suleyman memnun servisindeki ustanın yaptığı!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Suleyman Memnun'un Pahali motorlara bakma konusu cesitli yerlerde defalarca gundeme geldi... Hani telefon edip randevu almak icin arasan, reddetmesini anlarsin ama senin durumunda oraya ulasmis olan birine yardimci olmasi beklenirdi.
Keske benim evde bir de Fazer'im var, yarin da onu getirecegim size deseydin...Neyse ya sikma canini, turkiyede parayi gorunce abuk subuk adetler gelistiriyor bazi isyerleri iste... Bosver sonucta yolda kalmamissin.
-
yaaa bu adamı .... kalkmış , biraz daha ekmek yer daha sonra yemez göreceksiniz bakın
-
Süper Moderatör
Olay gerçekten üzücü ama bunu şahıs olarak Süleyman Memnun yapmamış, ve ustasının yada servisdeki elemanın tavrından dolayı Süleyman Memnun u zan altında bırakamayız. Bu yüzden başlığı kişiyi kırmayacak şekilde değiştiriyorum ve size süleyman memnunun kendisine bu şikayetinizi iletmeyi tavsiye ederim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
-
yuh ya ensaflığı çoğu insan para için yapıyor
esnafın asıl işi hizmettir
-
Arkadaşlar aynı servis mi bilmiyorum ama on-onbeş ay evvel,motosiklet almak için sağı solu karıştırırken Süleyman beye bağlı bir servisle ilgili bana da böyle bir duyum gelmişti.Ustanın tavrına gelince,hakikaten böyle davranan servisleri ben de gördüm.Reklam kokan hareketler bunlar
-
Bu servisler neden böyle anlamıorum
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Olay gerçekten üzücü ama bunu şahıs olarak Süleyman Memnun yapmamış, ve ustasının yada servisdeki elemanın tavrından dolayı Süleyman Memnun u zan altında bırakamayız. Bu yüzden başlığı kişiyi kırmayacak şekilde değiştiriyorum ve size süleyman memnunun kendisine bu şikayetinizi iletmeyi tavsiye ederim.
Katılmıyorum. Bence direk Süleyman Memnun sorumludur.
Servisteki usta sonuçta oranın bir elemanı, kendisine çalışmıyor. Yani, servisteki usta için motor pahalıymış, ucuzmuş önemi yok, o sabah gelir, işii yapar, akşam gider, maaşını alır.
Servisi pahalı olan motorlara bakmak bir tek servisin sahibinin, yani Süleyman Memnun'un işine gelir: elemanına sabit bir maaş veriyor, çalışma saatlerini ne kadar pahalı motorların servisiyle geçirirse o kadar çok getirisi olur. Örnek vereyim: serviste çalışan ustaya aylık 1000 verdiğini varsay, o usta bütün vaktini ybr'lerle geçirse diyelimki ayda 5000 değerinde servis yapar, ama bütün vaktini pahalı motorlarla geçirirse ayda 10000 değerinde servis yapar. yani S.M. daha fazla kazanır.
Belkide servisteki ustalara, pahalı motorlarla ilgilenmelerini teşvik edecek bir prim sistemi vardır, ama eğer varsa bunu uygulayan yine S.M.'dir.
Bilmem anlatabildimmi?
Ayrıca, başlık olduğu gibi kalmalı, çünkü başlıktaki isim SERVİSİN adıdır.
-
ölmeli
bunu yapan cezalandırılmalı .
usta öldürülmeli
-
benim en çok fit olduğum teker patlaması
elinde taşıyosun motoru bakmıyorlar biz anlamayız diyorlar
alt tarafı fitil basacaksın dubleks lastik
hepsi karı gibi kanaması tutunca farklı davranıyor
her zaman lastik yaptırdığım usta geçen biz anlamayız dediler
ben dükkanda 486 bilgisayarlarla uğraşıyorum
hepsinin a.q
hayvanoğlu hayvanlar
-
bahsi geçen mekana 2 hafta önce ben de gittim motorlara bakmak için, elemanlar son derece kendilerini bişey sana tiplerdi.. o kadar inceledik biri bile gelip bilgi vermedi.. içerde zaten sadece FZ6 wardı.. dükkan kapısına otobüsüne de çekmiş ama ilginin "i" si yok... ticaret sadece para kazanmak değil ogün ilgilenip bilgi verselerdi motorumu ordan alırdım ama bi daha gitmeyi düşünmüyorum bile..
eee ne demişler? kendi düşen ağlamaz!
-
böyle bilgiler insanı işne yarıyor tşk motorum yok ama inşallah alıcam ama orayada gitme ihtiyacı duymam inşallah
-
sevgili moderator arkadaşım bu işte yüzde 100 süleyman beyin sorumluluğunun olduğunu düşünüyorum ve kendisine min. 10 milyarlık motorlarıyla mutluluklar diliyorum
-
Eğer Yamaha Servisi ise Yamaha'ya ilettiniz mi durumu. Böyle bir durum olabilirmi.
Servis hizmetinizde böyle bir uygulama var mı?
Varsa doğru mu? diye.
Geçmiş olsun.
-
Walla benim 3800Ytl lik Tiger için servis ve satıcısı,gece 1 saatlik yola geldiler!Helal olsun dedim!
-
arkadaşlar kesinlikle yamaha türkiyeye bildirilmeli bu sadece servisde değil malesef türkiyenin her tarafında ve her alanında böyle ilgisizlikler var. memleket batıyo kimsenin umrunda değil geçtim memleketi birde tutmuşlar bu memleket niye böyle diyolar işte size cevap BU VE BUNUN GİBİLER OLDUĞU MÜDDETÇE BU MEMLEKET BİR ADIM GİTMEZ GERİLER. YATAN ŞEHİTLERİMİZEDE YAZIK OLUR BENCE KEMİKLERİ SIZLIYODUR KUSURA BAKMAYIN. buna benzer bir olayda eskiden antalya yamaha servisinde oldu o zamanlar şevki usta vardı. üçkağıtçının biriydi. şimdi kawasakiye bakıyo. sonra elinden servisi aldılar baya şikayet olunca
ben motor bçlümü mezunuyum zamanında opelin servisinde çalıştım ülen orda bile üçkğıtlar dönüyodu sözde bunlar servis millet sanayiden korkup servise sığınıyo adamların yaptığına bak
-
bence de bu durum direkt olarak Süleyman Memnun'un sorumluluğundadr. eğer mazağa ve servis açıyosan adını da Süleyman Memnun koyuyosan içerde çalışan ustanın ne suçu var. S.M. ustaya at arabalarına bakacaksın dese usta onlara bakar..
Bence bu durumu Beldeyama'ya bildirmeli. Çünkü Beldeyama bayilik verirken sanmıyorum bu şekilde bir sözleşme imzalasın. yani istediğin motora bakarsın istemediğin motora bakmazsın diye. hatta olayı Beldeyama'dan da alıp direkt Koç Holding'e ve hatta Yamaha'ya iletilebilir. Çünkü muhtemelen Beldeyama'dakiler S.M ile epeyce içli dışlıdırlar.
Ben Yamaha marka motosiklet alıyosam eğer, ister 50 cc olsun ister 1000 cc olsun bakacaksın o motora.. Bakmak zorundasın kimseyi öyle bayi yapıp servis vermezler.
-
valla serviste ben görüyorum millet bisiklet getiriyor garantide diye nasıl bakıyorlar
-
Hem Süleyman Memnun'un hem de Beldeyama'nın Motoshow'06 da standları yer alacak. Fuara giden tüm arkadaşlar tepkilerini direkt olarak Beldeyama yetkililerine anlatırsa belki bir şeyleri düzeltebiliriz. Ayrıca Süleyman Memnun standına da belki tepki olarak yazılı bir dilekçe falan bırakabiliriz.. Bilmiyorum.. Ama tepkisiz kalmamalıyız bu gibi durumlara.. Fuar da şikayetleri direkt olarak iletebilmek için uygun bir yer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler