Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Almak İstiyorum Öğrenciyim Ulaşım İçin

REKLAM ALANI

Ben bir anadolu Lisesi öğrencisiyim. günde 2 defa geliş gidiş yapıyorum. Yol uzun hızlı gelebilmek için elektrikli motor düşündüm olmazmış. Yani burada(Adıyaman'ın bir ilçesi) çekmezmiş. Geliş gidiş yapacağım yer 1,5-2 Km. Babam öğretmen ve motor almamda bir sakınca görmüyor, polis konusunda da pek sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Motoru artistlik olsun diye almak istemiyorum. Ulaşım için ihtiyacım var. 4 sene kullanacağım maksimum sonra çöpe büyük ihtimalle. Bana önerebileceğiniz az yakan motoru pek güçlü olmayan uygun fiyatlı sıfır bir motor modeli söyler misiniz 1500 tl yi aşmasa iyi olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Henüz yok
    Eliyetinizi almadan hocam, kimsenin size motor önereceğini sanmıyorum. Hem sizin açınızdan hemde çevre açısından...

Alıntı emre-balci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eliyetinizi almadan hocam, kimsenin size motor önereceğini sanmıyorum. Hem sizin açınızdan hemde çevre açısından...
    Doğu taraflarında polis baskısı batıya nazaran az, burada tanıdığım insanların hem ehliyeti yok hem motoru var. Gece sokaklar crusier motor pisti oluyor adeta. Ben sadece ulaşım için alacağım ufak çaplı vergisi vs az olan/olmayan orta halli birşeyler arıyorum(Bulabilirsem.).

furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    mondi cup alabilirsin

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ibrahimtrg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğu taraflarında polis baskısı batıya nazaran az, burada tanıdığım insanların hem ehliyeti yok hem motoru var. Gece sokaklar crusier motor pisti oluyor adeta. Ben sadece ulaşım için alacağım ufak çaplı vergisi vs az olan/olmayan orta halli birşeyler arıyorum(Bulabilirsem.).
    http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1289
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor budur, her türlü modifiyeye de gelir, cg parçalarıyla cub parçalarıyla yüzde 100 uyumlu. Tek kusuru benzin deposu 2.6 litre.[IMG]
    http://img16.imageshack.us/img16/2522/img00159201209261319.jpg[/IMG]

Alıntı furko2424 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondi cup alabilirsin
    Eyvallah 1.500 TL 'lik olan hoşuma gitti daha uygunu elime geçmezse bu olur tercihim.

Hoşuma gitmeye başladı valla ne diyim :D

Alıntı furko2424 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondi cup alabilirsin
    Sanırım onda karak kılacağım

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Resmi düzgün verememişim.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    kyomco agility seni paklar

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Ehliyeti olduğu halde 20 yıl hiç polise felan göstermemiş motosiklet sürücüleri var.Fakat ehliyetin asıl amacı polise göstermek değildir bence.Allah korusun kaza anından, hele ölümlü bir kaza anından ehliyetsiz olmak hiç istemezsiniz.Mevcut yasaları bilmiyorum ama ehliyetsiz birine çarptınız diyelim, çok güzel cezası var.

Gönül isterdiki tam donanımlı bir sürücü kursu demek ama siz uyduruk bir sürücü kursundan alın ehliyetinizi en azından içiniz rahat olur.
    ANGARAJ

300daha fazla verip snapy alabilirsin daha yakışıklı oldugu kesin.

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Ehliyet motor kullanmaya engel değildir ama büyük cesaret işidir bi kaza anında kesin suçlu sensindir cevirmeye girersen cezayı yazarlar bunları kabul ediyosan motosiklete binilebilir kesinlikle demiyorum ehliyetsiz bin diye ama her zaman suçlu sensin unutma.Motor tavsiyesine gelince tercihimi bi sooterden yana kullanırdım çünkü çantayı sırtında taşımak zor ve daha rahat.En kesin tavsiyemde kask kesinlikle al diğer korumalar senin canının kıymetine kalmış.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)