Motorumu kaça satmalıyım?
Reklamlar
-
Arkadaşlar mg 100 prince motorum var. Daha 3 ay önce aldım ama satmayı düşünüyorum.
1200 km'de kaça satmalıyım?
Bugün biriyle görüştük 1550 verdi. Ne diyosunuz satayım mı?
Bana az gibi geldi zaten plakasıyla 2200'e geldi.
NOT= Yanlış anlaşılma olmasın lüfen
Reklamlar
-
hemen o paraya satabılırsın
-
hayırlı ugulu olsun de bence tabı satmaya nıyetın varsa
-
Önümüz kış olmasa 1800 kadar yolu vardıda. ederi o kadar şuan
-
Başka bir motor almayı düşünüyorum ama bunu satmasam da olur. Nolacak ki dursun. İlla satmamı gerektirecek bir durum yok yani
1550 teklif eden arkadaş çok bile verdim dedi bende piyasayı bilmediğim için düşüneyim dedim. Hakkaten çok mu vermiş ya?
Birde önümüzdeki yazı beklersen 1200e bile satamazsın dedi. Hakkaten öyle mi olur.(motor kışın km yapmayacak yatacak)
-
ysn_erl adlı üyeden alıntı
Başka bir motor almayı düşünüyorum ama bunu satmasam da olur. Nolacak ki dursun. İlla satmamı gerektirecek bir durum yok yani
1550 teklif eden arkadaş çok bile verdim dedi bende piyasayı bilmediğim için düşüneyim dedim. Hakkaten çok mu vermiş ya?
Birde önümüzdeki yazı beklersen 1200e bile satamazsın dedi. Hakkaten öyle mi olur.(motor kışın km yapmayacak yatacak)
japon motorların bıle degerı dusuyorkı cın mallarının haylı haylı duser. ama bu senın arkadasınında bıraz agzı laf yapıyor cambazlık yapmaya calısıyor. amacı sana motoru sattırmak demedı deme =))) eger kısın yatacaksa ve sen baska motor dusunuyorsan sat elınden cıkar derım.
-
önümüzdeki yıl 2011 model bu diyecekler çinlilerde yıl fiyatı etkiliyor
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
japon motorların bıle degerı dusuyorkı cın mallarının haylı haylı duser. ama bu senın arkadasınında bıraz agzı laf yapıyor cambazlık yapmaya calısıyor. amacı sana motoru sattırmak demedı deme =))) eger kısın yatacaksa ve sen baska motor dusunuyorsan sat elınden cıkar derım.
MaMi_33 adlı üyeden alıntı
önümüzdeki yıl 2011 model bu diyecekler çinlilerde yıl fiyatı etkiliyor
Şöyle de düşünüyorum kış da olsa havanın güzel olduğu günler biraz binerim. Şimdi direk satıp sap gibi kalmayayım diyorum. Diğer motoru hemen alamayabilirim çünkü.
önümüzdeki yaz bu fiyata satamaz mıyım yani?(1550 ye)
-
bıraz zor dostum sattıgın motor sonucda yanlıs anlama ama cın malı. yamaha honda bıle deger kaybedıyor senın motor haylı haylı deger kaybeder. brde ufak tefek arıza acsa al sana bosa masraf ver gıtsın bence ama karar senın takdır senın.
-
Öncelikle mal senin dostum değerinide sen belirleyeceksin ama her malında piyasada 3 aşağı beş yukarı ortalama bir değeri var. Bu ikisi nekadar örtüşüyorsa satışın gerçekleşmesi okadar kısa sürer.
-
Şöyle de düşünüyorum kış da olsa havanın güzel olduğu günler biraz binerim. Şimdi direk satıp sap gibi kalmayayım diyorum. Diğer motoru hemen alamayabilirim çünkü.
önümüzdeki yaz bu fiyata satamaz mıyım yani?(1550 ye)
malzeme kalitesi çok iyi motor olmdgı için kullndgnda ister istmz eskime olucak.Önümüzdeki yıl aynı fiyata satman çok zor
-
Tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar. Biraz daha yukarı bi fiyattan satmayı deneyeyim o zaman. Tavsiyeler için sağolun
-
Motosiklet Eğitmeni
3 ayda 1200 km yapmissin.
Ayda 400 km eder.
Motosiklete binmeyi pek sevmiyorsun anlasilan.
Sat gitsin.
-
coq adlı üyeden alıntı
Ayda 400 km eder.
Sat gitsin.
motora binmeyi çok seviyorum ama zaman sıkıntısı diyelim
-
bineceksen o fiyata satma bence ama çın motorlarının fiyatı çok düşer ikinci elde,seneye daha da düşer...bende sattım ama büyütmek içindi sende büyüteceksen sat...yoksa motorun iyi o fiyata verme
-
bineceksen birşey diyemem ama satacaksan söylediği doğru çok bile vermiş o motora...
bence müşteriyi kaçırma
Full koruma + Fulll dikkat...
-
coq adlı üyeden alıntı
Ayda 400 km eder.
Sat gitsin.
3 ayda iyi bile gezmiş satış sitelerinde 2005-2006 model aletler 5-6binde (güya) piyasa yalan olmuş :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
coq adlı üyeden alıntı
Ayda 400 km eder.
Sat gitsin.
coq alınma ama sen ayda kaç km motor sürüyosun?
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
3 ayda iyi bile gezmiş satış sitelerinde 2005-2006 model aletler 5-6binde (güya) piyasa yalan olmuş :D
Ben temmuzda 125'lik motor aldım 3500km'yi geçti. bu arada 100'lük motorumla da 1500km'den fazla yol yaptım yani 3 ayda 5 bin km
-
satmayı düşündüğün birşey için müşteri çıkmışsa hemen satmalısın bu herşey için böyledir. Sonra muhakkak pişmanlık oluyor bunu unutma. Pişman olmayacağın durumlar istisna olur. 250 ya da 300tl senin hayattan alacağın keyiften daha önemli değil. Benim anlayışıma göre almak isteyen arkadas doğru söylemiş daha pahalı alacaksa sıfır alır zaten..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)