Ya şehitlerimizin kemikleri ile ne alakası var. Kullanmayın kutsal değerleri böyle şeyler için lütfenclay adlı üyeden alıntı
Ya şehitlerimizin kemikleri ile ne alakası var. Kullanmayın kutsal değerleri böyle şeyler için lütfenclay adlı üyeden alıntı
Sadobey
yetki ünvanı taşıyan bi servisin markanın modellerine göre muamamele yapma seçeneği yoktur.yamaha markasını taşıyan bütün motorlara bakmak zorundadır.
ilgili makamlara iletilmesi gereken bi durum.ama sonuçta iş gene ustanın başına kalacak gibi görünüyo.beyfendiler sıkışınca yüklenecekler ustaya
ben nissan yetkili servisinde çalışıyorum,bırak aracı geri göndermek ters bi cevap,müşterinin kıllanacağı bi harekette bile uyarı alıyoruz.hatta bizim baktığımız marka harici zor durumda kalmış araçlarada yardımımız dokunduğu oluyo bazen,bunlar nasıl oluyoda müşteriyi bu şekilde madur ediyolar anlamak güç.hemde yağmur altında ve yardım talebine rağmen
acaba servis iki kademede işliyo,ybr tarzı ufak motorlara ayrı atölyede,büyük motorlara ayrı atölyedemi servis veriyolar diycem ama bu durumdada diğer atölyeye yönlendirmeleri gerekirdi
dostlar 2004te s.memnundan ybr almıştım...daha doğrusu beldeyama fabrika beni oraya yönlendirmişti...neyse alırken burada ybrlere servis hizmeti vermediklerini söylediler...ordaki usta % 50 sistemiyle çalıştığı için S.Memnunun hem işine geliyor hemde ustaya borusu fazla ötmüyor...yani anlayacağınız usta yarı özerk takılıyor...birazda artist biri zaten...ama çırağı çok iyi bir çocuktu...oda işten anlıyordu...benimle ilgileniyordu...geçen sene emanet motorla kaza yaptı vefat etti...daha 19 yaşındaydiş ve çok samimiydik...birgün gittim naber falan hatır sormak için...demezlermi vefat etti...tam bir şoktu...
ayrıca fabrikaya S.Memnunu şikayet etmeninde bir anlamı olmaz hatırlatayım...S.Memnun hem kişisel olarak hemde satış anlamındaki en başarılı bayidir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han, işte o yüzden Beldeyama'ya değil direkt olarak Koç Holding'e ve Yamaha'ya şikayet edilecek yani umarım..
dostum bayiler ve fabrika yönetimi satış departmanı olmuş kanka...yani kimi kime şikayet etcenki...bilirsin imam imamı ısırmaz ambiansı...Koç Holding bir alternatif olabilir ama bende fabrikayla kankayım abi...yani görmedim duymadım bilmiyorum...ilerleyen günlerde vmax250 patlatabilirim...elemanlar lazım bana...ilnapoli adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ooo senin planlar derinmiş.. hayırlısı olsun valla.. biz fuarda bi yoklarız artık..
ne servismiş yaw su süleyman sabahtan beri maşallah....
kanka senin avatarı görünce aklıma geldi...bugün gümrükte Ducatiden ithal edilen giysi tarzı malları çekmeye çalıştık...Yenisahradaki bir şirkete...yarına kaldı...Gümrük Beyannemesine bakınca bi hoş oldum...sanki kendi malım gibi geldi...motorcuyuz ya...daha bi özveriyle yaptım işimi...ne ahmaklık değilmi...ilnapoli adlı üyeden alıntı
yok be abi öyle deme.. ne ahmaklığı.. ucuza alalım bir iki ducati montu.. sen orda da bağlantı yaparsın
abi bekliyodum böyle ahlaksız bir teklif iyimi...
ama nayır nolamaz...
iş etiğime aykırı...ucuza ayarlayamam ama kolilerden çalabilirim...
maliyetini bi görseniz ahanda .ıçınızı tavana vurmazsanız ne olayım...
bu yamaha servis konusunda çok kötü. bende ybr vardı ilk bakıma götürdüm sadece yağ parası alması gerekirken 50 ytl istemez mi. şerefsizin tekiydi, daha sonra yamaha yetkiyi almış ondan zaten, ama yetki şu anda bisikletçi de. 15 metre kare pislik içinde bir yer.yamaha bu işi düzeltmeli. cbr 'ı pendik güngör motora ilk bakıma götürdüm 15 ytl aldılar. hondadan şaşmayın derim ben.
direk fabrikayı arasanız yada hangi gruba bağlı ise şikayet edin
benim 9 aydır gelmeyen egzoz geldi
Metehan üstadım Süleyman bey'in arası bazı diğer büyük firmalarla bozuk,rotary toplantısı ya da TMF ödül töreniydi galiba;giden arkadaşlar Sülo nun diğerlerine bayağı! soğuk davrandığını söylemişlerdi.En güçlü değil demek ki-pekala şikayet edilebilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)