Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motor seçimi yardım lütfen

REKLAM ALANI
    olcaybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok
    Merhaba arkadaşlar uzun süredir araştırdığım ve tecrübesizliğimden arada kaldığım bir kaç motor hakkında sizlerden öneri bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Öncelikle motordan beklentilerimi yazayım;

-yakıt tasarrufu ve yedek parça ucuzluğu ve kolay bulunurluğu
    -dayanıklılığı
    -günde 70km yol sonunda kaba ette titreşimden dolayı uyuşma olmaması
    -azami hızın 110km/h olduğu bir otoyolda kamyonlar tarafından taciz edilmeyecek ciğere sahip olması
    -şehir içide kullanım kolaylığı ve pratiklik
    -üniversitede motoru bölüm binasının önüne çektiğimde en azından kurye gibi gözükmemek
    -son olarak bu alacağım ilk motor olacak ve muhtemelen sıkılmazsam(hız sevdalısı olmadığımdan) 3-4 yıl bende kalır diye tahmin ediyorum 2. el satışında kolaylık

evet motordan beklentilerim bunlar ve bütçem 3000tl civarı
    not:boyum 187 ve 80 kiloyum

-aklımda olan motorlar yuvarlak kafalı ybr(2005-2008), tvs apache(2008-2010), cbr 125(2004-2007), salcano wolf(2010-2012)
    not:enduroda var aklımda ama chopper düşünmüyorum

evet arkadaşlar durumum böyle önerilerinizi dörtgözle bekliyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Ucuz yedek parca istiyosan bunlari unut.mondial drift tercih ederim.koltugu cok rahat 70 degil 170yap bisey olmaz
    astorojna bunu beğendi.

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı I.Love.Drift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ucuz yedek parca istiyosan bunlari unut.mondial drift tercih ederim.koltugu cok rahat 70 degil 170yap bisey olmaz
    peki bu motor diğer ihtiyaçlarımıda karşılayacak mı(drift)

baysamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benzin olmuş 4.80 bu gün depoyu fullledim 95tl yılllardır kullandığımız hallde karar veremiyoruz. Bilen varsa banada bi akıl versin.
    Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin

Motosikleti
    henüz yok
    yok mu başka önerisi olan

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    herkez simdi kendi motorunu övecek ama titresim istemiom diosan seninde dedigin gibi 2.el ybr veya 0. Salcano..

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    cbf 150 iyi bir seçenek gibi görünüyor ybr 125de olabilir
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

Motosikleti
    cbf 150 ? 3000 yazmıs daha dikkat lütfen

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 ? 3000 yazmıs daha dikkat lütfen
    500 tl borç vericem

Motosikleti
    töbe ya motor cok ybr al abi.. Ön kaldırsan bile gidio..hihihi kronik sorunu yok cigeri saglam...110 gider ... 2 eli iyi.. cbf abi banada veysene

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    500 tl borç vericem
    cbf e bi türlü ısınamadım tipi hoşuma gitmiyo ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

apache çok bomba bi duruşu var güzelde gidiyo diyolar ama kafama vibrasyon durumu takılıyo

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01090936/detay
    geri kalan paraylada ekipman alırsın

Motosikleti
    ybr abi.. O motorun sesi ben artık 600-700 km den gazı ceken ybr nin kac model oldunu bile bilicek durumdayım.. O ekzoz bide motor bosta da gitse bagırmasa bile tek o zincir sesine hastayı ama 2011 den sonra daha bi güzel.. Cbf de yok bu..ybr al abi hem marka hem saglam.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Ben olsam YBR125 alırım.Parça fiyatı yüksek olabilir ama piyasada oturmuş motor.

