Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Tamam mı? Devam mı?

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de mobiletten MCT'ye geçtim, öğreten eden olmadı kursa da gitmedim güvenli eğitim sürüşüdür şudur budur yakınından bile geçmedim. Tek başına azmettikten sonra öğreniliyor sorun yok. Ama şurası da gerçek balataları aldığımda bir yaktım debraiyajı yarım sıkıyormuşum. :D Olur o kadar.
    elbette sürülebiliyodur ama öğrenilemiyodur, eğitim olmadan yapılan yanlışlar doğru sanılarak uygulanıyo...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elbette sürülebiliyodur ama öğrenilemiyodur, eğitim olmadan yapılan yanlışlar doğru sanılarak uygulanıyo...
    İnsan kendi öğrenmeyi göze alıyorsa öğrenir, yoksa birilerinin bişey öğretmesi yanılsamaca. Bazı şeyler de yaşayarak öğrenilir, istese de başkalarından öğrenemez.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Önce scooter kullanın ve motorsiklet mantığını kavrayın.Sonrası gelir.

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Selam Sands.. Benim yaptığım gibi yapabilirsin: Bol bol oku.. Ben motora başlamadan önce kitaplar dergiler ne bulduysam aldım okudum -- hala da okurum.
    Baya eğitici oluyor.. Ondan sonra çok yavaş ve ufak ufak başla.. Ben bahçede başlamıştım.. Sonra sokakta git gel, rahat edene kadar. Sonra kendine güven geldikçe daha ileri git.

Tabi ki, bir bilen bulursan sana yardıma razı edebilirsen çok daha iyi.. İzmir'de motor kursları verenler var, Elazığ'da da herhalde vardır, baya büyük yer (hatta güzel yer) orası.. Selamlar sevgiler, -turgut
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)