Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CB125 mi? Yoksa 125 MH Drift' mi? ?

REKLAM ALANI
    salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    honda kendını ıspat etmıs bı makına.ama alamayacaksanda salcano wolf al.memnun kalacaksın
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    CB125'in torku MH125'ten yüksek. Önceki sayfada düşük gibi yazılmıştı sanki... Fuarda ikisini de yakından incelemiştim, CB daha kaliteli ve kalıplı duruyordu. Fiyat performans oranı olarak aynı sayılabilirler ama satarken aynı olmayacaklardır.

Kendime alacak olsam ve para sorun değilse CB125 alırdım.

drumstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xtreme max "250"
    Düşünmeden honda derim, az biraz düşünür isem mondial.

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CB125'in torku MH125'ten yüksek. Önceki sayfada düşük gibi yazılmıştı sanki... Fuarda ikisini de yakından incelemiştim, CB daha kaliteli ve kalıplı duruyordu. Fiyat performans oranı olarak aynı sayılabilirler ama satarken aynı olmayacaklardır.

Kendime alacak olsam ve para sorun değilse CB125 alırdım.
    Verilerde cb nin torku yüksekte grckte öyle dgl bi nebze daha kuvvetli drift.Kalite işine gelirsek cb ve drifti yanyana karşılastrdm cb driften daha kaliteli duruyor.Kendini belli ediyor.hondanın ikinci el piyasası daha iyi.Drift daha kuvvetli ve devir göstergesi var bütcen varsa düşünmene gerek yok tabiki honda

I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Driftin piyasasi daha cok beklemezsin saticagin zaman.
    search16 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı I.Love.Drift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Driftin piyasasi daha cok beklemezsin saticagin zaman.
    honda driften daha hızlı satılır daha çok müşteri bulur ve daha az değer kaybeder
    buberk bunu beğendi.

Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay anam vaaay vay. ne yiğitler varmış aramızdaaa

reel hayat, 1 yıl araştırma, ybr nin pisiklet oluşu, insanlara statü vermesi felan güzel tabi
    İlla motor alıp üzerine oturmam gerekmiyor motorları teknik açıdan kıyaslamadım evet bisiklet gibi en az 100 tane ybr gördüm yeni eski,gittim yamaha bayisine gördüm üzerine oturdum.gittim yzf ye oturdum çok beğeniyordum ama görünce vazgeçtim mesela.Salam kadar incecik tekerleri var Ybr nin.kalıp desen kurye motoru gibi,tipi oldukça kötü ben en hızlı,en şekil ve piyasada tutunmuş bir modeli önerdim arkadaşa.Marka statüdür.Kartal marka arabayla müzik dinleyene farklı gözle bakar toplum bmw ile gezene farklı gözle bakar bu işler acı ama gerçek.Drifte binene yol vermezler 600f e binene yol verirler.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Çağrı-91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kartal marka arabayla müzik dinleyene farklı gözle bakar toplum bmw ile gezene farklı gözle bakar bu işler acı ama gerçek.Drifte binene yol vermezler 600f e binene yol verirler.
    Biraz daha zorlasak neler çıkar acaba !

ama merak etmiyorum artık. gerek yok.

drift e binenler dikkat edin ha. aman üzerinize felan çıkarlar

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Görüntü olarak kesinlikle cb.Kalite olarak dağlar kadar fark olmasada cb.Performans olarak mh.Mh 125 mc 150 nin göstergeleri hayatımda gördüğüm en kötü göstergeler.O göstergeler olacağına devir saatsiz cb olsun.Sene olmuş 2012,mondialin gösterge a4 kağıdından yapılmış renklendirilmiş gibi.Titreşim konusunda fikrim yok.Ama bunlar arasında en önemlisi titreşim.Eğer cb125 mh den çok daha titriyosa gider mh alırım.

EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    2-3 yıl yada uzun bi süre kullanıcam diyorsan kesinlikle drift. iyidir yani
    ama abi 1 yada 2 yıl motor sürüp satıcam dersen kesinlikle honda cb.
    Honda , Mondial'e göre daha iyi ilgi görür ve satılması kolaydır.

