Merhabalar...işinde gücünde evden uzak çalışan birisiyim,uzun zaman sonra eve dondum ve birdahaki yaza kadar burada kalmak durumundayım..dayımda mondial 250 mct var idi..motora hep ilgi duymustum ama gerek yeterli para gerekse fırsatsızlıktan hep hayalde kaldı...taki dayım bana motoru devredip Antalya'ya taşınana kadar...
çok garipti....garajda 250 lik bir cruiser çinli falan ama genede hoş...hatta cok hos duruyor
Ve kanım kaynadı.....
Anahtarları kaptım kontağı açtım(araba bile kullanmasını bilmem en son kullandıgım sey bır mobilettı 8 9 sene once bır ıkı aylıgına)teorik olarak gaz debriyaj ilişkisini bildigimden uyguladım motor 3 4 kere istop etti...sonra calıstı
gotmeye basladı ama tahmınımden oldukca hızlı...elım ayağım dolastı cevırmek ıstedım dıreksıyon sankı donmedı frene bastım...aynı anda gazada bastım..olmadı duvara tosladım...neysekı fızıksel olarak bacagımda sıslık ve morluk oldu onemlı bısey degıl...motorda ayna ve on farı kırdım...
yuksek hızlarda gozum yok..balıga oraya buraya gıdecek kadar olsun yeter...isterim.
Fakat...hevesim kırıldı yapamıyacagımı dusunuyorum...ve korktum..oz guvenımı kaybettım sanki..elazıgda ki ehlıyet kursunda scoterden baska bırsey yok...
Biemiyorum.
Buralarda gidebileceğim bir kurs yok..Ama surmek istiyorum o motoru!...
sizin fikirlerinizi tecrubelerinizi ve değerli nasiyatlerinizi almak isterim...
Tamam mı? devammı?