Valla dostum saglami denk gelirse guzel motorda bnm sansima 1000 de bir cikan sorunlu makina geldi aldigima bin pisman oldum simdi degisim cabasi icerisindeyim umarim hayirlisi olur snn icinde...
Valla dostum saglami denk gelirse guzel motorda bnm sansima 1000 de bir cikan sorunlu makina geldi aldigima bin pisman oldum simdi degisim cabasi icerisindeyim umarim hayirlisi olur snn icinde...
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler
eywallah saolun arkadaşlar. ögleden sonra aldım motoru gerçekten bekledıgımden daha ıyı. sorunlu makına derken nasıl bir sorun bu?
Mesela bndeki en buyuk sorun vitesten atma
hayırlı olsun dostum Allah kaza bela göstermesin.
Hayırlı Olsun Allah Kaza bela vermesin güle güle kullan.
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
hayırlı uğurlu olsun yüce Allah'ım kaza bela gostermesın.
Valla arkadaşım geçmiş olsun inşallah değiştirirsin motorunu yenisiyle..bakma burda sana hayırlı olsun diyen adamların %80 i ah be abicim heba ettin paranı demek istedi belki ama ne çare alınan alındı satılan satıldı.. İnşallah yeni mondialin mondiallerin en sorunsuzu olur..Allah kaza bela vermesin mühim olan bu..3-5 zararla kalite bişeyler düşünülebilir ...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Hayırlı olsun, iyi seçim yapmışsın. Allah kaza bela vermesin.
hayırlısı olsun güle güle kullanın. sezonun yaklasmasıyla buna benzer bı cok mesaj yazdım bu hafta. mt'ye yenı motosıkletler dahil oldu.
şunu belirtmek isterim çevremdeki mr kullanıcılarından gordugum ve duydugum kadarıyla egzoza iyi bakın, yılda bir boyayın koruyun. yani o egzoz ilgiye muhtaç. çabuk paslanan bi yapısı var.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Hayırlı Olsun Allah Kaza bela vermesin güle güle kullan.
saolun arkaşalar 150 km devirdim bugün gören herkes te çok begenip acaba bendemi alsam düşüncesine kapılıyo. maşallah diyelim inşallah bi sıkıntı cıkmaz ılerde.
hayırlı olsun keyifli surusler dilerim mondial bu yeni modeller ile gercekten astı kendini bende 150 mcx ten cok memnunum
amin sanada kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun.
Vultureyi kötülemeyin artıkın ! Ne kadar ekmek o kadar köfte
bizdeki ekmege göre vulture cok iyi bi köfte bence
Arkadaşlar tork canavarı ne demek ya da tork ?
Anti japonculara dikkat edin. Bu makinalar iyi gerçekten.
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:25 ----------
Tork Canavarı demek motorun içindeki canavarın adı. YBR gibi ufak motorlarda bu canavara rastlanmamıştır şimdiye kadar. Ayrıca bu canavar çok açtır, doyurması zordur.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)