Global Motordan Teste Davet Arkadaşlar
-
Reklamlar
-
çok isteyip te sabah uyuya kalanlardanım umarım iyi geçmiştir gidenler için 650 lik race i de getirecekler diye biliyodum ben en çok onu merak ediyodum son hız ne kadar diye bakacaktım neyse gelemedik zaten
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
Mehmetin videonun tamamı aşağıda 16 mb civarı birşey.
http://www.hemenpaylas.com/download/...orfez.avi.html
Buda daha sonra tamamı asfaltla tanışacak olan lastiğin kenarda kalan 3-5 mm temiz yeri.
Ayrıca size bir tavsiyem bir yarış motoruna biniyorsanız;
-Birincisi cepleriniz kapatın içinde hiç birey kalmıyor.
-İkincii sırt çantanız varsa içinde özellikle ön gözünde parçalanacak birşey bırakmayın. Cd zarfında bulunan bir cd vardı zarf param parça olmuş cd de asfaltta sürüklenmiş gibi çizilmiş.
-
saat sabahın 5i bu ne şimdi arkadaşlar binen var binemeyen var hatta hiç binemeyecek olanlar var (bkz.worider)yazık bize yaaaa gerçekten süper tek kelimeyle harikaaaaaaaaa yaaaaaa
-
-
Yok be abicim elin melin. Baya güzel yaptım işte.
Kask ve eldiven konusunu bende şiddetle kınıyorum.
-
@Sword
Ayrıca size bir tavsiyem bir yarış motoruna biniyorsanız;
-Birincisi cepleriniz kapatın içinde hiç birey kalmıyor.
-İkincii sırt çantanız varsa içinde özellikle ön gözünde parçalanacak birşey bırakmayın. Cd zarfında bulunan bir cd vardı zarf param parça olmuş cd de asfaltta sürüklenmiş gibi çizilmiş.
Ne o ilk defa 271 km/h gördün galiba? Hehehehhe Eh bundan sonra arkama binerken önlemini alırsın
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
-
-
Şu videoları rapidshare'e atabilir misiniz? Hemenpaylaş çok yavaş ve firefox'la uyumsuz
-
Benim vermiş olduğum videoyu direk indirebilirsin. Hemenpaylaş'ta değil.
Boy Körfez Düzlük Egsoz Ses Testi
-
Buda rapidshare isteyen arkadaş için:boy-1000 RR-Körfez
Bu arada videolar için codec gerekli...Bazı bilgisayarlarda açılmıyor...Yukardaki linklerden kısa sürede elde edebilirsiniz...
-
Birader sürekli peluşumu seyredicez yaa . İyiki gazladın
http://rapidshare.de/files/17661925/lastik1.avi.html
-
@Sword
Birader sürekli peluşumu seyredicez yaa
Sen de güzel lastik yaktın. Değiştirdin mi lastikleri?
-
boy adlı üyeden alıntı
@Sword
Sen de güzel lastik yaktın. Değiştirdin mi lastikleri?
Sende güzel yakamadın...
O kadar kilo aldın ki ER-5 in lastik dönemedi boşa....
Evet yaw lastikler n'oldu değişti mi??? En önemlisi o...Ne kadar önemli olduğunu "test ettik" lastiklerin...
-
@johny
Ne kadar önemli olduğunu "test ettik" lastiklerin...
Evet özellikle Mert lastik testi konusunda çok başarılı
-
videoları hangi makinayla çektiniz? yoksa divx'in mi becerisi? görüntü kalitesi bayağı iyi çıkmış.
-
Makina Canon S2 IS makina iyi çekiyor ama ilk uzun videonun orjinal boyutu 270 mb. sıkıştırınca biraz bozuldu ama 16 mb oldu.
Lastikleri gıcır gıcır yaptıkm ctesi günü. artık kaymıyor kendileri.
Pirelliden merte teklif gelmiş lastik testi konusunda ama fiyatta anlaşamamışlar :D
-
@Sword
Pirelliden merte teklif gelmiş lastik testi konusunda ama fiyatta anlaşamamışlar
Eeee adam bu konunun uzmanı, bence Pirelli kaçırmamalı onu. Lastiklerin özellikle toprakta nasıl kaydığını çok güzel test ediyor hehehhehe
Bu arada senin makina bayağı güzel video çekimi yapıyor gerçekten. Sesleri bile acayip net almış. Şu pist işine girsek de daha güzel videolar çeksek...
-
Lastiklerin kalitesini ve, motorun ufak düşmelerde nasıl hasar aldığını çok iyi test ederim, bizzat kaydırıp düşerek hemde! Erene bi kıyak geçtim ama, pirelliymiş, metzellermış zor biraz, bütçeleri yetmez onların..
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler