CB125 mi? Yoksa 125 MH Drift' mi? ?
Reklamlar
-
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
kafa tasarımı sorunluymuş derken??
ne gibi bi sorun varmışki.. ilk defa sizden duyuyorum bunu..
Sorun derken teknik açıdan değil gorsel açıdan biraz ufak kaldığı soyleniyor.. Tabi gidip yerinde gormek lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
harun27 adlı üyeden alıntı
honda al satarkende rahat edersin... Ben plaka dahil 4250 tl ye cbf almıstım 5bin km kullandım ve geri 4250 tl ye sattım... Honda gun be gun fiyatları artırdıgı için her daim karda olursun...
Ya ben sürekli al-sat yapmak istemiyorum temiz, güzel bişey alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum bu yüzden mondial daha doğru olur sanırım.
Reklamlar
-
Ciwan45 adlı üyeden alıntı
Sorun derken teknik açıdan değil gorsel açıdan biraz ufak kaldığı soyleniyor.. Tabi gidip yerinde gormek lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
Ya ben sürekli al-sat yapmak istemiyorum temiz, güzel bişey alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum bu yüzden mondial daha doğru olur sanırım.
Hacı senin paran hondaya yetiyorsa al gitsin.driftin tek artısı gücü.ha bütcen drifte yetiyosa onu al kötü motor değil.bazıları burda yok driftin kafası surası daha güzel cart curt konusuyor. :D tabi görsellik kişiden kişiye değişir yarın git iki motoroda yakından bak kararını ver
-
bende baya kararsızdım yaklaşık 3 4 defa model degiştir motor alana kadar sonunda mr 150 vulture yi yakından incelemeye gittim inceledim üstüne bir oturdum ve direk aldım oysaki başka motor almaya gitmiştim o gün ben ) bu gün ilk defa sürme fırsatım oldu makine süper rodaj döneminin başı ve gaza basmaya korktuğum halde canavar gibi kaçıyor makine kısacası tavsiye ederim. cb ve drift arasında ki tercihim ise direkt drift olur çünkü onuda yakından inceledim oda sağlam makine beygir olarak tork olarak benim makineye yakın güç üretebiliyor seni üzmez ;)
-
MaMi_33 adlı üyeden alıntı
Hacı senin paran hondaya yetiyorsa al gitsin.
Driftin tek artısı gücü .ha bütcen drifte yetiyosa onu al kötü motor değil.bazıları burda yok driftin kafası surası daha güzel cart curt konusuyor.
:D tabi görsellik kişiden kişiye değişir yarın git iki motoroda yakından bak kararını ver
Pardon hocam benmi yalnış okuyorum yoksa senmi yanlış yazdın.
Yanlış yazdığını var sayıyorum Şayet cb de eksik olan devir saati ,ayak marşı,platin,bunun yanı sıra titreşim diye biliyorumda
-
pckopat001 adlı üyeden alıntı
bende baya kararsızdım yaklaşık 3 4 defa model degiştir motor alana kadar sonunda mr 150 vulture yi yakından incelemeye gittim inceledim üstüne bir oturdum ve direk aldım oysaki başka motor almaya gitmiştim o gün ben
) bu gün ilk defa sürme fırsatım oldu makine süper rodaj döneminin başı ve gaza basmaya korktuğum halde canavar gibi kaçıyor makine kısacası tavsiye ederim. cb ve drift arasında ki tercihim ise direkt drift olur çünkü onuda yakından inceledim oda sağlam makine beygir olarak tork olarak benim makineye yakın güç üretebiliyor seni üzmez ;)
Teşekürler.. En kısa zamanda gidip yakından göreceğim
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Pardon hocam benmi yalnış okuyorum yoksa senmi yanlış yazdın.
Yanlış yazdığını var sayıyorum Şayet cb de eksik olan devir saati ,ayak marşı,platin,bunun yanı sıra titreşim diye biliyorumda
Devir saati ayak marşı felan benm için bi eksik değil.zaten nedense bsey oldumu devr saati mevzusu açılıyor :D titreşim konusuna gelelim nerden duydun kim söyledi?
-
Devir saati ayak marşı felan benm için bi eksik değil.zaten nedense bsey oldumu devr saati mevzusu açılıyor :D titreşim konusuna gelelim nerden duydun kim söyledi?
Bu konu altında birkaç arkadaş titreşimi oldugunu soylemişti... Kullanmadığım için bilmiyorum ama aşırı titrediği soyleniyor.
-
Drfitte titreşim yok tvs kadar
-
Ciwan45 adlı üyeden alıntı
Bu konu altında birkaç arkadaş titreşimi oldugunu soylemişti... Kullanmadığım için bilmiyorum ama aşırı titrediği soyleniyor.
