CB125 mi? Yoksa 125 MH Drift' mi? ?
Reklamlar
-
honda cb kullanıcıları zorunuza gitmesin ama DRIFT kulaklarına kadar ayarı veriyo CB'nin repsol modelinede dahil.ben 15li yaşlarımda 350cc ogar küçük motorda peugeot103 polini ve glardion modifiyeli kullanırdım polini sürat glardion güçtü uzun yolda glardion polini grubunu yerdi.Ogarda MZ grubunu 301 serisine kadar tabi mz 5ileri ogar 4ileri benim için DRİFT ogarın neslinin kibar estetik tasarruflu modeli ben bir tamirci ve 21yıllık motorsiklet kullanıcısı olarak MARKAYA DEĞİL MAKİNAYA BAKARIM bir araç motor yada araba fark etmez yakıyorsa hem güç hemde hız sahibidir olması gerekende budur.DRIFT'in kendi modelleri içerinde dahil 250cclik motorlardan bile ilk vites ve normal tork değerleri yüksek buda otomatik olarak ayarlar demektir ve küçük ilçelerde kapışma önemlidir. ve her fırstta marka kapışmaları vardır 125 ve 150cc garantili artı 250cc motorların içinde salcano,kanuni,mondial,asyamotor,yuki, ve benzeri markalarda DRIFT modelinin bunları herzaman ayıklayacağına emin olun.Zaten bu markalarda sadece görüntü olduğunu unutmayın mondial isimden dolayı bir kayıptaydı ve bu kaybını yeni modellerindeki mühendisliğiyle kapattı. motorda en önemli şey vibrasyon olmaması ve rahat olmasıdır. eski nesil olan 2zamanlı motorlarda zaten bu sorunlar yoktu ne JAWA grubunda ne MZ küçüklerde PEUGEOT VE MOBYLETTE grubunda 2zamanlıydı ama mükemmeldi ve bu mükemmeliği bu gruplarda tek yaşatan motor DRIFTtir şunuda merak edebilirsiniz 2 zamanlı ile 4 zamanlının farkı 2zamanlı subapsız olduğundan silindir şişerdi ve motor kitlerdi benzinde yağlı kullanılırdı uzunyolda 100kmde bir yarımsaat dinlenmeden gidemezdiniz gidersen motor kitlerdi segman kırardı. benim için mondial kendini çok aştı ve burda buyıl benim yaşadığm ilçede drift lider 1yıl öncesine kadar YAMAHA YBR hakimdi 2005den beri. küçüklerde ise bisan100 ve crypton R onlarda ise bisan tay hakim halen çıktığı ilkgünden beri bisanlifanda kendi grubundaki marka ayırmaksızın hertürlü ayarı veriyo hız yakıt güç olarak ve titreşimsiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)