Polis motoru bağladı. Tecrübeli arkadaşlar bir kaç sorum var...
Reklamlar
-
energy9991 adlı üyeden alıntı
Soğudum zaten motoru düze çıkarayım satacağım.......
millettende yardım istedik,istediğimize pişman olduk.....yukarıdan aşağıya şöyle bi bakıyorumda herkes olumsuz bişeyler yazmış....
benim başıma böyle bir şey gelse topic açmaya utanırım. Sen kalkmış hala şurdan gitseydim yakalanmıyacaktım diyosun. Yanlışmıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
doğudan elektrik su paraları tahsil edilemiyor bize yük...! Motoru olan sigorta yaptırmaz oda yaptıranlara yük senin doğudakilerden ne farkın kaldı.
Reklamlar
-
luciphere benim sigorta yaptırmamamım cezasını senden almıyorlar merak etme...hatta her yaptırmadığım ay %5 faiz ödüyorum ve ödedim zaten.....utanılacak birşeyim yok...adam öldürmedim ki......cezam zaten kesilmiş.....ben de zaten pişman oldum.....motosiklete binmek bile zaten farklı bi cesaret ben daha fazlasını alıp polistende kaçmaya kalktım....
-
Bu ülkede o kadar ehliyetsiz sürücü varkı geçen pazar günkü direksiyon sınavına adam kullandığı Honda Transalp le gelmiş,değerlendiren hocalar bile şaşırdı
-
Pangea adlı üyeden alıntı
Bu ülkede o kadar ehliyetsiz sürücü varkı geçen pazar günkü direksiyon sınavına adam kullandığı Honda Transalp le gelmiş,değerlendiren hocalar bile şaşırdı
ben bile kendi motorumla oradaydım düşün artık diyosun yani
-
millleeeeeet bugün aldım motoru...polis falan yoktu..sadece 5 gün otopark ücreti olan 25 tl yi ödedim.....sabah 8 de evden çıktım...ruhsatı almak,otopark çıkış belgesi almak ve otoparktan motoru alıp işimin başına dönmem ile saat 11 oldu.....
O olumsuz yorum atan arkadaşlara da bu kapak olsun....ehliyeti alıp 2. kapağı da atacağım...3. yü bulup getirene motor arka lastik hediye.....................
Yaptığın ihmaller sonucu yasalar gereği maddi cezaya çarptırıldın "pişman oldum" demişsin. Daha motorunu alır almaz sana olması gerekenleri yani doğruyu söyleyen arkadaşlara diş bilercesine mesaj atmışın. Daha dertten yeni kurtarmışın başını Allah kaza bela vermesin diyorum. Umarım bu düşünce yapısınla başına daha fazla bişi gelmez.
-
millleeeeeet bugün aldım motoru...polis falan yoktu..sadece 5 gün otopark ücreti olan 25 tl yi ödedim.....sabah 8 de evden çıktım...ruhsatı almak,otopark çıkış belgesi almak ve otoparktan motoru alıp işimin başına dönmem ile saat 11 oldu.....
O olumsuz yorum atan arkadaşlara da bu kapak olsun....ehliyeti alıp 2. kapağı da atacağım...3. yü bulup getirene motor arka lastik hediye.....................
bu yaptığın çok ayıp
-
bana yazılanları baştan aşağı incelersen ayıp kelimesinin anlamını daha iyi kavrarsın....başlığı açtığıma pişmanım....demekki düşene tekme vurmak artık türkiyede popüler....
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:47 ----------
ezer bana yazılanlar yardım amacından çok ooohh iyi olmuş dercesine gibiydi.....sadece yazdığım ilk mesaja bak.....şunun şurasında maximum 1 ay daha kullanıp ondan sonra garaja kaldırıp kışın para biriktirerek hepsini yaptıracaktım....hatta SYM 250 evo taksidine girsem mi diye düşünüyorum...
-
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
bu tip maceralarının devamını bekliyoruz. Şu an işteyim arkadaşlar gülmekten yarıldılar. Pirelli de efsane oldun
-
Kusura bakma da senin durumun pek yardımcı olunacak gibi değil. Ehliyetsiz ve sigortasız motora binmeyi göze alıyorsan bunları da göze almalısın çok görmemişler bence hakkını vermişler. Umarım çok ceza yememişsindir.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
remzi_39 korkulacak bişey yok......cesaret ve macera birleşimi eşittir BEN.....
luciphere öncelikle bayan hayranlarım olmak üzere herkese selam...
-
remzi_39 korkulacak bişey yok......cesaret ve macera birleşimi eşittir BEN.....
luciphere öncelikle bayan hayranlarım olmak üzere herkese selam...
Korkulacak birsey yok he????
Insallah senin dedigin gibi olur..
Ama burada cok kisileri gördük senin gibi düsünüpte basi belaya girenleri..
Umarim öyle olmaz..
Almanlarin güzel bir sözü yar..
Türkceye cevirince biraz garip oluyor ama sana yinede söyliyeyim..
Ich hab schon Pferde kotzen sehen vor der Apotheke
Meali asagi yukari
Eczanenin önünde kusan Beygirleri gördüm ben
Bilmem anlatabildimmi???
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
yada su testisi su yolunda kırılır.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)