Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Modenas GT 135 detaylı inceleme

REKLAM ALANI
    SARAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 YAMAHA CRYPTON T110
    Bu motor hakikaten youtbe de olduğu gibi 160 km/h hızı görüyor mu ... ben yamaha crypton kullanıyorum videolara bakacak olursam modenas hız olarak da iyi var mı son hız deneyen ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Evvet arkadaşlar cümleten selam aleyküm...

Modenasım 5326 km oldu, iki kere bursa bir kere balıkesir, ve en son olarak nevşehire gittik ve sağ salim kocaeli çayırovaya evimize döndük ama kazadanda kurtulamadık.Modenas 160 görüyo hikayelerini unutun kesinlikle ha şu dişlilerde vs değişiklik yapıp o hızlara çıkan malezyadaki kullanıcılar bildiğim kadarı var.Sağlam makine eyvallah yakışıklı makine eyvallah yamaha hondanın cup modellerini cebinden çıkarır eyvallah herşey bu kadar toz pembe değil arkadaşlar lanet etmeye başladım türkiyede motora binmekten.Bunca yol yaptım olacağı varmış şehir içi bir yere giderken angutun biri önümde aniden durdu olan oldu.ön maşa amortisör gidon vs parçalar hasar gördü parçaların fiyatını yazıyorum dudaklarınız uçuklamasın 2800 tl motorun yarı fiyatı demekki motor aksamında bir arıza olsa ne yaparız.Modenas iyi güzel sağlam motor ama alırken arkadaşlar bunlarıda düşünerek alın. Tekerinize taş değmesin çok dikkat edin....

altayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı Cry adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Modenasım 5326 km oldu, iki kere bursa bir kere balıkesir, ve en son olarak nevşehire gittik ve sağ salim kocaeli çayırovaya evimize döndük ama kazadanda kurtulamadık.Modenas 160 görüyo hikayelerini unutun kesinlikle ha şu dişlilerde vs değişiklik yapıp o hızlara çıkan malezyadaki kullanıcılar bildiğim kadarı var.Sağlam makine eyvallah yakışıklı makine eyvallah yamaha hondanın cup modellerini cebinden çıkarır eyvallah herşey bu kadar toz pembe değil arkadaşlar lanet etmeye başladım türkiyede motora binmekten.Bunca yol yaptım olacağı varmış şehir içi bir yere giderken angutun biri önümde aniden durdu olan oldu.ön maşa amortisör gidon vs parçalar hasar gördü parçaların fiyatını yazıyorum dudaklarınız uçuklamasın 2800 tl motorun yarı fiyatı demekki motor aksamında bir arıza olsa ne yaparız.Modenas iyi güzel sağlam motor ama alırken arkadaşlar bunlarıda düşünerek alın. Tekerinize taş değmesin çok dikkat edin....
    kardeşim çok geçmiş olsun....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

Alıntı SARAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motor hakikaten youtbe de olduğu gibi 160 km/h hızı görüyor mu ... ben yamaha crypton kullanıyorum videolara bakacak olursam modenas hız olarak da iyi var mı son hız deneyen ?
    160 motorla imkansız kardeşim.ben son hız 130 gördüm

EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    Alıntı hattat_hasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baktım modenasa ama ne yazıkki sahibinden.com daki ilanların hepsi gerçekçi değil :( bunu bir kere daha üzülerek anladım. temiz dediği motosiklet en az 3 kere kaza yapmış egzos çizik yan granaj çizin kafa granajı farın olduğu kısmın üstü ve fren maneti çizikler içinde. kafa kısmı hele baya bir sürtünmüş muhtemelen kaza sırasında baya bi sürüklenmiş motor. neyse işin güzel kısmı deneme fırsatım oldu çok şükür...

motosiklet çok güzel gidiyor kaliteli bir makineye bindiğinizi hissediyorsunuz titreşim yok gibi. kıdemli bir cup sürücüsü olarak modenası beğendim (30.000 km kanuni tigrina, 40.000 km yamaha cyripton, 35.000 km dirde honda innova sürmekteyim) ama kısmet değilmiş bakıcaz yakın çevrede ikinci el bakınıcam..

inş. istanbul çevresinde düzgün bir motosiklet bulurumda kavuşurum modenasıma birde sh 300 motorum satılırsa tam süper olur...

tigrina cup 100 km de ne kadar yakıt tuketiyor
    veya 1 litre ile kac km gidiyor

baska cuplarin yakit tuketimi nasıl
    bana en az yakani lazım da

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı altayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim çok geçmiş olsun....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

