0 sigara parası,o zıkkımı içene antibiyotik gibi geliyo kardeşim,bnm arkadaş aylıgı alır almaz 3 karton sigarasına 200 tl ye yakın parayı verir,sonrada kardeş nası geçinicez diye dövünür durur,ben 200 tl ye 10 taksit ls2 aldım,aylık 200 tl motoruma ayırsam neler yaparım hayali bile güzel
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
hjc yı nerdaldınız ne kadara?
ya burda konu açılmışken güvenli , 2-3 aya CBR250 alıcam kız arkadaşıma kask ve mont bakıyorum ,ıkımıze de Scorpion kask modellerinden bakıyordum , markaya olan güven nedir acaba..
SCORPION EXO-500AIR
KAPALI KASK
ilginiz için şimdiden tşk ederim..
Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
hjc yi sahinden com dan aldım link bu http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...09036603/detay
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
bugu durum nasıl ses nasıl vızor ne renk cıkıyor kılıf ne renk? Bır de bedenlerı normal mı yoksa sıkılık boolluk durumu var mı ? Tesekkurler
buğu durumu yok ama ben havalandırma açıkken denedim buğulanma olmuyor,ses olarak rüzgar sesini hiç duymuyorum maksimum 120 km hıza kadar deneyebildim bunu da.vizor normal cam rengi kılıf dediğiniz içiyse içi gri renkte benim aldığım kask m beden kafa çapı 58 cm olanından,benim kafaya tam oluyor ne sıkıyor ne de bolluk var
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)