Böyle bir saçmaligi yapmam ama stunt günlerinde ve manifestolarda sunlari takabilirim.
Böyle bir saçmaligi yapmam ama stunt günlerinde ve manifestolarda sunlari takabilirim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
degerli arkadaşlar, bu kaskı ruslar yaptı. turkchopperdan bazı arkadaşlar bu kaskı imal etmemiz konusnda ısrarcı oldu. talep de olunca başka yerlerden imal kararı verdik bir kereye mahsus olarak. ilk 30 kişiye yatırımcı hüvviyeti taşıdıkları için 300 liradan maliyetine yapacagız. bizim tüm kasklarımızın kabugu arai ve shoei gibi markaların kullandıgı epoksi fiber kabuktur. dolayısıyla öteki markalarla karıştırılmak istemeyiz. kaskın prototipi çıkar çıkmaz paylaşacagımız gibi bizi www.maimehelmets.com(uzun zamandır güncellemiyoruz) ve maime helmets adlı facebook (daha güncel) sayfalarından görebilirsiniz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Abidik gubidik şekilli bir kask takacağım diye kafamı tehlikeye sokamam, ne olduğunu bilmediğim kaskı kullanmam.
Ha, kendi istediğin kaskı piyasadan alır gidersin, buna birkaç ilave yaparlar al sana predator şekilli kask derler o zaman düşünülür. İlk sayfadaki kasklardan alıp kullanmak isterdim cidden.
Geçen gün öküzoğluöküz bir taksici hemen artislik olsun diye kapıyı açıp agresifleşmeye başlayınca, arkamda kız arkadaşım olmasına rağmen bir hışımla motordan indim hemen kapandı o kapı. Böyle bir kaskla altına s.çırtmıştım heralde.
Şaka bir yana, sırf şekil olsun diye ne idüğü belirsiz bir şey kafaya takılmaz. Ama şekiller hakkaten can alıcı.
Yazdıgım topu topu iki satır. o iki satırı defalarca okudum kimi salak yerine yazının neresinde koymuşum diye. birşey bulamadım. Kaskın saglamlıgını sordunuz dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Yapacagımız topu topu 50-100 kask. onun için ece ya da dot ya da bilmem ne standartı almak ne derece akıl karı bilmem. ayrıca bu kasklar gösteriş amacı daha fazla olan kasklar. bunu alıp 250 yi görmeye çalışan kimsenin akabinde ne görecegi aerodinamik açısından bakıldıgında meçhuldur. ayrıca kaska bakar bakmaz göz boşlugu genişliginden bunu anlamanız gerekirdi. e şimgi bakıyorum da 1500 liralık kaskı 3 te 1 fiyatına 1 kereliğine yapmışız. kısa turlar için vatandaş kullansın diye. isteyenler de bu amaçla istedi zaten. tüm bunun üzerine degerli tüketicimiz 'kıllısını' arıyor. e olacak tabi esnafın yalancı oldugu memlekette müşteri de tedirginliğin ötesine geçecek. sevgili arkadaşlar. ben buraya yeni üye oldum ve zaman geçiremiyorum fazla. telefonumu yazdım 'ilgilenenler' istedikleri zaman arayabilir. mehmet mahir varlı.
amatör çalışmadan bir kaç foto.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Arkadaşlar şekil yerindede bana sorarsanız racingte gitmez bu bence chopper tarzı motorlar da kullanılabilecek bir tarz hıza gelmezzzz ...
Biz bu kaskii taksak kesin polis ceza yazar zevkine :-D
hızlanınca o arkadaki püsküller kıçımızı kırbaçlar artık
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
bu kask olcak iyi makara olur daşlarlar , babam eve almaz :D :D
Şu motor ile ölümcül kombinasyon yaratılabilir:
Off anam anam
Bunu nereden temin edebiliriz yav ? :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)