160 motorla imkansız kardeşim.ben son hız 130 gördüm
    dostum şuanda en az yakan bizim motorlar.100km 1.6 lt katolog değeri var.ben şuan ortalama 1.8-2.0 arası yakıyorum

selmani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xr125
    __yampiri__ nikli hocam anladığım kadarıyla sizin karbürötör de sıkıntı var iyi bir ustaya baktırmanızı tavsiye ederim çünkü benim başıma gelmişti 2.el keeway marka bir scooter almıştım depoyu dolduruyorum 4.5lt civarı 100km gidiyorum bitiyor motor 125cc kafayı yedim lpg'li arabam kadar yakıyordu en son servisine goturdum hava filtresi iyice tıkanmış dedi usta yenisini taktı ayrıca karbüratör iğnelerini falan değiştirmişler usta orjinal olanı taktı sonrada bi ayar yaptı hem motor roket oldu son hızı 15km/s kadar arttı hemde artık 1 depo 160km civarı gitmeye başladı oyüzden iyi bi ustaya baktırmanı tavsiye ederim..

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    Alıntı Cry adlı üyeden alıntı Mesajı göster

angutun biri diyonda sen gerekli takip mesafeni düzgün tutsaydın çarpmazdın. Zaten o kadar masraf açtıgına göre trafik suçu sende bulmus.

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    angutun biri diyonda sen gerekli takip mesafeni düzgün tutsaydın çarpmazdın. Zaten o kadar masraf açtıgına göre trafik suçu sende bulmus.

Luciphere nerden biliyon benim takip mesafesini korumadığımı, anlaşılan sen motorla trafiğe çıkmamışsın adamlar motosikleti araçtan saymıyorlar, senle polemiğe girmeme gerek yok bilip bilmeden element uydurma.Trafik suçu bende bulmadı karşı tarafın sigortasından yapıldı, ayrıca geçmiş olsun diyeceğine acayip acayip cümle kurmuşsun sus ! Modenas ta abs yok genel itibari ile cup motordan bişeyde beklemiyorum. Burdaki kullanıcı arkadaşlarıma TÜRKİYE de motosiklet parçalarının ne kadar astronomik rakamlara satıldığını anlatmak.ALLAH kaza bela vermesin..
    MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    şu motoru alayım dedim ciddi ciddi, sayfasına bak, gebermiş.

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Kullanıcı pek olmadığı için ve havalar kötü gidiyor kardeşim
    Brkcnky bunu beğendi.

Brkcnky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Kullanıcı pek olmadığı için ve havalar kötü gidiyor kardeşim
    altayfun motosikleti hala kullanıyorsun sanırım. Biraz bilgi verebilir misin? kaç km oldu? memnun musun? kullandığın süre zarfında problemlerle karşılaştın mı(arıza,yedek parça,lastik vb konularda). En fazla kaç km yol yaptın? Aklına gelen şeyleri paylaşır mısın zahmet olmazsa?

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Alıntı Brkcnky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    altayfun motosikleti hala kullanıyorsun sanırım. Biraz bilgi verebilir misin? kaç km oldu? memnun musun? kullandığın süre zarfında problemlerle karşılaştın mı(arıza,yedek parça,lastik vb konularda). En fazla kaç km yol yaptın? Aklına gelen şeyleri paylaşır mısın zahmet olmazsa?
    Hocam şuan için 2300 km deyim. Memnunum motordan ancak pek fazla kullanma şansım olmuyor. Henüz hiçbir sorun çıkarmadı. Son hız 120-130 anca yapıyor. Yakıt olarak 2 lt yakıyor. 2012 Ekim ayında aldım. Dediğim gibi pek kullanma şansım olmadı. En uzun 120 km gezi yaptık çok dik rampalar falan ancak ne ısınma ne hararet birşey görmedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

Motorun tek eksiği bence ufakta olsa bir bagajı yok. Geri kalan herşeyde cup olarak mükemmel diyebilirim. Aksesuar ve parçalar hızır otomotivde var. Arayıp sorabilirsin

Brkcnky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Hocam şuan için 2300 km deyim. Memnunum motordan ancak pek fazla kullanma şansım olmuyor. Henüz hiçbir sorun çıkarmadı. Son hız 120-130 anca yapıyor. Yakıt olarak 2 lt yakıyor. 2012 Ekim ayında aldım. Dediğim gibi pek kullanma şansım olmadı. En uzun 120 km gezi yaptık çok dik rampalar falan ancak ne ısınma ne hararet birşey görmedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

Motorun tek eksiği bence ufakta olsa bir bagajı yok. Geri kalan herşeyde cup olarak mükemmel diyebilirim. Aksesuar ve parçalar hızır otomotivde var. Arayıp sorabilirsin

Eyvallah çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Selam aleyküm arkadaşlar

Artıları;
    Bu motoru almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Kısa mesafe için muhteşem bir motor yakarı kaçarı çok güzel artı olarak moturu çok diri uzun ömürlü.uzun yol olarak nevşehir, 5 defa bursa balıkesir bayağı bir gezdik, şuan 7600 km maşallah tık yok.

