Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Ucuz kask takan ve savunanlar içeri girsin...

Motovento
    REKLAM ALANI
    Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    112ciyiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    Alıntı aonal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ls2 aldım, eldiven aldım dizlik aldım mont aldım valla dünyanın parası gitti
    Haa alamayan insan napsın demeyin o alamayanların hepsine bir bakın günde 1 paket sigara içer aylık 200 tl para verir sigaraya
    0 sigara parası,o zıkkımı içene antibiyotik gibi geliyo kardeşim,bnm arkadaş aylıgı alır almaz 3 karton sigarasına 200 tl ye yakın parayı verir,sonrada kardeş nası geçinicez diye dövünür durur,ben 200 tl ye 10 taksit ls2 aldım,aylık 200 tl motoruma ayırsam neler yaparım hayali bile güzel
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

hjc yı nerdaldınız ne kadara?

rapcib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250R
    ya burda konu açılmışken güvenli , 2-3 aya CBR250 alıcam kız arkadaşıma kask ve mont bakıyorum ,ıkımıze de Scorpion kask modellerinden bakıyordum , markaya olan güven nedir acaba..

SCORPION EXO-500AIR
    KAPALI KASK

ilginiz için şimdiden tşk ederim..
    Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..

B.RAGA

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hjc yı nerdaldınız ne kadara?
    hjc yi sahinden com dan aldım link bu http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...09036603/detay
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

bugu durum nasıl ses nasıl vızor ne renk cıkıyor kılıf ne renk? Bır de bedenlerı normal mı yoksa sıkılık boolluk durumu var mı ? Tesekkurler

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugu durum nasıl ses nasıl vızor ne renk cıkıyor kılıf ne renk? Bır de bedenlerı normal mı yoksa sıkılık boolluk durumu var mı ? Tesekkurler
    buğu durumu yok ama ben havalandırma açıkken denedim buğulanma olmuyor,ses olarak rüzgar sesini hiç duymuyorum maksimum 120 km hıza kadar deneyebildim bunu da.vizor normal cam rengi kılıf dediğiniz içiyse içi gri renkte benim aldığım kask m beden kafa çapı 58 cm olanından,benim kafaya tam oluyor ne sıkıyor ne de bolluk var
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)