Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arora 180-19

REKLAM ALANI
    KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    bu sınıfta kucuk motorlar arasında sym 250 wolfu tanırım gerisini tanımam suzuki insumamıdır nedir oda güzelde.wolfun şekli başka.ama pahalı makine.bu motor hakkında hiç bir bilgim yok
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atillacenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan 250*B
    ya yanlış bilgi vermek gibi olmasında ben 5 -5.5 gibi duydum fiyatı

yenimsin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa xCity 250
    MERHABA ARKADAŞLAR. BU SİTEDE FİYATI 4.400 CİVARI NE KADAR DOĞRUDUR BİLMEM http://www.sadunavmotor.com/?newUrun=1&Id=748481&CatId=bs377819&Fstate=&/AR-180-19

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bunların teknik verilerine bile inanmıyorum.Kopya yaparsında,bu kadar olur mu.Yebere diye motor üreten firmadan su içmem
    binene kadar ben de inanmıyordum ama binince anlıyorsun...kopya mopya idare ediyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------

ben 3,500 ye aldım
    sahibinden com daki ilanlara bak
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    serdar abi noldu hala gelmedimi motor ya

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serdar abi noldu hala gelmedimi motor ya
    motorun fabrikadan benim aldığım bayiye sevki yapılmış orda kurulup kargoyla bana gelecek...gelince motosiklet.net de paylaşırım merak etme
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    yani direk istanbuldan sana gelicek ?

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani direk istanbuldan sana gelicek ?
    adanadan istanbula,istanbuldan bana gelecek

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun fabrikadan benim aldığım bayiye sevki yapılmış orda kurulup kargoyla bana gelecek...gelince motosiklet.net de paylaşırım merak etme
    Kargo ücreti kaç lira peki ?

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    kargo ücreti içindeydi hatırladığım kadarıyla serdar abiyle konuşmuştum ben

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı Proud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kargo ücreti kaç lira peki ?
    kargo ücreti yok yanında hediyeleri de var...full face kask bir de bandana ve bonus kredi kartına 18 ay taksitle
    neden kargoyla motor aldığıma gelince buralarda bulamadım bu modeli hatta bayisine gettirtiremedim bile

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kargo ücreti yok yanında hediyeleri de var...full face kask bir de bandana ve bonus kredi kartına 18 ay taksitle
    neden kargoyla motor aldığıma gelince buralarda bulamadım bu modeli hatta bayisine gettirtiremedim bile
    Bayidenmi aldın peki bu motoru ? Bene Ankarada oturuyorum, Kargoyla getirtmek istiyorum ama, Kapıda nakit ödeme oluyormu ?

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı Proud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayidenmi aldın peki bu motoru ? Bene Ankarada oturuyorum, Kargoyla getirtmek istiyorum ama, Kapıda nakit ödeme oluyormu ?
    bayiden aldım ama bayi istanbulda,kargoyla getirtme imkanın var kargo ücreti ödemeden fakat kapıda nakit ödemeyi kabul edeceklerini sanmıyorum yani para ellerine geçmeden motoru göndermezler,kredi kartı felan varsa peşin fiyatına 18 ay taksit yapıyorlar
    eğer motor tecrüben varsa ve motoru ankarada bulamıyorsan veya getirtiremiyorsun git istanbuldan al getir,paran da peşinse iyi de indirim yaparlar

Serdar bey forumdan uzaklaştırılmış ve motoru 3.500 TL'den aldığını söylemiş.Fakat kargo daha gelmediği için resim koyamamış.
    Serdar bey eğer başka bir forum hesabıyla giriş yaparsanız resim koyabilir misiniz ? Böyle bir motorun 3.500 TL olacağını pek düşünmüyorum ve bende bu modeli almak istiyorum bu yüzden kesin bir bilgiye ulaşabilirsem sevinirim.
    TİGER 200 bunu beğendi.

Motosikleti
    YaMaHa xCity 250
    Tekirdağ/Hayrabolu da bana motorun tanıtım fiyatı olarak söylenen 3800 TL arkadaşlar :D

Alıntı Centurion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serdar bey forumdan uzaklaştırılmış ve motoru 3.500 TL'den aldığını söylemiş.Fakat kargo daha gelmediği için resim koyamamış.
    Serdar bey eğer başka bir forum hesabıyla giriş yaparsanız resim koyabilir misiniz ? Böyle bir motorun 3.500 TL olacağını pek düşünmüyorum ve bende bu modeli almak istiyorum bu yüzden kesin bir bilgiye ulaşabilirsem sevinirim.
    iş yerinden başka bir arkadaşın kullanıcı adıyla girdim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-yeni-arora-ar-180-ilk-kez-dogan-motor-da-arayin-hemen-getirelim-119934647/detay
    bu ilanda fiyatının 3,550 olduğu yazıyor

Teşekkürler.

Motosikleti
    YaMaHa xCity 250
    Alıntı TİGER 200 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iş yerinden başka bir arkadaşın kullanıcı adıyla girdim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-yeni-arora-ar-180-ilk-kez-dogan-motor-da-arayin-hemen-getirelim-119934647/detay
    bu ilanda fiyatının 3,550 olduğu yazıyor
    Tekirdağ'daki fiyat bundan biraz pahalı o zmn , bana yakın olsun dedim interntte aradığımda hiçbir yerde bilgi bulamamıştım gecen hafta gittim aldım 3 aydır motorsiklet aramaktan bıkmıştım , elim boş dönüyordum bayilerden bu sefer iyi olsun kötü olsun dedim bir inat yaptık aldım gitti . inş. kötü bir sorunu çıkmazda bende bilgi isteyen arkadaşlara güzel cevaplar veririm. Şuan herşey güzel tıkır tıkır rodajı tamamlamaya çalışıyorum nasip olursa devam edecegiz yazılarımıza :D

Konuyla biraz alakasız olabilir ama arkadaşlar bu motosiklete ait kilometre göstergesi arıyorum.
    Orjinali bayisinde 200-270 tl arası değişiyor. Bu motosikletin göstergesini değiştiren var mı? Orjinal göstergesinden farklı bi gösterge kullanan maliyeti düşük bir şekilde yaptırma imkanımız var mıdır?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı serhatturcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyla biraz alakasız olabilir ama arkadaşlar bu motosiklete ait kilometre göstergesi arıyorum.
    Orjinali bayisinde 200-270 tl arası değişiyor. Bu motosikletin göstergesini değiştiren var mı? Orjinal göstergesinden farklı bi gösterge kullanan maliyeti düşük bir şekilde yaptırma imkanımız var mıdır?
    Motosiklet parçacılarına sorsanız mutlaka uyumlu ve düşük maliyetli bir gösterge bulursunuz. Rastgele bir çinli motorun km saati bile yüzde 90 ihtimalle uyar, kablo bağlantıları uydurulur. Ancak parçacılar daha iyi bilir.
    http://www.kalyoncumotor.com/
    http://www.bizimmotor.com/
    http://www.camgoz.com.tr/

bunlarla bi görüşün.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)