , gerçekten çok rahat bir oturuş pozisyonu var hiç yormadı , motor sürmek debriyajsız ne kadar keyifliymiş , bu motorla anladım. İyiki cbf yada cbr almamışım.

flashdance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250-R & FZ6 Fazer
    Modenas zaten cup sınıfının yaratıcısı (bildiğim kadarıyla) gerçekten başarılı ve performanslı hatta yakıt cimrisi denebilir. Akmaz kokmaz yolda bırakmaz bir oyuncaktır. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı 27frt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün itibarı ile yeni motorumu almış bulunmaktayım.Bir iki saatlik gezinti ve üzerinden inmeme isteği , gerçekten çok rahat bir oturuş pozisyonu var hiç yormadı , motor sürmek debriyajsız ne kadar keyifliymiş , bu motorla anladım. İyiki cbf yada cbr almamışım.
    hayırlı uğurlu olsun.çok iyi bir tercih yapmışsınız ne renk aldınız?

Teşekkür ederim.Kırmızı renk aldım. Yanlız sabah işe giderken ( 8 km ) ilk 5 km de bir sıkıntı yoktu sonraki 3 km de motor teklemeye başladı neden bilmiyorum.

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı 27frt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim.Kırmızı renk aldım. Yanlız sabah işe giderken ( 8 km ) ilk 5 km de bir sıkıntı yoktu sonraki 3 km de motor teklemeye başladı neden bilmiyorum.

aldığınız benzinden olabilir ya buji veya karbüratör ayarındanda olabilir.vakit kaybetmeden servise gidin bence

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Emeğine sağlık resimler güzel çıkmış; güle güle-kazasız sürüşler..

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Ellerine sağlık Altayfun. Çok güzel bir değerlendirme raporu olmuş.
    Geçen ay şehiriçi için Wave 110i aldım. Modenas'ın tekrar geldiğini duysaydım sanırım tercihim daha değişik olurdu.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ellerine sağlık Altayfun. Çok güzel bir değerlendirme raporu olmuş.
    Geçen ay şehiriçi için Wave 110i aldım. Modenas'ın tekrar geldiğini duysaydım sanırım tercihim daha değişik olurdu.
    hayırlı olsun kazasız sürüşler

Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı altayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız sürüşler
    Teşekkürler...

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Sıtkı abi güle güle kullan.Gt 135 yakışırdı ama
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıtkı abi güle güle kullan.Gt 135 yakışırdı ama
    Teşekkür ederim Ergün'cüm.
    Evet, dediğin gibi Gt 135 olaymış iyiymiş. Sağlık olsun. Şehiriçi motosikletlerimi genelde üç-beş ayda bir değiştiriyorum. Bir sonrası için Gt 135'i düşüneyim şimdiden.
    ergün1968 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB 125 ACE
    Kalitesine diyecek şey yok ama servis, yedek parça konusu sıkıntılı gibi. Alıp almamak arasında gidip geliyorum.

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı uurum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kalitesine diyecek şey yok ama servis, yedek parça konusu sıkıntılı gibi. Alıp almamak arasında gidip geliyorum.
    servis konusu biraz sıkıntı olabilir çok yaygın değil ancak parça olarak aklınıza ne geliyorsa hızır otomative açıp sorabilirsiniz

3n3s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kazazede
    yeni tecrübelerini ve rodaj dan sonra ki hızı sabırsızlıkla bekliyorum .. Bizimle paylaşacağını umyuorum

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı 3n3s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni tecrübelerini ve rodaj dan sonra ki hızı sabırsızlıkla bekliyorum .. Bizimle paylaşacağını umyuorum
    mevsim itibarıyla geçen hafta salı günü 10km kadar dolaştım.
    son hız hakkında net bir şey söyleyemem ama ben en son 115 gördüm oda kısa bir süre gittim rodaj maalesef henüz bitmedi.şuan 440km de motorum

sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    altayfun kardeşim kayırlı uğurlu olsun kazasız, belasız, tekerin düz basar inşallah Allah Bizede Gösterir İnşallah Kardeşim Alınca Bende Yazcam İnşallah , Allah Olmayanada verir İnşallah
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
    Ehliyet: A2 (01.10.2015)
    Motosiklet: 125 Mh Drift

SARAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 YAMAHA CRYPTON T110
    Bu motorun GT128 den farkı ne acaba yabacı sitelerde hep GT128 var Türkiye' de ki gibi GT135 yok

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)