Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Global Motordan Teste Davet Arkadaşlar

Motovento
    REKLAM ALANI
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Merhaba arkadaşlar. Cuma günkü ekipten biriydim. Sadece bu iş için işten izin aldım. Piste kendi motorumuzla gittik. Yolda Eren'e (Sword) birazcık hız gösterdim. Detayları kendi versin

Kendi motorumuzla piste çıkabilmemiz çok iyi oldu. Ufak bir videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Burada kendi motorumla neler yaptığımı anlatmayacağım Hyosung'un GT250R ve Aquilia 650GV makinalarını test ettim. 650GV oldukça performanslı bir makina. Düzlükte GT250R'dan çok daha iyi performans gösteriyor. Ancak tarzı nedeniyle virajlarda çok başarılı değil, ayaklığı yere sürttürmeyi başarabildim. Bir de alet biraz fazla zorlandı sanırım, pite girdikten sonra durduğumda birazcık su aktı. GT250R oturuş olarak çok rahat bir makina. Ancak daha önce de dediğim şeyi bu sefer motorun üzerinde de yaşayarak gördüm. Bu alet kesinlikle bir racing makina değil. Kendine göre fena gitmiyor ancak akselerasyonunu çok iyi bulmadım. Yol tutuşu oldukça iyi. Virajlarda motorun tasarımı nedeniyle kendi motorumdaki kadar dışa çıkıp iyi yatamadım. Pist güzeldi ancak biraz pislik vardı ve virajlarda yamalar vardı. GT250R devir göstergesi 12-13 bin devirdeyken ses olarak sanki 4-5 bin devir sesi veriyor. Motorun dibine dayandığını anlamıyorsunuz. Motorda anlamadığım bir tasarım sorunu vardı. 3-4 kişi egsoz ile pantalonunu yaktı. Kişileri tanımıyorum ama bana kalırsa daha önce çok racing deneyimi olmamalarından kaynaklanıyor olabilir.

BOY Körfez Pisti Videosu

Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok isteyip te sabah uyuya kalanlardanım umarım iyi geçmiştir gidenler için 650 lik race i de getirecekler diye biliyodum ben en çok onu merak ediyodum son hız ne kadar diye bakacaktım neyse gelemedik zaten
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 fazer
    Mehmetin videonun tamamı aşağıda 16 mb civarı birşey.
    http://www.hemenpaylas.com/download/...orfez.avi.html

Buda daha sonra tamamı asfaltla tanışacak olan lastiğin kenarda kalan 3-5 mm temiz yeri.

Ayrıca size bir tavsiyem bir yarış motoruna biniyorsanız;
    -Birincisi cepleriniz kapatın içinde hiç birey kalmıyor.
    -İkincii sırt çantanız varsa içinde özellikle ön gözünde parçalanacak birşey bırakmayın. Cd zarfında bulunan bir cd vardı zarf param parça olmuş cd de asfaltta sürüklenmiş gibi çizilmiş.

womanrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    saat sabahın 5i bu ne şimdi arkadaşlar binen var binemeyen var hatta hiç binemeyecek olanlar var (bkz.worider)yazık bize yaaaa gerçekten süper tek kelimeyle harikaaaaaaaaa yaaaaaa
    ...............

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kasksız binmiiiiiiiiiişşşş

Aabi sanki fotoyla oynarken elim mi kalmış ne ???

Motosikleti
    2006 fazer
    Yok be abicim elin melin. Baya güzel yaptım işte.
    Kask ve eldiven konusunu bende şiddetle kınıyorum.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Sword
    Ayrıca size bir tavsiyem bir yarış motoruna biniyorsanız;
    -Birincisi cepleriniz kapatın içinde hiç birey kalmıyor.
    -İkincii sırt çantanız varsa içinde özellikle ön gözünde parçalanacak birşey bırakmayın. Cd zarfında bulunan bir cd vardı zarf param parça olmuş cd de asfaltta sürüklenmiş gibi çizilmiş.
    Ne o ilk defa 271 km/h gördün galiba? Hehehehhe Eh bundan sonra arkama binerken önlemini alırsın

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    selam millet. ben de test sürüşündeydim kendi aracımla saat 10'da orda olmama reğmen otobüs ve diğer insanların gelmesiyle ancak öğlene doğru sürüşler başladı. tabibu fırsattan istifade kendi motoruyla gelenler o sırada pistin tadını çıkardılar. buna Boy'da dahil, söylentilere göre 12 tur atmış

