Hey siz ucuz kask takanlar evet size diyorum altında 600cc 1000cc hatta 250cc motoru olup kafasına 30-40 tl'lik kask takanlar izlemediyseniz bi zahmet izleyin...http://www.youtube.com/watch?v=ToOua7slCVQ
Hey siz ucuz kask takanlar evet size diyorum altında 600cc 1000cc hatta 250cc motoru olup kafasına 30-40 tl'lik kask takanlar izlemediyseniz bi zahmet izleyin...http://www.youtube.com/watch?v=ToOua7slCVQ
Motosiklet almadan once korumanizi tamamlasaniz boyle pekmeziniz akmaz... Benim motor almama 4 ay var ben motordan fazla koruma bakiyorum e be insaf !
guzel video olmus . Ucuz kategorisinin bir limiti varmidir ?
Mesela LS2 marka kasklarda ucuz ama sertifikasi olan bir kask ?
Yani herkesin butcesi bir arai almaya yetmiyebilir . O yuzden bu tip kasklari guvenli diye satanlar suclu bence .
ls2 kullanıyorum arkadaşlar. Sözüm alamayanlar içindi
Bencede bunları güvenli diye satanlarda ve bunları ülkeye sokanlarda suç asıl :D Ls2 ise bence bir motorcunun alacığı min. kask olmalıdır sonuçta 100cc cub'lar bile (küçümsemek amaçlı değildir kesinlikle) 90'ı görüyor ve 90km/s hızla kafanızı çarptığınız aynı videodaki gibi olacaktır zaten benim bahsettiğim şahıslar altında en az 250cc motoru olan insanlar kask'ları satması zor oluyor diye bu tip kask alanlar dolu etrafta...kafanıza biçtiğiniz değer kask'ınıza biçdiğiniz kadardır
Benim gibi yapacaksın, 4500 TL YBR'ye vermeyeceksin, 2500 TL Windy S ve 2000 TL korumalar.
112ciyiz
4500 tl param var 3000 limitli +3 ay ertelemeli kartım var ögrenciyim a2 ehliyetim var.. En az ls2 sonra agv,nolan falan..bende baslıcam bu ay ceketten.
Cok yakin bir arkadasim Ktm Duke 200 aldi gecenlerde daha 1000 km de kesinlikle cok guzel bir motor ama boyun 1.75 den uzunsa biraz ufak kalabilir.
Rengi , kalitesi cok guzel gercekten .
Bir tek sesini begenmedi kendileri ama bence gayet guzel . Zevkler ve renkler tartisilmaz
dostum ls2 kullananların çoğu buğudan ve hava kanallarının yetersiz olmasından şikayetçi şahsen bende ls2 alacaktım ama tanıdıklardanda alma denilince bütçeyi(koruma ekipmanları için olan bütçe)750'den 1000 tl civarına yükseltebildim sanırım nolan n63 alıcam zaten en fazla elime 4500 tl gibi rakam geçicek -500 ehliyet-1000 tl koruma-3000 Tl'de mondial 150 mr vulture alıcam :D
agv alıcam ben mont da prohel.. Tabi manisada zor izmirden alcem
Izmirde Ergul Motor var orda agv kasklari deniyebilirsin bende esime ordan Agv aldim , cok memnun. Ergul motor motomax in bayisi oldugu icin indirimde montlarda bulabilirsin , benim favorim dainese ama biraz tuzlu .
LS2 buğu yapıyor ama pinlock takarak buğu olayını çözersiniz. Maddi durumunuz daha pahalısına el vermiyorsa sırf buğu yüzünden bütçeyi zorlamanın manası yok.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
100 TL fiyatın altında satılan kaskların tamamı Çin malı olmalı. Düşünülmeyen başka önemli bir konu var ki o da kanserojen madde tehlikesi.
Çin malı oyuncaktan kırtasiye malzemesine, porselene kadar bir çok üründe kanserojen etki tesbit edilmişken, kasklardan da şüphe duymalı. Sürekli kafaya, yanaklara temas eden bir malzeme, dikkatli olmak lazım.
Adamların otomobilleri bile kanser yapıyor
Bi dakka yahu, ben de 5 yıldır Çinli motosiklet kullanıyorum Ulaaaaan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)