Sorun burda işte titreşim var diyen arkadaşlar bu motoru kullanmamış kişiler.farkedersen çoğu titreşim varmış öyle duydum şöyle duydum diyor.Cb kullnıcılar başlığına gir bu motordan kullanan 10 larca arkadaşımız var.onlara danışabilirsin
-
Sorun burda işte titreşim var diyen arkadaşlar bu motoru kullanmamış kişiler.farkedersen çoğu titreşim varmış öyle duydum şöyle duydum diyor.Cb kullnıcılar başlığına gir bu motordan kullanan 10 larca arkadaşımız var.onlara danışabilirsin
Teşekür ederim
-
Driftte cok az var.. Cb ye binmedim ama.. Kırmızı cb yakıyor... Bence Cb al.. honda + aynı para
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Driftte cok az var.. Cb ye binmedim ama.. Kırmızı cb yakıyor... Bence Cb al.. honda + aynı para
2800 drift 3550 cb nasıl aynı para ? Bence drift.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
Bende çok araştırmıştım ama neye el attıysam zammı yapıştırıverdiler.6 yıldır cub kullandım,bozamadım sattım.Drift aldım.Herkesin zevki ayrı,görsellik açısından drift daha hoşuma gitti. o cclerde motosikletede 4-5 bin TL ben vermem.Şimdiki yeni başlayanlar ezbere gidiyor biraz.Duyumlara göre hareket ediyorlar.Bi marka takıntısıdır gidiyor.Çok paranız varsa tamam.Ama inanın insan gibi kullanırsanız hiç sorun yaşamazsınız.Mondialin bu cclerdeki en güzel motosikleti drift berce.Birde şu sorun var...Motosikleti aldığınızda japonda olsa bakım ister.Onlarında lastikleri patlar,balataları biter,yağ değiştirilmesi gerekir,zincir dişlileri aşınır vs...Bunlar kendi kendine gerçekleşmez tabi,siz ilgileneceksiniz.Çin malları çıktığında scooter patlaması yaşanmıştı ve sonuç hüsran...Ama neden bilen bilmeyen herkes motosiklet sahibi oldu.Benzinden başka hiçbişey kullanmadılar.Gene bile çok dayandılar.Sonuçta adı çıktı.Ben kullanıyorum,kullanıcıların yorumlarınada bakıyorum şurası düştü,orası patladı,burası yamuldu...Gerçi kullanmayanlar daha şikayetçi ya oda ayrı bi saçmalık.Dehşetle izliyorum ve Nasıl kullanıyorlar çok merak ediyorum.
Yeni başlayan arkadaşlarda ne yapıyor bu sefer,aman abi çin malları çok kötüymüş japonlarda bozulmuyomuş,sanıyorlar.Yok öyle bişey usta.Bence drifti deneyin,öyle konuşun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Satmadan 1 hafta önce...Hala içim gidiyor.
[IMG][/IMG]
Buda Driftim...
[IMG][/IMG]
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Bende çok araştırmıştım ama neye el attıysam zammı yapıştırıverdiler.6 yıldır cub kullandım,bozamadım sattım.Drift aldım.Herkesin zevki ayrı,görsellik açısından drift daha hoşuma gitti. o cclerde motosikletede 4-5 bin TL ben vermem.Şimdiki yeni başlayanlar ezbere gidiyor biraz.Duyumlara göre hareket ediyorlar.Bi marka takıntısıdır gidiyor.Çok paranız varsa tamam.Ama inanın insan gibi kullanırsanız hiç sorun yaşamazsınız.Mondialin bu cclerdeki en güzel motosikleti drift berce.Birde şu sorun var...Motosikleti aldığınızda japonda olsa bakım ister.Onlarında lastikleri patlar,balataları biter,yağ değiştirilmesi gerekir,zincir dişlileri aşınır vs...Bunlar kendi kendine gerçekleşmez tabi,siz ilgileneceksiniz.Çin malları çıktığında scooter patlaması yaşanmıştı ve sonuç hüsran...Ama neden bilen bilmeyen herkes motosiklet sahibi oldu.Benzinden başka hiçbişey kullanmadılar.Gene bile çok dayandılar.Sonuçta adı çıktı.Ben kullanıyorum,kullanıcıların yorumlarınada bakıyorum şurası düştü,orası patladı,burası yamuldu...Gerçi kullanmayanlar daha şikayetçi ya oda ayrı bi saçmalık.Dehşetle izliyorum ve Nasıl kullanıyorlar çok merak ediyorum.
Yeni başlayan arkadaşlarda ne yapıyor bu sefer,aman abi çin malları çok kötüymüş japonlarda bozulmuyomuş,sanıyorlar.Yok öyle bişey usta.Bence drifti deneyin,öyle konuşun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Satmadan 1 hafta önce...Hala içim gidiyor.
http://<a href="http://www.yukle.tc"...68.jpg</a></a>
Buda Driftim...
http://<a href="http://www.yukle.tc"...39.jpg</a></a>
Öncelikle bilgilendirme için teşekürler.. Cub'una çok temiz bakmışsın güzel görünüyor.. Ayrıca Drift'ine hasta kaldım harika :D
-
Eyvallah arkadaşım.Allah gönlüne göre motosiklet nasib etsin.
-
cb de titreşim var
neye göre var söyliim
ömrü hayatında 1-2 motosiklete binmeyen adama göre hiç bişi yok
çünkü adam başlangıc motosikleti olarak 1-2 motosiklete binmiş başka bişeye binmemiş..
mondial yada kanuninin köylü modeline binmiş
sonra gitmiş cb almış ona göre yok
...0
fakat motosiklet üzerinde 4-5 sene geçirmiş en az 20 motosiklet kullanmış uzun yol yapmış adama göre var
ben cok hassasım bu konuda
eger kıyaslama yapmak gerekiyorsa cb 70 den sonraki titreşimi tvsyle aynı
tvsnin artısı cok seri makine oldugu için o egale ediyor bu eksiğini bana göre
...
şahsi fikrim benim bu
bu sınıfta ybr derim ben
veririm 700 tl daha gider alırım
yada ybr yle aynı fabrikadan cıkan ybr muadillerini alırım
salcano wolf s , kanuni bora ,
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
cb de titreşim var
neye göre var söyliim
ömrü hayatında 1-2 motosiklete binmeyen adama göre hiç bişi yok
çünkü adam başlangıc motosikleti olarak 1-2 motosiklete binmiş başka bişeye binmemiş..
mondial yada kanuninin köylü modeline binmiş
sonra gitmiş cb almış ona göre yok
...0
fakat motosiklet üzerinde 4-5 sene geçirmiş en az 20 motosiklet kullanmış uzun yol yapmış adama göre var
ben cok hassasım bu konuda
eger kıyaslama yapmak gerekiyorsa cb 70 den sonraki titreşimi tvsyle aynı
tvsnin artısı cok seri makine oldugu için o egale ediyor bu eksiğini bana göre
...
şahsi fikrim benim bu
bu sınıfta ybr derim ben
veririm 700 tl daha gider alırım
yada ybr yle aynı fabrikadan cıkan ybr muadillerini alırım
salcano wolf s , kanuni bora ,
motosiklet üzerinde 4-5 sene geçirmiş en az 20 motosiklet kullanmış adama göre cb de titreşim var fakat rahatsız edici derecede değil.
-
motosiklet üzerinde 4-5 sene geçirmiş en az 20 motosiklet kullanmış adama göre cb de titreşim var fakat rahatsız edici derecede değil.
vibrasyon seme yapıyor adamı..
50 km kullandım cb yi uzun yolda ...
ben rahatsız oldum.. ybr cbf kullanan adamı rahatsız eder..
diger kullanıcıları rahatsız etmez haklısın
-
cubtan inip apache ye bindim süper titreşim yok
cub u satıp ybr tvs arasında kaldım 2 eli güzel diye ybr aldım
kullandım kullandım sonra gidip arkadaşın 2012 apache sine bindim hilti gibi
gene 2012 cb ye bindim onda hem sele sert hem hilti gibi
bu kullandığım cb ve tvs yi en fazla 2 km kullandım fakat hiçbiri ybr gibi konforlu değil
eğer bu sınıfta motor alacak olsam gene ybr alırım
yok başka alayım desem salcano alırım
hadi onu da geçtim mondial alırım
bence mondial cb den daha sessiz çalışıyor buda demek ki cb den daha stabil gider (titreşimsiz)
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
vibrasyon seme yapıyor adamı..
50 km kullandım cb yi uzun yolda ...
ben rahatsız oldum.. ybr cbf kullanan adamı rahatsız eder..
diger kullanıcıları rahatsız etmez haklısın
Eralp hocanın testlerini yazılarını oku onunda ybr si vardı ama oda rahatsız edici dgl diyordu.Ybr ye bindim kullndm doğru cb den daha az titreşim var ama aman aman bi fark yok sonucta.ybr si olan arkadaşımda benm motoruma bindi oda rahatsız olmadı.rahatına düşkünsündür o ayrı konu tabi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)