halen sipariş alıyomusunuz.
halen sipariş alıyomusunuz.
Konuyu horlatmak gibi olacak ama Bu stickerdan birtane istiyorum buradan yada alabılecegımız yer bılen var mı ?
Bende İstiyorum Ama 3 Tanesinin Üstünde Silikon Olmadan Basabilirmiyiz Kaskada Yapıştırmayı Düşünüyorum
Cevap Atarsan Geri Dönerim
Merhaba,
Sticker siparisi hala mumkunse donusunuzu beklerim.
Tekeriniz dus bassin.
damla olarakda kaska yapıştırabilirsin sorun olmaz,şahsen ben öyle kullanıyorum
evet mümkün özelden sipariş verebilirsiniz.
HATIRLATMA
- fiyat 6 adet 20TL olmuştur.
- eft yapılmadan üretime geçilmeyecektir.
Sebep: bu siteden daha önce yaptıran bikaç şeref yoksunu kişi stickerları almamıştır...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hocam ilk posttaki resimlerin miladı dolmuş , ben de yaptırmak isterim de once resmini görme şansım var mı tekrar yükleyebilir misiniz ?
Özel tasarım sticker yapıyormusunuz ilk sayfadaki resimler görünmediği için basit bir çalışma yaptım. Yaparsanız maliyeti ne kadar olur?
Ben bizzat #Ozrace den alışveriş yaptım.
Kesinlikle güvenebilirsiniz.
Örnekler;
Not:logo eklentilerinde 5TL ek ücret alınmaktadır...
yapıyoruz sorun değil.yapılacak işi görmeden fiyat veremem.özel mesaj ile gönderebilirsiniz
Teşekkürler
ayrıca güvenmeyen üyelik tarihime bakabilir,açtığım bu konuda eski alan arkadaşlar ile iletişime geçebilir,online durumumu takip edebilir...
basıma devam ediyormusunuz hala ?
Basım devam ediyormu ? bide bunu mesela yapıştırdık söktüğümüzde bir iz kalıyormu ?
Ben örnek göremedim Browser'Imda mı bir sorun var acaba ?
Güncell hala varmı
abi hala basıma devam mı?toplamda 3 arkadaşlarıma ve kendime almak istiyorum hemen geri dönüş yaparsan sevinirim
arkadaşlar bu arada bu arkadaşımız türk bayrağı istemediği için biraz yadırgamışsınız ama istediği arma çok güzel solo türke aittir türk hava kuvvetlerinin seçkin pilotlarının kullandığı f 16 uçakları ile yapılan gösteri şov grubuna ait bende bundan almak isterimbi ara askeri hava lisesine gitmiştim ordan biliyorum
arkadaşlar basım halen devam ediyor öner abiye özelden mesaj atıp ulaşabilirsiniz ben kendim ve 2 arkadaşım için yaptırdım çok güzel olmuş ellerine sağlık ayrıca ilgi alakası içinde teşekkür ederim .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)