Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Dünyanın en kıymetli benzini

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Face de paylaşmıştım bunu. 10 numara

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    herşey halkın çoğunluğunun iradesinin tecellisi sonucu gerçekleşmektedir kendi düşen ağlamaz ...
    motoseyyah bunu beğendi.
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2012 esd :)
    Bugün istiklalde hayvanlar için eylem vardı ıslıklar falan, zamlar için olmalı bi ara

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Vosvoscular da protesto etmiş arabalarımız garajlarda kilitli kalmasın diye bakın :http://www.facebook.com/photo.php?v=207918469224575

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    elime geçen ilk fırsatta kaçmazsam bu ülkeden namerdim

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Benim depo 10 lt benzin ile 40 TL doluyordu.
    Cuma günü benzinciye girdim. Adam daha musluğu sokmadan lafı soktu.
    10 dk önce gelseydin. 30 krş ucuza alırdın dedi. Ohaa ...... dedim. aynı depo 50 TL ye doldu.
    Dağa çıkacağım diyeceğim ama yemiyecek, çünkü hergün dağdayız , Devlet bakacak insan buldukça biz daha çok ağlarız
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzin konusundan sıkıldım artık. Eşşege binip, eşşeksiklet.net e üye olacam.
    bir çeten saman 300 lira burda orda ne kadar bilmiyorum ama eşşeğe binmek bile masraflı bu ülkede...
    aslında bende düşünüyorum bir at alsam ata binsem atı da burda hastane var bahçesine bağlarım orada yayılır en ucuz ulaşım.

-CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzin konusundan sıkıldım artık. Eşşege binip, eşşeksiklet.net e üye olacam.
    Anma eşeği GELİR VERGİSİ ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Sömürlen ülkemin , sömürülen vatandaşları. Bunlar geleceğe nazaran iyi günlerimiz!
    Çok daha kötü şeyler olacak umudum bu milletin pişman olup yaşananlardan ve yaşatılanlardan ibret alıp doğru yolu bulmasıdır.

xawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vosvoscular da protesto etmiş arabalarımız garajlarda kilitli kalmasın diye bakın :http://www.facebook.com/photo.php?v=207918469224575
    vosvoscu kadar olamadık
    Tolga Can bunu beğendi.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Motorcu adam fakir adam,zengininede benzin parası koymaz zaten...

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    EN İYİ PROTESTO SANDIKTA YAPILAN PROTESTODUR. BAŞKA TÜRLÜ YAPILACAK HER PROTESTO ONLAR İÇİN HALİHAZIRDA OLAN NEŞELERİNİ BİR KAT DAHA ARTTIRIR.

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bunca yapılan zamlara hala tepkisiz kaldığımız için bize yakışan sticker budur. Kimse darılmasın gücenmesin.

jr. bunu beğendi.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı sezer aykaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EN İYİ PROTESTO SANDIKTA YAPILAN PROTESTODUR. BAŞKA TÜRLÜ YAPILACAK HER PROTESTO ONLAR İÇİN HALİHAZIRDA OLAN NEŞELERİNİ BİR KAT DAHA ARTTIRIR.
    Cumhuriyet tarihinde benzine zam yapmayan hükümet göster,sandıkta hemen protesto için çalışmalara başlıyalım.Ama Antalyadaki belediye seçimlerine benzemesin bu protesto.Yapılan hizmetler aşamasında çok gürültü oldu,çevre kirlendi vs. gibi bahanelenle tekrar eski başkana dönüp eyvah biz neyaptık demeyelim sonra

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    internet protestosu, hayvan hakları için yapılan protesto bunalr 30 tane derneğin çağrısıyla oldu. neden üç dernek birleşip benzini protesto edelim demiyor? tüketici dernekleri, motorlu taşıt federasyonalrı bilmemneleri neden kimse çıkıp bir şey söylemiyor bir düşünün...
    -CBX250- bunu beğendi.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

-CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    Cumhuriyet tarihinde 1.86 ile iktidara gelip 4,80 'e benzini çıkaran üstelik ülke ekonomisi GÜYA çok iyimiş ya.. başka bir dönem var mı?
    Asgari ücretli bir kimsenin ki çoğu asgari ücret yada 100-200 TL fazlası bi paraya çalışıyor.. 1 saat çalışması 1 litre benzin alamıyor. 1 saat mesai yapmasıyla bile alamıyor. BÖYLE DÜŞÜNÜN.
    2000 yılında 120 tl asgari ücretin 26 GRAM altına karşılık geldiğini ve bugün ki 740 tl asgeri ücretin 6 GRAM ALTINA karşılık gelmesi NASIL bir sömürüdür, nasıl bir eşkiyalıktır, ne büyük kesilen resmi bir HARAÇTIR BİR DEĞİL BİN DÜŞÜNÜN !
    xawa, fromghetto ve S40 bunu beğendiler.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    10 Yıl olmuş aga...Benim sanki hoşumamı gidiyor benzin fiyatı.Ama bak çevrene varmı şikayet eden.Sadece boş laf.Millet arabalarını ikilemiş usta,tüp taktırmıyor bile.Memur adam bunlar.Burada inşaat başlamadan daireler satılıyor,araba koymaya yer yok artık,Ki öyle bi şehirdeyizki merkezde oturanlar işyerdlerine yürüyerek EN ÇOK 15-20 dakikada gidebiliyor.Ama yürüyen yok.
    Artı 2002 de 118 tlyle işe başlayıp bu hükümetle tarihinin zammını görüp 180 Tl aldığımı unutmam.Her hükümetin yanlışları vardır ama doğrularıda hemen bi çırpıda yakmayın.Yaşım 33.Bundan öncesinide çok iyi biliyorum ben.Boş lafa gerek yok varsa yapabileceğimiz bi durum hep beraber yapalım.Eylemse eylem.Konuşmak kolay önemli olan icraat.Oda burda yazarak olmaz.Kimse kullanmasın araçlarını diyelim.kim yapıcak bunu???Yapacak yok.Dağılın,toplantı bitmiştir

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Motosiklete benzin Esege Ot, saman..... Yok aga yokkkkk boyle olmaz en iyisi Piskiliyet, velesvit veya bisiklet. Hangisiniz derseniz artık... Bas pedallara hadi yalllahh..
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    tv de izliyorum mersinde zamları protesto edenleri gözaltına almışlar, kimlerdir, örgütmüdür bilemem ama söyledikleri şey, açtıkları pankartta zamlar geri alınsın yazıyordu, tutuklandıklarına göre sessiz ve tepkisiz olmamız isteniyor, siz eşşek olun bizde semer vuralım diyorlar, bizim gemilerimiz yürüsün, siz çalışmaya devam edin demek istiyorlar, yine geçen hafta tv de izliyorum, amerikadaki bir okulda yine buradaki gibi protestocu 5-8 kişilik bir grup var, efendim gruba polis biber gazı sıkıp gözaltına almış, vah vah, olay üniversite içinde olduğu için üniversite yönetimi o öğrencilere binlerce dolar maddi yardım yapıp davacı olmamalarını sağlayacakmış, alın karşılaştırın muasır medeniyetler arasında seviyemiz neredeymiş görün, onların gençleri gençse bizimkiler nedir? hergün 3-5 kişi şehit oluyor, halen toki gelmiş batıda iş yapıyor, önce gitsin doğuda bilmem kaç sene önce verilmiş karakol güçlendirme işlerini bitirsin ...
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    1985 Mobylette - 1994 Minsk - 1995 MZ 251 - ?
    Son resim herşeyin özeti olmuş. Memur yüzde 4 ü beğenmez, işçi yüzde bilmem kaçı, en büyük işveren devlet olmuş millet devletin sırtında. Özel sektörde 1 kişinin asgari ücretle yaptığı işi kadrolu 5 işçi yapıyor ve bu işçilerin tek maaşı 3000 TL (ÜÇBİN) memurlar içinde aynı tabi.. Bunun yanısıra esnaf arkadaşlar kızmasın kuyumcu ödüyor yılda 250 lira gelir vergisi, asgari ücretliden gesiliyor ayda 250 TL gelir vergisi. EE böyle olunca devlette vergileri toplayamayınca vatandaş nasıl olsa parası olmazsa arabaya binmez, arabaya binende bedelini öder diye düşünüyor heralde. Konuyu birkaç örnek vererek kısa kestim örnekler milletvelillerine kadar, bir belediye başkanının makam arabasına kadar uzaaaar gider...
    efendy_iso bunu beğendi.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Adam gibi protesto yapılmıyorki.Sen başbakana hakaret edersen,polis buna gözmü yumucak.Aradaki ince çizgiyi kimse görmüyor.Başbakanı sevmeyebilirsin,buda sana hakaret etme lüksünü vermiyor malesef.Afedersiniz ama öküz gibi bağırmak başka,protesto etmek başka.Daha bunun arasındaki farkı anlayamamışsak devletin suçu ne?Böğürmekle neyi halledebilirizki?Başka ülke beni ilgilendirmez,başbakan kim olursa olsun tepkim varsa adam gibi yaparım.Biz önce birlik olmayı öğrenelim.

Küçük bi örnek.Honda motosiklet zam üstüne zam yaptı.Tepki göstermek için link verdim mail atılsın diye.Koca forumda 5-6 kişi atmış.Oturduğun yerden mail atacan,sokaklarada dökmedik yani milleti.Burda hepimiz motosiklet tutkunu,sevdalısıyız hesapta dimi.En azından ben öyle düşünmüştüm.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)