Ucuz kask takan ve savunanlar içeri girsin...
-
Levsy adlı üyeden alıntı
100 TL fiyatın altında satılan kaskların tamamı Çin malı olmalı. Düşünülmeyen başka önemli bir konu var ki o da kanserojen madde tehlikesi.
Çin malı oyuncaktan kırtasiye malzemesine, porselene kadar bir çok üründe kanserojen etki tesbit edilmişken, kasklardan da şüphe duymalı. Sürekli kafaya, yanaklara temas eden bir malzeme, dikkatli olmak lazım.
Adamların otomobilleri bile kanser yapıyor
Bi dakka yahu, ben de 5 yıldır Çinli motosiklet kullanıyorum
Ulaaaaan
Abi yazıyı yazana kadar bi doktora gitmeliydin bence şaka bir yanı maddi açısı olmayanlar için çinli Motolara (KASKLARA DEĞİL) sıcak bakıyorum bütçesi çok olan var az olan var çinliler bütçesi azlarında motor tutkularını gerçekleştirebiliyorlar (yaşasın çinliler diyelim ) kaldıkı 250cc ve altı çoğu japon motorları tayland,çin gibi yerlerde üretiliyor diye biliyordum
Reklamlar
-
motodreams adlı üyeden alıntı
Bencede bunları güvenli diye satanlarda ve bunları ülkeye sokanlarda suç asıl
satanlar ve ülkeye sokanlarda suc yok satıcıların hiçbir güvenli diye satmıyor.
bu beni neyden koruyacak diye sordugumda satıcı güneş ve polisten dedi, gülerek
bunu tür kaskların bu ülkede satılmasına musade edenlerde asıl suc
-
xanka adlı üyeden alıntı
satanlar ve ülkeye sokanlarda suc yok satıcıların hiçbir güvenli diye satmıyor.
bu beni neyden koruyacak diye sordugumda satıcı güneş ve polisten dedi, gülerek
bunu tür kaskların bu ülkede satılmasına musade edenlerde asıl suc
ne beklersin ülkemizde malesef insanlar motora özendirilmiyor en bilinçsiz araç sürücüleri türkiyede toplanmış gibi motorlaa ve motorculara değer vermiyorlarki kasklara değer versinler ülkede malesef motorda %45 den fazla vergi veren bir ülkeyiz malesef...
-
şimdi çok şanslıyız,çünkü markalar çoğaldı ve uygun fiyata kask alabiliyoruz.eski'den çeşit yok ve olanlarda çok pahalıydı...bence ls2 ye verilen paranın üstüne az bişey daha koyarak daha iyi markalar alınabilir...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
şimdi çok şanslıyız,çünkü markalar çoğaldı ve uygun fiyata kask alabiliyoruz.eski'den çeşit yok ve olanlarda çok pahalıydı...bence ls2 ye verilen paranın üstüne az bişey daha koyarak daha iyi markalar alınabilir...
bencede zaten ls2 'yi alanlardan bir sürü sonra aerodinamik,hava kanalları ve buğu yapmasından memnun olmayıp daha iyi bir kaska geçiyorlar GENELLİKLE(HERKESİ KASTEDMİYORUM) en baştan iyi bir kask almak en mantıklısı...(tabi birazda bütçe meselesi)
-
Bütçe meselesi değil de takip meselesi birazda. Motomax güzel indirimler yapıyor. Uvex Boss 525'i 140 TL gibi bir fiyata almıştım. İyiki de almışım. Buğu ? O da ne olaki ? Gürültü??? Hani nerde denecek kadar. Eh hafif. E1 standartı daha ne olsun ki?
http://www.youtube.com/watch?v=h9NJO0GUFLo
http://www.youtube.com/watch?v=0Cu3UyrDcsc
(içim gitti )
-
Arkadaşlar bende koruma bakıyorum ve 150-200 tl ye iyi olupta ucuz olan kask ls2 buldum varsa daha iyisi tavsiyelerinizi almak ve bu doğrultuda kask almak isterim.Birde 150-200 tl ye alınan kasklar 120-140 ile giderken bir kaza anında bu şekilde patlamaz dimi?
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
-
skkytr cok sagol izmirde tam olarak nerede bu yer..kredi kartı gecerlimi ve montuda ordan almamı tavsiye edermisiniz..
-
bisiklet kulanırken bile kaliteli kask takılmalı bana kalırsa
-
harun27 adlı üyeden alıntı
bisiklet kulanırken bile kaliteli kask takılmalı bana kalırsa
Ben ek olarak mtb kullanicisiyim, ve haftada en az 3 kere cikar wheelie, endo, bunny hop u denerim... VE eldivenim kaskim her zaman takilidir... Varin siz dusunun motora kasksiz binenleri!
-
veren oldu mu bilmiyorum ama bu da faydalı olabilir ;)
http://www.youtube.com/watch?v=9LfEFhBelTY
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
gençler bizim devlet motosikletleri görmezden gelirken jiple bilmemneyle aynı paraları gasp ederken elin devleti böyle bir site hazırlamış alın kullanın. ne varsa avrupada var.
http://sharp.direct.gov.uk
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Mexem marka kask bu kimi kandırıyon 10 liralık kasktan ne bekliyon bide alay geçiyon Ls2 nin gözünü severim ben
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
MotorHstası adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende koruma bakıyorum ve 150-200 tl ye iyi olupta ucuz olan kask ls2 buldum varsa daha iyisi tavsiyelerinizi almak ve bu doğrultuda kask almak isterim.Birde 150-200 tl ye alınan kasklar 120-140 ile giderken bir kaza anında bu şekilde patlamaz dimi?
Ne diyorsun arkadaşım? 50km ile bir yere vurdun mu, üstünde çelik zırh olsa faydası olmaz, direk öbür taraftasın. Dikkatli kullanın şu meretleri....
-
İmza yok
Oğlum Bak Git
-
uygun fiyatla NZI (ispanya) kasklar var nasıldır ?
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
en kötü kask bile hiç takmamaktan iyidir bence
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
kaan a bakmayın kova takıo o ipide var .. Agv al ..
-
Bi tane adam ''ucuz mal alacak kadar zengin değilim'' demiş güzel demiş
-
Bastır parayı al ozaman panpa
İmza yok
Oğlum Bak Git
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)