Eksileri;

Sahipsiz bu motor bir defa kazam oldu parçaları 3 ay sonra geldi,bayağıda bir tuzlu fiyatları örnek isterseniz sağ dış bacak siperliği şuan itibarı ile 160 tl.2 vitesi hız amaçlı kendini toparlaması çok değil ama biraz zaman alıyor.şimdilik aklımda olanlar bunlar farklı bir sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince cevap veririm ALLAH kaza bela vermesin..

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Dostum motorun tüm parçaları bulunmakta. Çok zor arıza yapan parçalar bulunmaya bilir sadece. Honda mesela Cbr 125 karbüratör bulamazsın. Onun gibi beklemek gerek. Ayrıca cub motorlar yapıları icabı çok arıza vermeyen Araçlar.

27 mart 2014 itibariyle bende innova mı 48500 km kulandıktan sonra garajıma park ettim,modenas gt 135 imi teslim aldım.ilk 500 km de yağ değişimi yapacağımı biliyorum ondan sonra nasıl bir kalite yağ kullanmalıyım ve kaç km de bir yağ ve yağ filtresi değiştirmeliyim siz değerli arkadaşlarımdan öğrenmek isterim.ayrıca şu an 100 kilometre yaptığım son durumda motorum 7000 devirde 110 km yi hiç geçmedi.bu makine den neler beklemeliyim kaç kilometre hıza ulaşabildiniz.normal cupların 2 katı fiyat ödediğimize göre bizi doyurması lazım.ben breton 125 leri tokatlamazsam motorum piyasaya verdiği çarpıcı imajı zedelemiş olur.güzel tip vermişler motora innova dan estetik olarak bazı eksikleri var.sele altı çantası az kullanışlı,sele nin menteşesi benim 9 yaşındaki innovamdan daha fazla boşluklu,birazdaha yanlara doğru geniş,aynaları a kalite değil.bundan sonra inşallah artı yönde gelişmeler olur ve motorum uzun vadede gönlüme taht kurar.bunu gerçekten bekliyorum.fiyatı nın yüksek olması itibariyle siz değerli modenas kullanıcıları olarak nasıl benim modenas almama vesile olduysanız,bende katklıda bulunmak ve modenasçıların sayısının artmasına vesile olmak isterim.değerli yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler.
    yağ değişimini 500-2000-4000 olarak yapacaksın.
    kullanılan yağlar normal innovada kullandığın yağdan kullanabilirsin.
    motor 2000km ye kadar pek performanslı değil ileriki kilometrelerde biraz daha açılacağını göreceksin.şuan motorum 3200km civarlarında düz yol 130 görüyor.
    ama bana göre bu motor için 130km yapmakta çok riskli.
    aynalara ve arka sinyallere gelince normal orijinal modelinde sitelere baktın ise ayna ve sinyalleri yok.bunlar türkiye standartlarına uygunluk açısından takılmış parçalar ve söylediğin gibi dandik.

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Kullanan arkadaşlar Son durumlar neler acaba?

ahmetunuver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Modenas GT135
    Topiği biraz canlandırayım yazılmayınca Modenas kötü sanılmasın,
    Benim GT 135 13000 km oldu..Her 2500 km de yağını (Castrol racıng 10-50 tam sentetik) değiştiriyorum.
    Her 5000 km de yani 2 yağ değişiminde bir yağ filitresini değiştiriyorum ve hava filitresinin süngerini gazyağı ile yıkayıp yağlayıp takıyorum..Orijinal lastkleri IRC NR21 hala onlarıı kullanıyorum çok mükemmel değil ama benim gibi emekli kullanımı için iyi sayılır, bir kere arka lastik patladı yama yaptıkdan sonra içine lastik zırhı denilen süt gibi bir sıvı var ondan sıktım ikisinede 7-8 bin kilometre oldu birdaha patlamadı..Zinciri (RK 420-122L) ve dişlileri (ön 15T arka 42T) her 500 km de gazyağı ile temizleyip gres yağı ile yağlıyorum, şimdiye kadar 2-3 kere gerginliğini ayarladım hala payı var ama artık eskisi kadar bollaşmıyor..Yakıt tüketimi aylar evvel yazdığım gibi 1,6 litre ile 1.9 litre arasında değişiyor..Devamlı ölçüyorum hiç 2 litre olmadı..Hızına gelince ben uzun yolda stabil 80-90 la çok rahat gidebiliyorum..Sollamalarda gerektiği zaman 120 yi buluyor, vibrasyon 50 km ye kadar biraz var fakat 50 km/h geçince devir yükselince kalmıyor hele 80-90 km/h aralığında yağ gibi akıyor..Alalı bir sene oldu ben çok memnunum tam bana göre, iyiki almışım..

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    darısı başıma darısı başıma darısı başıma inşallah

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)