Hazırlıklar tamam 10 gün kaldı
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
yolun açık olsun kardeş,aman dikkat.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
-
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
otopsici aksaray üzeri gelirsen seni seve seve misafir ederim (gece yatıyada kalabilirsin ). şimdiden iyi yolculuklar. ama bu mevsimde karadeniz sıkıntılı olur gibi
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
otopsici aksaray üzeri gelirsen seni seve seve misafir ederim (gece yatıyada kalabilirsin ). şimdiden iyi yolculuklar. ama bu mevsimde karadeniz sıkıntılı olur gibi
soğuktan yana sıkıntım yok yağmur da bi derece sıkıntı yapmıyor yol uzun tek kişiyim canım sıkılır mı diye düşünüyorum
-
hocam tamda sonbahara denk getirmişsiniz, yağmurla illaki karşılaşacaksınız tedbirinizi alın
-
Hayırlı yolculuklar bol bol resim çekmeden gelme
-
otopsici adlı üyeden alıntı
korkmana gerek yok bak ben 1300 km gidecem diye hesaplıyorum 100 km de ortalama 5 litre yaksa (izafi)
13 X 5=65 , 65 X 5 Tl= 325 (325 X 35)/100 = 113,75
yani 113.75 liralık benzin yakacam ortalama
(211,25 tl vergisi hariç
)
gt250r ile o yol?
alla sabır versin
yanlış anlama, bilmem o motorla uzun yola gittin mi? gitmedin mi!?
ben çok kısa bir süre test ettim, sonra innovamın tekerlerini öpmüştüm
moralini bozmak gibi olmasın yolun açık olsun
-
otopsici adlı üyeden alıntı
soğuktan yana sıkıntım yok yağmur da bi derece sıkıntı yapmıyor yol uzun tek kişiyim canım sıkılır mı diye düşünüyorum
soğuk tamam ama yağmur iyi yağarsa sıkıntı yapabilir. bu arada teklifim yolun uzun olmasından dolayı idi. ben istanbuldan geldım 700 km son 2 saat nasıl geçti ne sen sor ne ben söyleyim :D eve yakın olmasam girecektim sıkıntıdan bır otele yatmaya
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Allah kaza bela vermesin. Kayseriyi geçtikten sonra tehlike başlıyor dikkat et.
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
Kazasız belasız bir sürüş diliyorum,umarım keyifle sağ sağlim yolculuğu tamamlarsın
-
soğuk tamam ama yağmur iyi yağarsa sıkıntı yapabilir. bu arada teklifim yolun uzun olmasından dolayı idi. ben istanbuldan geldım 700 km son 2 saat nasıl geçti ne sen sor ne ben söyleyim :D eve yakın olmasam girecektim sıkıntıdan bır otele yatmaya
yine iyi gitmişsin.
-
Kardeşim sana çok çok teşekkür ederim direk istanbula geçmeyeceğim için önce ankara da bir kaç gün kalmayı planlıyorum zonguldak ve bolu da da biraz kakacam ondan sonra 27 veya 28 ekimde istanbula geçmeyi planlıyorum
-
Tayfur gelince ara. Özledik.
-
Karadeniz tarafı bol yağmurlu gerekli ekipmanı al mutlaka. Yağmurlu yolculuklarda en çok dikkat etmen gereken şey kamyonların ve otobüslerin yoldan kaldırdığı çamurun görüş mesafesini düşürmesidir. Malum kasklarda silecek olmadığı için çok sıkıntı oluyor. Hatta ben 1000 km'lik yolculuğumu o yüzden iptal ettim. Tekerin düz bassın. Saygılar.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
ekipman tamam elcik ısıtmayı da aldım yarın monte ediyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)