son durum nedir tarih verebilecekmisin
Hocam ben de istiyorum ürünlerden ama.Yapabilir misiniz? Sizden bir tek ricam var.Kargocular bana kıl! Gidip gelip benim ürünleri harap ediyorlar.Kargoya verirken çok çok çok iyi paketleyebilirmisiniz?Asla ve asla zarar görmesini istemiyorumda.Bir daha ki baskı ne zaman acaba?
Hocam özel mesaj olarak attım bilgilerimi.Başka yapılması gereken bir durum olursa söylersiniz.Bekliyorum.
irfan karaman ,ARH+ KOCAELİ rengi siyah üzerine olabilir
not : acil telefon numarası eklenecekse 0 535 656 1852 numarası eklenebilir
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
meraklı bekleyişte 40. gün
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
İsmimi gördüm inandım
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
ben bir şey sormak istiyorum, geçenlerde görmüştüm "Doktor Gelmeden Kaskımı Çıkarma!" diye bir uyarı vardı. bu ibareyi de eklersek çok büyük ve kötü bir görüntü mü olur kaskta acaba? siz hiç gördünüz mü böyle bir şey?
Bende istiyorum ama bu sayılar standart 7 tane mi oluyor. cep numarasıda eklemek kaça mal oluyor pardon.
Bilgiler Yollandı.Kargo Bekleniyor.Teşekkürler:
Dizaynınız sabit mi oluyor yani Türk bayrağı olmayan modellemeleriniz de var mıdır ?
Neeee 20mi.karsi cikiyorum al 1tane senin olsun 1tanesi icin 5tl veremem
Özel istek işler yapıyoruz.özel mesaj ile isteğinizi bildirebilirsiniz.ama Türk bayrağı istememeniz garibime gitti açıkçası...
dostum istersen arkadaşın ne sorduğunu oku,sonra benim verdiğim cevabı oku,yine anlamadıysan birazdan açıklama yapayım....
orası öyle haklısınız.bu tasarımı yaparız ölçülerinide gönderirsenizi özelden fiyat bilgisi verebilirim size...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Arkadaşlar kargoya verdim stickerları.aşağıda takip numarasından takip edebilirsiniz.ayrıca kapıda ödeme yapacak arkadaşlar için fark kargo dahil 12 TL tuttu.bilginiz olsun.yani toplam 27TL ödeme çıkıyor.ayrıca benim bilgim dışındadır ve bana sadece 15TL aktarılmaktadır.kimse kalkıp bana niye böyle diye sormasın gitsin PTT bürolarına sorsun.ben sizin istediğiniz şekilde gönderdim sadece...
(Not= 15 TL dışında bir para gelirse geri iade edilecektir...)
AD-SOYAD - TAKİP NO:
- CEYHUN YEŞİLAĞAÇ - KP 01341246621
- BURÇİN KEMER - ELDEN TESLİM ALINACAK
- MUHAMMET KALYONCU - KP 01341264229
- GÜROL KIVIRCIK - ADRES BEKLENİYOR...
- OSMAN BAŞKAZANCI - ADRES BEKLENİYOR...
- OĞUZHAN TAŞCI - ADRES BEKLENİYOR...
- UĞUR KÜÇÜKKAYA - KP 01341256583
- MURAT GENÇ - KP 01341268487
- C.EMİN GERÇEK - KP 01341231467
- MURAT DİRİK - KP 01341263482
- İRFAN KARAMAN - KP 01341254398
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)