test sürüşüne gidecek arkadaşlar kimler sizleride arayıp gelip gelemeyeceğiniz sorulmuştur herhalde bu sabah aradılar beni
test sürüşüne gidecek arkadaşlar kimler sizleride arayıp gelip gelemeyeceğiniz sorulmuştur herhalde bu sabah aradılar beni
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
kimse gitmiyo mu test sürüşüne
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
ben gidiyorum bir arkadaşımla yarın sabah ordayım
cuma günü test sürüşü mü olur...kaç kişinin geleceğini düşünüyorlar acaba ?
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
katılmak için çok mu geç
ben yarın müsaitim ve gv 650 için deli oluyorum
irtibat kimle ?
come see what love has done to me !
serk kardeşim sen sabah 8:30 da kadiköy evlendirme dairesinin önünde bulun oradakilerle isrtibata geçersin yer varsa alırlar niye almasınlar
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
abi bende gidecektim neden cumaaaaa
Acımadıki, acımadıki
bende kayıtlıydım, fakat işim çıkması sebebiyle gidemedim. acaba nasıl geçiyor
Sabah 8:30 da uyandım havaya bir baktım ki güneş yok. Eyvah deidm yagmur yagacak bir sürü insan gelmeyecek. Neyse 9 gibi çıktım yola. Hanımı ve bebeği de aldım. E çocuga ufak yaşta pist havası ve motosiklet sesi vermek lazım.. Geleceğin yarışçısı olcak
9:45 gibi piste vardık Kadıköy'den piste kaldırılan servis ulaşmış, kendi motoruyla gelende baya bir insan vardı gec bile kalmışız. Hala insanlar gelmeye devam ediyorlardı.
Olası kötü bir duruma karşı ambulans da hemşire ve doktorla olay yerinde hazır bekliyordu.
Formlar tutuldu isimler yazıldı ve insanlar motorlara binmeye başladılar. Tabiki orada ilk defa pistte motosiklet kullanacak bir sürü insan var heyecanları yüzlerinden okunuyordu.
Ve sürüşler başladı.
Bayan pist yarışçımız Name Ekin de GT 250 R ı test etti.
Diğer bayan arkadaşımız da GT 250 R ı test etti.. Ama çok gaza geldi 5 tur olan test süresini 11 tur olarak tamamldı. butun ikazlarımızı görmedi ya da görmezden geldi bilemiyorum :-)
Evet ve öğle zamanı geldi, 1 saat moal verildi ve özel olarak yapılan 100 kişlik döner ve ayran - kola keyfi başladı.
Sedat Güven, Eralp Terem ve Global Motor dan Cengiz Özkul
Sedat Güven, Eralp Terem, Name Ekin
Yemek keyfinden sonra tekrar pistelre dönüldü kalınan yerden devam edildi.
Evet bu da pistlerin gelecek fırtınası Eda
Ve günün sonu. Piste gelip bugunu paylaşanlara çok teşekkürler. Güzel bir gün gecirdiğimizi düşünüyorum. Bazı arkadaşlar kendi motorları ile kendilerini piste atıp kurtlarını döktüler.
Benim için ise çok güzel bir gelişme oldu, benim eşim Elif race motorlarla pek haşır neşir olamadı hep Enduro motorlara bindigi için racelere pek sıcak bakmıyordu.. Benim de almama veya binmeme hep karşı oldu.. Neyse ben orda kafasına girdim ve arkadaşın GSX-R 600 üne zorla bindirip çık dedim bi tur at yahu bir bak nasıl bişi.. 3 tur SRAD 600 ile pistte gazlayınca race motosikletlere eskisi kadar soguk bakmıyor.. İlk race motosiklet deneyimi pistte olunca o da heveslendi tabi. Yolda kullanmış olsaydı belki o kadar begenmezdi. Neyse izin çıktı artık alabilirim Muhauhaa.. :D
Çok şükür, hiç bir düşme kaza veya kötü bir şey yaşanmadı.
Başka firmalara da örnek olması dileğiyle Gloabl Motor'a boyl bir organizasyon düzenlediği için motosiklet camiası adına teşekkür ederim/z.
Not: Bu konu ile ilgili açılmış bir topic bulamaıdm. varsa moderator arkadaşlar oraya taşıyabilir.
Eralp TEREM
motogiyim.com
motoregitim.com
sevgili eralp sağolasın paylaşım için...bebişinide öperim yanaklarından...senin içinde olduğun bir topik bir gezi bir organizasyon her zaman muhteşem ve mükemmeldir kardeşim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ABİİ BÜYÜKSÜN BENİM GİBİ GİDEMEMİŞ ARKADAŞLAR ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM EEE YORUMLAR NERDE BENDE YENİ ALDIM GV250'Mİ
YORUMLARI BEKLİYOZ..
