Karbüratör Benzin yetiştiremiyor ne yapabilirim.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
benim de 200 cc motorum vardı...kanuni racer200...
sana nedenini yazdım işte...daha ne irdeliyorsun anlamadım...
kısaca senin motorunda herhangi bir sorun yok...
olması gerektiği gibi çalışıyor...
sadece soguk iken 145 gördüğü biraz garibime gitti o kadar...
benim racer200 de motor belli bir sıcaklıga gelmeden düzgün gaz yemezdi...
2-3 dakika motoru ısıtıpda yola koyulurdum...zaten soguk motora basarsan yazık edersin...
kardeşim motoru 2-3dk değil 5 dakika jickle açık iken çalıştırıyorum ve ondan sonra gaza basıyorum direk çalıştırır çalıştırmaz değil. kanuni racer zaten hiç sorma o motoru faswind200R ın yanında bi hiç kıyaslama bile olmaz. basit örnek search16 arkadaşımızın dediği gibi ortalama 155-160 basan bir motor bu ve daha önce bana olanın aynısı bi arkadaşıma olmuş karbüratör değiştirdim düzeldi dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
adem80 adlı üyeden alıntı
enjeksiyon taktır.neyin eksik?
pek ümidim yok ama bu dediğini bugün araştırıcam
-
burda konu açılmıştı enjeksiyon için bilgisayara program yükleyip bluetooth ile ekonomik-normal- güçlü ayar yapıyorsun ama 300 dolarcıkhttp://www.motosiklet.net/forum/moto...tml?highlight=
-
fat280 adlı üyeden alıntı
kardeş bence senin motor benzin yetiştiremediğinden değil aksine çok benzin verdiğinden hızın düşüyor sebebi nerden biliyon dersen soğuk motor asıl gaz yemezken ısınınca kendine gelir ve güzel gaz yemeye başlar ancak sende tam tersi soğukken iyi çalışıyor iyi gaz yiyor ama ısınıca devir düşüyor gaz yemiyor sebebi fazla gelen benzin bence hava ayarına bak derim fazla sıkılmış gibi geldi memesini flan büyüttünüz mü hiç motorun
dediğine baktıracağım bugün ( hava ayarlarına)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
hava ayarlarına baktırdım her hangi bi sorun yok denildi. enjeksiyonu sordum bu motora takılmaz denildi saat 5 tekrar dan gidicem.
-
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)