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01090936/detay
    geri kalan paraylada ekipman alırsın
    Kuba? güvenebilirmiyizki 3-4 yıl binicem

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr abi.. O motorun sesi ben artık 600-700 km den gazı ceken ybr nin kac model oldunu bile bilicek durumdayım.. O ekzoz bide motor bosta da gitse bagırmasa bile tek o zincir sesine hastayı ama 2011 den sonra daha bi güzel.. Cbf de yok bu..ybr al abi hem marka hem saglam.
    ybr en mantıklısı duruyo ustam ama uzay kafa hiç hoşuma gitmiyo 30.000-50.000km dek 2005-2008 bi yamaha içinde aynı şeyi söylermisin?

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    küba mübayı bilmem. Paran varsa ybr, yoksa salcano wolf s, veya temizini bulabilirsen honda titan es al. Titan es parçası pahalıdır ama kolay kolay arıza vermez. Veyahut motor parçası olarak çinli cg parçaları uyar. Ucuzdur. Ybr salcano aynı zaten. Motor parçaları birebir uyar. Aklında model varsa söyle, değerlendirelim.

Motosikleti
    henüz yok
    [QUOTE=adem80;2822996]küba mübayı bilmem. Paran varsa ybr, yoksa salcano wolf s, veya temizini bulabilirsen honda titan es al. Titan es parçası pahalıdır ama kolay kolay arıza vermez. Veyahut motor parçası olarak çinli cg parçaları uyar. Ucuzdur. Ybr salcano aynı zaten. Motor parçaları birebir uyar. Aklında model varsa söyle, değerlendirelim.[/

salcano bütçeye daha uygun ybr kadar sağlammı dersin üstüne ekipmanada iyi para kalıyo sen biliyosun salcanoyo adem80?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kullananlar çok memnun. Bi sıkıntısı yok. Ben 96 titanı satıp salcano almayı düşünüyorum. Bodrumda bayi var, motor yok. Bisiklet var milas ta da bi bayisi var. Zaten elimde 2 tane eksiksiz, (evrak. Vize, sigorta, vergi) titan, bitanede vizesi geçik, masraflı olmak üzere 3 motor var. 2005 i 6-7 ay sonra kayınçom askerden gelecek. Ona verecem. 2000 modeli kardeşim askerden gelince yaptırıp binecek (2 side asker) 96 yıda satıp, kışa kadar kayınçonun titana binip, kayınço gelince titanı verip bi salcano almayı düşünüyorum. Ben bunu düşünüyosam sen hayli hayli düşün. Salcano aldığına pişman olacağını sanmıyorum. Üstüylede korumalarını tamamlarsın.

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kullananlar çok memnun. Bi sıkıntısı yok. Ben 96 titanı satıp salcano almayı düşünüyorum. Bodrumda bayi var, motor yok. Bisiklet var milas ta da bi bayisi var. Zaten elimde 2 tane eksiksiz, (evrak. Vize, sigorta, vergi) titan, bitanede vizesi geçik, masraflı olmak üzere 3 motor var. 2005 i 6-7 ay sonra kayınçom askerden gelecek. Ona verecem. 2000 modeli kardeşim askerden gelince yaptırıp binecek (2 side asker) 96 yıda satıp, kışa kadar kayınçonun titana binip, kayınço gelince titanı verip bi salcano almayı düşünüyorum. Ben bunu düşünüyosam sen hayli hayli düşün. Salcano aldığına pişman olacağını sanmıyorum. Üstüylede korumalarını tamamlarsın.
    salcano wolf s tam istediğim tarz aslında yuvarlak kafa çok hoş 2. eline bakıyım ben biraz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

Alıntı olcaybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    salcano wolf s tam istediğim tarz aslında yuvarlak kafa çok hoş 2. eline bakıyım ben biraz
    2. elleride 2000tl nin üstünde bunların 2. el ybr aynı fiyat

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tamam arkadaşım. Ben fikrimi yazdım. Farklı fikirlerde söylenebilir. Plaka ruhsat dahil. Zaten çoğu yeni. 2011 model bile alsan daha vizesine 2 yıl var. Pazarlık yap. 2000 kusur motoru düz 2 bine çekersin. Kolay gelsın

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)