Lutfi Kırdar ve Zuhtu Pasa
Reklamlar
-
Cumartesi gunu sevgili dostum Viper ile davetiye isini halledememistik.
SheMoto ve Zuhtu Pasa sayesinde davetiye bulduk. sagolsun Zuhtu Pasa dostum hızır gibi yetisti. Tesekkur ediyorum..
Ancak fuar cok kotuydu bence. Forumda katılımcıları bilip aciklamayanlar ayip etti. En azından bizim gibi dısaridan gelenlere yazık oldu...
Herkese selamlar,
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Lütfi Kırdar v Paşa
Paşam yine çok çalıştın cumartesi teşekkürler...
-
infrared adlı üyeden alıntı
Ancak fuar cok kotuydu bence. Forumda katılımcıları bilip aciklamayanlar ayip etti. En azından bizim gibi dısaridan gelenlere yazık oldu...
her topiğe şöyle yazsanız gelemediğim için üzülmicem
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
YAw hakkaten üzülme
ama perşembe başlayacak olana üzülebilirsin..
asıl oralara gelirsem siz üzülün
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Paşam arı gibi zaten hiç durmuyo maşallah
-
Katılımcıların kimler oldugu motosiklet.net'in anasayfasindaki koskocaman fuar linkinde yer aliyordu. Kimseyi itham altinda birakmaya gerek yok bence. Ayrica birinin ilgisini ceken katilimdi digerinin ilgisini cekmeyebilir arkadasim.
Bence gelmeden once katilimcilari incelemeden , fuar sitesine goz atmadan gelmekle sen kendi kendine ayip etmissin bence.
Dost aci soyler
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
bu fuarı kaçırmamalı bence de, akşam gittik gördük hatta kaybolduk alan çok büyük, firmalar stand değil film stüdyosu kuruyorlar sanki, bir kaç fotoğraf da çektik
-
-
hafta içi gelebileceğimi sanmıyorum malum okul dersler falan.. ama cumartesi ve pazar ordayım
gelmeyen çok şey kaybedecek sanırım,
bu fuar cidden çok güzel olacak gibi gözüküyor...
-
kaçıranlar neler kaybedecek bilmiyorlar
-
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
ben bu hafta başlayacak fuarı hayal edip boşuna kendimi yormayayım dedim ve gitmedim lütfü kırdar'a.. sanırım doğru bir karar vermişim..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ccbbdd adlı üyeden alıntı
paşam bilir bu işleri
PAtlatcaz bombayı az kaldııı...
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam hadi hadi bekletme bizi
-
Abicim ilk gün şaşırtmalı çıkarma yapalım,ne olduğunu anlamasınlar.Sabah kapıda bile bekleyip açılınca saldırsak çok daha iyi olur.Uyku mahmurluğu ucuza motorları kapıp çıkarız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler