Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Polis motoru bağladı. Tecrübeli arkadaşlar bir kaç sorum var...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    Alıntı energy9991 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Soğudum zaten motoru düze çıkarayım satacağım.......
    millettende yardım istedik,istediğimize pişman olduk.....yukarıdan aşağıya şöyle bi bakıyorumda herkes olumsuz bişeyler yazmış....
    benim başıma böyle bir şey gelse topic açmaya utanırım. Sen kalkmış hala şurdan gitseydim yakalanmıyacaktım diyosun. Yanlışmıyım

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

doğudan elektrik su paraları tahsil edilemiyor bize yük...! Motoru olan sigorta yaptırmaz oda yaptıranlara yük senin doğudakilerden ne farkın kaldı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    DAELİM S3 ADVANCE 250
    luciphere benim sigorta yaptırmamamım cezasını senden almıyorlar merak etme...hatta her yaptırmadığım ay %5 faiz ödüyorum ve ödedim zaten.....utanılacak birşeyim yok...adam öldürmedim ki......cezam zaten kesilmiş.....ben de zaten pişman oldum.....motosiklete binmek bile zaten farklı bi cesaret ben daha fazlasını alıp polistende kaçmaya kalktım....

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Bu ülkede o kadar ehliyetsiz sürücü varkı geçen pazar günkü direksiyon sınavına adam kullandığı Honda Transalp le gelmiş,değerlendiren hocalar bile şaşırdı

Alıntı Pangea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede o kadar ehliyetsiz sürücü varkı geçen pazar günkü direksiyon sınavına adam kullandığı Honda Transalp le gelmiş,değerlendiren hocalar bile şaşırdı
    ben bile kendi motorumla oradaydım düşün artık diyosun yani

Motosikleti
    SYM GTS 250İ evo
    millleeeeeet bugün aldım motoru...polis falan yoktu..sadece 5 gün otopark ücreti olan 25 tl yi ödedim.....sabah 8 de evden çıktım...ruhsatı almak,otopark çıkış belgesi almak ve otoparktan motoru alıp işimin başına dönmem ile saat 11 oldu.....
    O olumsuz yorum atan arkadaşlara da bu kapak olsun....ehliyeti alıp 2. kapağı da atacağım...3. yü bulup getirene motor arka lastik hediye.....................
    Yaptığın ihmaller sonucu yasalar gereği maddi cezaya çarptırıldın "pişman oldum" demişsin. Daha motorunu alır almaz sana olması gerekenleri yani doğruyu söyleyen arkadaşlara diş bilercesine mesaj atmışın. Daha dertten yeni kurtarmışın başını Allah kaza bela vermesin diyorum. Umarım bu düşünce yapısınla başına daha fazla bişi gelmez.
    scorpions_59 bunu beğendi.

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    millleeeeeet bugün aldım motoru...polis falan yoktu..sadece 5 gün otopark ücreti olan 25 tl yi ödedim.....sabah 8 de evden çıktım...ruhsatı almak,otopark çıkış belgesi almak ve otoparktan motoru alıp işimin başına dönmem ile saat 11 oldu.....
    O olumsuz yorum atan arkadaşlara da bu kapak olsun....ehliyeti alıp 2. kapağı da atacağım...3. yü bulup getirene motor arka lastik hediye.....................
    bu yaptığın çok ayıp

Motosikleti
    DAELİM S3 ADVANCE 250
    bana yazılanları baştan aşağı incelersen ayıp kelimesinin anlamını daha iyi kavrarsın....başlığı açtığıma pişmanım....demekki düşene tekme vurmak artık türkiyede popüler....

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:47 ----------

ezer bana yazılanlar yardım amacından çok ooohh iyi olmuş dercesine gibiydi.....sadece yazdığım ilk mesaja bak.....şunun şurasında maximum 1 ay daha kullanıp ondan sonra garaja kaldırıp kışın para biriktirerek hepsini yaptıracaktım....hatta SYM 250 evo taksidine girsem mi diye düşünüyorum...

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    selam millet
    bugün polis motoru bağladı.....daha alalı 1 ay oldu....hepsini yavaş yavaş yaptıracaktım....e sınıfı ehliyetim var a2 yok diye yazdı....sigorta yok diye yazdı....bir de ruhsat yarım ruhsatmış.....noterin bana verdiği kağıtları yanıma almamıştım...ve trafikte bana belge falan yollamadı ben gidip alacakmışım.....motoruda anahtarıyla beraber yediemin otoparkına bıraktım inşallah kullanıp harap etmezler......bu arada otopark motor dolu..kimsede gidip almamış.....pazartesi veya salı sigorta yaptırıp..ondan sonra istanbul zeytinburnu ambarlardaki şubeye gideceğim...
    1- İstanbul avrupa yakasında tanıdık sigortacı arkadaşı olan var mı?
    2-bi arkadaşımın a2 ehliyetini şubeye göstermem gerekiyormuş bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?
    3-genel olarak bana yardımcı olabilecek yada herhangi bi fikri olan var mı? daha motoru alalı 1 ay oldu şunun şurasında 1 ay daha kullanıp çalıştığım sitenin kapalı otoparkına koyacaktım kışında para biriktirip hepsini yaptıracaktım....çok gördüler....
    Teşekkürler
    Yahu bu nasil bir istir???
    Alali bir ay olmus?
    Hepsini yaptiracakmissin...

Sanirim yasin daha cok genc...

Ben burada evraklari eksik olan motoru ittirmeye bile korkuyorum...

Garipsiniz wallahi...

Bir ay daha kullanicaktin yani?

Ne diyeyim bilemiyorumki....
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    bu tip maceralarının devamını bekliyoruz. Şu an işteyim arkadaşlar gülmekten yarıldılar. Pirelli de efsane oldun

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kusura bakma da senin durumun pek yardımcı olunacak gibi değil. Ehliyetsiz ve sigortasız motora binmeyi göze alıyorsan bunları da göze almalısın çok görmemişler bence hakkını vermişler. Umarım çok ceza yememişsindir.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    DAELİM S3 ADVANCE 250
    remzi_39 korkulacak bişey yok......cesaret ve macera birleşimi eşittir BEN.....
    luciphere öncelikle bayan hayranlarım olmak üzere herkese selam...

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    remzi_39 korkulacak bişey yok......cesaret ve macera birleşimi eşittir BEN.....
    luciphere öncelikle bayan hayranlarım olmak üzere herkese selam...
    Korkulacak birsey yok he????
    Insallah senin dedigin gibi olur..
    Ama burada cok kisileri gördük senin gibi düsünüpte basi belaya girenleri..
    Umarim öyle olmaz..

Almanlarin güzel bir sözü yar..
    Türkceye cevirince biraz garip oluyor ama sana yinede söyliyeyim..

Ich hab schon Pferde kotzen sehen vor der Apotheke

Meali asagi yukari

Eczanenin önünde kusan Beygirleri gördüm ben

Bilmem anlatabildimmi???
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    yada su testisi su yolunda kırılır.

Motosikleti
    DAELİM S3 ADVANCE 250
    sıkıntı yok

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)