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
Eralp kardeş foto ve bilgiler için çok güzel olmuş. Bugünkü havaya bakıyorumda iyiki cuma günü olmuş test sürüşü diyorum. Gerçekten güzel saatlert geçirdik arkadaşlar.
Eeee nasıl oldu ? Nasıl geçti ? Organizasyon nasıldı ?
Evet Arkadaşlar, bizim siteden olup ta, körfezde deneme sürüşü yapanların tümünden izlenimlerini aktarmalarını bekliyoruz.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
»»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Konu dağılmasın diye ilgili başlıklar ilk açılan başlığa birleştirilmiştir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: komtan **************
Cuma sabahı Mert(Danger0), Mehmet(Boy), Alican(johny) ve ben buluşup yola koyulduk. piste vardığımızda saat 10 civarıydı.
Daha organizasyon başlamadığı için arkdaşlar sohbet şeklin biraz vakit geçti. Mehmet vakti boşa harcamanın ayıp olduğunu düşünüyordu atladı motoruna doğru piste.
Pist demiştiken hemen planını gösterelim.
Bizim peluş pistlerde
Daha sonra organizasyon başlayacağı için pisti boşallttılar. Mehmet pite geri dönüyor.
Listenin başında olanlar hyosungları denemeye başladı daha sonra öğle yemeği vakti gelince ara verildi eralpin yolladığı toplu fotoğraf çekildi.
Fotoğraftan sonra dönere saldırı.
Güneşin altında mayışan bizler yemeklerimizi götürüyoruz. Bence organizasyonun en güzel yanı yemekti. Yoksa benmi çok pis boğazım
Yemekten sonra tekrar sırayla motorlar denenmeye başladın. Fakat araya dergilerin fotoğraf çekimleri girince bu bekleme oldukça uzadı. Canımız sıkılınca atraksiyon peşinde koşup fotoğraf çekmeye, lastik yakmaya başladık.
Fotoğraf çekimleri ve diğer araya kaynayan işler bittikten sonra sıra bize gelmişti. 250r ilk binen Hande oldu. Oldukça başarılıydı.
Handeden sonra Mert denedi.
Sonrasında da mehmet denedi...
Ayrıntıları arakdaşlar yazar benden bu kadar....
Evet çok güzel bir gündü şahsi görüşüm...
Sadece foto çekimleri falan biraz uzun sürdü...
Ama Global Motor'un, motorları merak edenlere böyle bir olanak sunması güzel...
Diğer firmaların kulağını çınlatmaya yeterli bence
O bir Honda ST 1300 Pan Europeanmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Buda linki:Honda ST 1300 PE ABS
Sword:[/B]Peluş'un Blade banada yakıştı yaw...
Arkadaşlar,
Bu organizasyona sitemizden katılan birkaç kişiden biriydim. Bir seneden beri ybr kullanmakta olan birisi için bundan iyi bir fırsat olamazdı. Hem değişik tipteki motosikletleri kullanma imkanım oldu, hemde almayı düşündüğüm bir marka ürünlerini test etme fırsatı buldum. Ayrıca trafiğe kapalı bir alanda hatta bir yarış pistinde bu deneyimi yaşamak muhteşemdi.
Kadıköy evlendirme dairesi önü buluşma noktasıydı. Global Motor Gen.Md. Yard. Cengiz Bey bizi çok sıcak karşıladı. Üzüldüğüm bir nokta bir gün öncesinde teyit verdiği halde gelmeyen arkadaşlar çoktu. Bu Organizyon için belliki çok emek harcanmıştı. Gelmeyen arkadaşlar, butür organizasyonları düzenleyecek firmaların iki kere düşünmelerine neden olmuş olacaklardır. Hatta siteden benimle beraber gelecek bir arkadaşmızda gelmeyenler arasındaydı. Ama onun mazereti varmış
Neyse güzel bir yolculuktan sonra vardığımız körfez pistinde, kendi imkanlarıyla gelmiş aerkadaşlar yüzümü güldürdü. Malesef organizasyonu yapanların tarafından düşünmeden edemiyorum
Hyosung un 3 modelini test etme imkanım oldu. Testler her motosiklet 5 tam tur olarak yapıldı. Yani pistte toplam onbeş tur attım. Süper bir deneyimdi benim için 250r testinden sonra almayı düşündüğüm motosiklet tiplerini sıralaması değişti. 1 numara artık race benim için. Virajları benim için çok fazla sayılabilecek hızlarda geçtim. Nasıl olsa trafik yok ve ambulas ta kapıda bekliyor dedim. Ve race makine kullananları şimdi daha iyi anlıyorum. Bazı zevklerle bile yarışabilir bence
650 lik makineyi hiç anlatmayayım. Çünkü yere kalmadı burda
Less is more...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)