neyse gelelim sürüşe. GV 250'yle başlayan maceram uzun çabalar ve isyanlar sonucu GT 250 R'la bitti. GT 250 R'dan sonra GR 650'yi de kullanmak istiyordum ama saat geç olduğu için!!! malesef kullanamadım. GT 250 R'ı o kadar çok beklemişiz ki o sırada GV 650'nin test sürüşünü bitirmişler.. Cruiser'lardan pek hoşlanmamama rağmen GV 250'yi beğendim bu Cruiser'lar gerçektende rahat motosikletlermiş.. düzlükte 120 km/s hıza kadar sorunsuzca çıkabiliyor..fakat ön rüzgarlığı 80-90 km/s hızdan sonra insanıçok rahatsız edecek şekilde sallanıyor ve ses yapıyordu. bence en büyük dez avantajı bu. en çok merakettiğim GT 250 R ise GV 250'ye göre gerçekten çok daha performanslı. Boy'un dediği gibi sanki bir tasarım hatası var yatırırken biraz zorlanıyosunuz gidonuda çok hafif hızlanınca kontrolü zorlaşıyor. onu dışında ben performansını beğendim 130 km/s hıza kadar çok rahat çıkabiliyor. bana vitesleri biraz zor geçiyor gibi geldi ama yeni olduğundan olabilir. bir süre kullandıktan sonra alışır herhalde. büyüklüğü falan oldukça tatmin edici gerçek bir ss'e biniyormuşsunuz gibi geliyor. (yani bana öyle geldi) motosikleti daha fazla zorlayanlarsa yoltutuşunun iyi olduğundan bahsettiler ben o kadar zorlayamadım. motosiklete ilk binen şahıssa revit marka motosiklet pantolonunu malesef yaktı. binerken veya inerken (tam bilemiyoruz) pantolonunu susturucunun başladığı yere sürtmüş (nasıl yaptıysa) ve pantolon erimiş.. tabi oranın da o derce ısınması ve herhangi bir koruyucu plaka olmaması eksiklik.. 180-200 Euro'luk pantolon gitti..

Siteden bir sürü arkadaşla (boy, danger0, sword, johny, ve üç arkadaş daha nicklerini unuttum) tanışma fırsatım oldu ve çok memnun oldum. bundan sonra daha güzel vakit geçirebileceğimizi anladım hepsi gerçekten iyi niyetli bilgili ve bilinçli insanlar. test sürüşü sırasında tam korumalarımız ve efendiliğimizle sözde motorcu geçinen bir çok adama da örnek olarak MT'nin farkını ortaya koyduk

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Videoları izlemekte güçlük çekenler için birkaç link vereyim...

XViD Codec : http://dvd.box.sk/ddivx.soft.link.php?rid=8064

BS Player : http://dvd.box.sk/ddivx.soft.link.php?rid=8314

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Şu videoları rapidshare'e atabilir misiniz? Hemenpaylaş çok yavaş ve firefox'la uyumsuz

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Benim vermiş olduğum videoyu direk indirebilirsin. Hemenpaylaş'ta değil.

Boy Körfez Düzlük Egsoz Ses Testi

Buda rapidshare isteyen arkadaş için:boy-1000 RR-Körfez

Bu arada videolar için codec gerekli...Bazı bilgisayarlarda açılmıyor...Yukardaki linklerden kısa sürede elde edebilirsiniz...

Motosikleti
    2006 fazer
    Birader sürekli peluşumu seyredicez yaa . İyiki gazladın

http://rapidshare.de/files/17661925/lastik1.avi.html

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Sword
    Birader sürekli peluşumu seyredicez yaa
    Sen de güzel lastik yaktın. Değiştirdin mi lastikleri?

Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    @Sword

Sen de güzel lastik yaktın. Değiştirdin mi lastikleri?

Sende güzel yakamadın...
    O kadar kilo aldın ki ER-5 in lastik dönemedi boşa....

Evet yaw lastikler n'oldu değişti mi??? En önemlisi o...Ne kadar önemli olduğunu "test ettik" lastiklerin...

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @johny
    Ne kadar önemli olduğunu "test ettik" lastiklerin...
    Evet özellikle Mert lastik testi konusunda çok başarılı

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    videoları hangi makinayla çektiniz? yoksa divx'in mi becerisi? görüntü kalitesi bayağı iyi çıkmış.

Motosikleti
    2006 fazer
    Makina Canon S2 IS makina iyi çekiyor ama ilk uzun videonun orjinal boyutu 270 mb. sıkıştırınca biraz bozuldu ama 16 mb oldu.

Lastikleri gıcır gıcır yaptıkm ctesi günü. artık kaymıyor kendileri.

Pirelliden merte teklif gelmiş lastik testi konusunda ama fiyatta anlaşamamışlar :D

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Sword
    Pirelliden merte teklif gelmiş lastik testi konusunda ama fiyatta anlaşamamışlar
    Eeee adam bu konunun uzmanı, bence Pirelli kaçırmamalı onu. Lastiklerin özellikle toprakta nasıl kaydığını çok güzel test ediyor hehehhehe

Bu arada senin makina bayağı güzel video çekimi yapıyor gerçekten. Sesleri bile acayip net almış. Şu pist işine girsek de daha güzel videolar çeksek...

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Lastiklerin kalitesini ve, motorun ufak düşmelerde nasıl hasar aldığını çok iyi test ederim, bizzat kaydırıp düşerek hemde! Erene bi kıyak geçtim ama, pirelliymiş, metzellermış zor biraz, bütçeleri yetmez onların..
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler