Büyüklüğü kaça kaç?
Büyüklüğü kaça kaç?
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Yav beyazin ustune siyah aldim ama yanlis mi yaptim siyah motorun ustune gozukurmu ?
bayramda tatildeydim bu gün işbaşı yaptım şirkette herkese soruyorum bana kargo geldimi diye yok dediler
Son durum nedir ne zaman kargoya veriliyor eger basıldıysa bi yerde buluşup eldende alabilirim rodajı tamamlamak için km yapmaya yer arıyorum
arkadaşlar öncelikle gecikme için özür dilerim.bayram planları alt üst etti.sticker'ların kalıbı hazır bugün dökülecek.kuruması felan derken cumartesi yetiştirirsem kargo'ya vereceğim,yetişmezse pazartesiYe kalacak mecburen...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Son durum nedir?
kimse sormadığına göre herkesin eline ulaştı birtek bana gelmedi
Bana gelmedi birşey Ne oldu bizimkiler
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
alööööö??
kimse yok kapıda.??
Postaneye gidecektim, beklemedeyim...
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
arkadaşlar kötü bir haberim var.sticker'lar basıldı ama bizim eleman bana getirirken nasıl becermişse kayıp etmiş.:( kaç gündür hırıl hırıl arıyoruz,şimdi buluruz diye beklemedeyiz boşuna basmamak adına,bulamazsak tekrar basacağız.buraya yazmayada çekindim açıkçası zaten yeterince beklettik farkındayım.ne olur aklınıza kötü bişey gelmesin,işin aslı bu.sabrınız için teşekkürler,inanın sizi bekletirken ben daha rahatsız oluyorum,gecikme için özür dilerim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Haa o zaman bidaha basilcaksa krom ustu siyah yazi olsun.icimde kalmisti krom
ya motorun ne renk olduğu belli değil daha krom üstü siyah yazı oldumu her renkte gözükür o yüzden istiyorum hazır şans bulmuşken son tercih KROM ÜSTÜ SİYAH YAZI
♡ Đг¡ƒŧąşк ♡
ben geçmi kaldım ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ben yaz başında motor değiştireceğim o zamana kadar zamanım var , stikırlar hazirana yetişirse sorun yok
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Fiyati artiyosa olmasino zaman.siyah ustu beyaz yazi ayni fiyatsa o olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)