Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motorcu Anlayışı Bumudur ?

REKLAM ALANI
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Motosiklet.net te herkes cüneyt arkın zaten.Bi vuruyoruz bin savuruyoruz.Herkes birini tokatlıyo burda anlamadım bu işi.Biri 18 yaşında fz8,hayabusa kullanıyo,satıp cg alıyo ayna söküyo.Trafikte ışıklardaki adama inip kafa atıyo.Hadi bunu geçtimde,bide ciddiye alıp,inanıp, keşke yapmasaydın,ne gerek vardı diyen arkadaşlar var onlara daha çok şaşıyorum..
    kwsk-boy bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

xxhdaxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Motor KM125-6 (Black)
    Kardeşim Anlamakla yada inanmakla ilgili bi sorunun varsa ATİK MOTOR Gaziantep Yamaha Servisine beklerim. kimsenin kalbi kırılmasın diyoruz. ama hep millet yalancı yorumu yapan gerçek alkışşş . bu forumda elbette yorum yapma hakkına sahipsin ama birini tanımadan ileri geri konuşup onun üzerinden edebiyat yapma hakkını sana kimse vermez. konu bu ister inanma gibi bi çıkarın olur ister inanmama. o benim sorunum değil. bizde burada zaten marifet diye anlatmıyoruz üzgünüz diyoruz bak sinirliydik genciz işte stresliydik diyoruz. demek istediğim şu saygısızlık olduysa özür dilerim abilerimden ama sen neyin tribindesin ?
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet.net te herkes cüneyt arkın zaten.Bi vuruyoruz bin savuruyoruz.Herkes birini tokatlıyo burda anlamadım bu işi.Biri 18 yaşında fz8,hayabusa kullanıyo,satıp cg alıyo ayna söküyo.Trafikte ışıklardaki adama inip kafa atıyo.Hadi bunu geçtimde,bide ciddiye alıp,inanıp, keşke yapmasaydın,ne gerek vardı diyen arkadaşlar var onlara daha çok şaşıyorum..

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    hiç bu tür girişimlere gerek yok kafanı başka bir yöne çevir derin bir nefes al sonra onun sinirden açtığı gaz kolunun sebep olduğu gazlamanın sesini duyucaksın zaten bu sayede sen onun sayesinde ondan çok kısa sürede uzaklaşmış olucaksın değmez bu tür şeylere

xxhdaxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Motor KM125-6 (Black)
    Abi pişmanım tabi yani kavga dövüş nedir.üzgünüm diyorum zaten . genciz sinirle bi hata yaptık. bu hatayı alaycı konuşmalara dökmek üzüyor insanı. ben sizin kardeşiniz yaşındayım . size danışmam başımdan geçeni anlatmam alay konusu olması iznini vermez. keşke vurmasaydım. kişi bu forumdaysa özür dilerim yani. 2010 dan beri bu forumdayım çok yardım eden abilerim oldu. halende var. örnek alacağım çok kişi var. hepsine teşekkür ederim . birçok kafama takılan konuda yardımı olan çoğu kişi oldu. ama seni tanımayan bilmeyen kimselerin değişik çıkarı anlaşılamayan yorumlar yapması gerçekten sinir bozucu.

yaptığın harekete üzülmüşsün belli....ama bir dahaki sefere sakın yapma....benim motorum dd100...mini çapır olduğundan çok ilgi çeker...
    her ışıkta kaç basıyo ne marka bu kendin mi yaptın falan filan ben soranın tipine ve yüzündeki ifadeye göre kaale alır cevaplar yada geçiştiririm...
    bunda yaşın biraz kemale ermesininde farkı var elbet...kafa attığın kişi 1-2 gün önce burun ameliyatı olmuş bir şahıs da olabilirdi...
    şiddet-seninde bildiğin üzere-hiç bir şey için çözüm değildir...geçmiş olsun....

Motosikleti
    HONDA 1000RR
    bunun motorculuk la anlayışıyla alakası yok tamamen kişilik le alakası var kişiliği bozuk madem hiiç bulaşmadan kafanı çevirip gitseydin .. çünkü o değil de bu soruyu insanlar kendi
    aralarında senin için sorucaklar ...

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burda KAfa attığını beyan etmişsin alenen.
    Kafa yiyen arkadaş da karakola gidip şikayetçi olduysa ve burda seni görürse birgün emniyetten seni almaya gelirlerse şaşırma.
    Kİmseye de Kafa atma. Kafa attığın kişi şikayetçi olmuşsa ve rapor da almışsa kırık ta varsa DARP etmekten 2 yıldan 5 yıla kadar hapisle yargılanırsın.
    öle burası Türkiye bi cacık olmaz deme .
    apaçi ile apaçinin kavgasından bi cacık olmaz. Onun adı Kavgadır . Barışın koklaşın derler gider.
    Ama tek taraflı KAFA atmak DARP etmektir.
    Kafa atma .
    Kafa atma
    Kafa atma
    Kafa atma
    insanlara kötü davranma .
    insanlara acı verme
    Polat Alemdara Mematiye özenme
    insan ol
    iyi huylu ol
    alttan al
    Krolarla muhattap olma sana birisi sert yapıyosa delikanlı olma hemen uzaklaş . Kroyla kro olma.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    emocana ek olarak kapışalım diyene hayır deme ver gazı ver gazı sonra ışık yanmaya yakın pozisyon alıyormuş gibi yapıp başla arkasından gülmeye amelenin. bak ben de bu taktik tutuyor süpermoto var marka model belli değil zaten tanıyan da yok agresif görünümlü olduğu için yanıma bir sürü türkçe okunması gerekiyor REYZİNKÇİ gelip gazlıyor ulan 125 cc motor var altımda ee napıcan eğlenicen hiç de gocunmuyorum zeka parayla satın alınmıyor çünkü
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)