Ben senin yerinde olsam illa sıfır almam giderim 2. el temiz az kmli bir tane ybr alır keyfime bakardım

Safahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herşey parada bitiyor

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Benim şahsi fikrim Mondial mh drift
    Neden vites göstergesi ,devir göstergesi ,ayak marşı, Güç , ve fiyat ucuzluğu onda, ayrıca sıfır titreşim Benim deneme imkanım oldu Hatta kapora yatırdım 160 tl ama babam sağolsun Kaporamı yakmank zorunda bıraktı yaklaşık 4 ay felan takip ettim aralıksız mh leri piyasası gayet iyi.
    Cb125e
    Cb alırsanda devir göstergesi yok, titreşimden bayağı bi bahsediyorlar tvs yi sollayacak cinsten, ayak marşı yok akü biterse yandın,Platininde yokmuş ,şamyelli lastik ,Tırt bir görünüş Ufak bi grenaj az bi kurtarıyor Yani bu kadar eksi ye rağmen honda diyorsan bişey demem Demekki yarım litre benzin tasarrufu sağlamaya çalışıyorsundur
    He Gelelim yok Honda al piyasası var hemen satarsın Çin alma çok zarar edersin diyenlere bu lafım İyi Okuyun
    Kardeşim misal veriyorum sen alıyorsun 3 Maaş fazlasına bi cbf yi Plaka ruhsat 5100 tl ye Bu motora biniyorsun 5,10 bin ondan sonra satıyorsun 4100 hadi çok çok desenki 4.300 ki çok zor E ne oldu hemşerim kafadan 800 tl bi maaş zarar 2.el satışında bu olması gerek bişey zaten
    He mondial alıyorsun mh plaka ruhsat 3000 tl ye veriyorlar Bunuda kullanıyorsun 5,10 bin ki çok ilan var sahibinden de 2.200 , 2.500 arasına 2,200 den aşşağı yok 10.000 aşmadıysa satıyosun bu fiyata e gene ne oldu gene max kaybedeceğin para 800 tl bir Maaş he diyeceksiniz ki cbf 40,50 binde satan var e onlarında fiyatı 2,500 max 3,000 aga Ama ben mersinde 54binde mh drift gördüm sahbinden dede 36 binde gördüm 1800 e satıyor bu demek oluyor ki Cbf de yıl farkı olabilir ama 2,500 lira zarar ediyon mh dede 1,5 Gerçi Hondaya her gün zam gelmese Daha çok zarar eden ama neyse
    He Hondada 2. eli etkileyen bi faktör daha var Her gün zam geliyor oda büyük bir faktör
    Tüm bunlara rağmen Yinede karar senin Diyorum kardeşim
    Bizde isteriz Capon bi Motorumuz olsun ama Bütçemiz el vermiyor ne yapalım he cb yi param olsada almma o ayrı
    Safahat bunu beğendi.
    Sado

Motosikleti
    Belirsiz
    Şimdilik Mondial daha yatkın geldi bana birde gidip yakından görücem nasip olursa.. Mondialin kafa tasarımı sorunluymuş biraz görselliğe önem veren biriyim bi yakından gorelim bakalım ne olucak

Herkeze teşekür ederim yorumlar için gayet yol gosterici oldu önerilerinizi yazmaya devam edebilirsiniz keyifle okuyorum Birsürü insanında bu konudan yararlanacağına eminim iyi forumlar.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    paran varsa honda alırsın yoksa mondialin bu modelide iyi seni idare eder iki model arasında nerdeyse bin lira fark var

Mondialin çıkış yaptığı ve kaliteyi öne serdiği bu mh motorlar gayet iyi.

furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı Ciwan45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdilik Mondial daha yatkın geldi bana birde gidip yakından görücem nasip olursa.. Mondialin kafa tasarımı sorunluymuş biraz görselliğe önem veren biriyim bi yakından gorelim bakalım ne olucak
    bende öyle düşünüyordum bune biçim bi kafa tasarımı gittim mondiala hiçte öyle kötü değil çok güzel.sende bi ara git gör kararını değiştirirsin

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Millet Mh nin kafa Grenajını beğeniyor ama nedense honda cb al diyenler kafası çok çirkin diyor Cb ninkimi güzel peki _?
    Sado

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı Ciwan45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Herkeze teşekür ederim yorumlar için gayet yol gosterici oldu önerilerinizi yazmaya devam edebilirsiniz keyifle okuyorum Birsürü insanında bu konudan yararlanacağına eminim iyi forumlar.
    kafa tasarımı sorunluymuş derken??
    ne gibi bi sorun varmışki.. ilk defa sizden duyuyorum bunu..

Sorun derken küçük olmasını kastetti galiba onun özelliği o tadı, o bence daha değişik

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    honda al satarkende rahat edersin... Ben plaka dahil 4250 tl ye cbf almıstım 5bin km kullandım ve geri 4250 tl ye sattım... Honda gun be gun fiyatları artırdıgı için her daim karda olursun...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)