Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask Tercihi Cbr250 İçin Tavsiyeler

REKLAM ALANI
    rapcib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250R
    Merhaba ;

Dış Kısım Teknopolimer ve fiberglas malzeme
    Havalandırma Çene ve üst kısımda hava kanallları
    Kilit Sistemi Çabuk bağlanabilen kask kilidi
    Beden XS-XL
    Renk Siyah/Mavi - Siyah/Gri
    Diğer Özellikler Çizilmez, pinlock lense uygun çift kıvrımlı, geniş görüş açılı, çabuk değiştirilebilir vizör
    İç Kısım Çıkarılabilir burun ve çene altı maskesi
    Ağırlık 1450 gr
    Menşei Belçika
    Fiyatı: 250 TL

Kullanan bilen var mı Lz6 diye düşünüyorum ama ne yapıcağımı bende bilmiyorum çok kararsızım yardımcı olur musunuz lütfen ... :(
    Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..

B.RAGA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Eğer motorunuz tri-color ise bence en iyi seçim renk açısından şu olacaktır... Tabi bütçenize uyarsa...
    Pain bunu beğendi.
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Motosikleti
    GT-250R
    250-300 den fazla vereceğimi sanmıyorum ddoğrusu :/

B.RAGA

dweios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yanda 2013'de aranızdayım yazmışsınız. Bence üstüne koyun ve Agv'yi almaya çalışın. Lazer markası hakkında bir fikrim yok ama onun da sizi idare edeceğine eminim.
    Madem biliyorsun malum yerinin huyunu, neden içiyorsun turşunun suyunu

arkadas 450 500 liraya kask mı olur kask dediğin 800 tl den baslamalı

lonqston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    Sizin bütceniz ile kask almak isteyen arkadasimizin butcesi ayni degil. Arkadaş orda bütcesini yazmış öneri istiyor sende gitmiş ne yaziyorsun. Kardeş sana gelince lazer hakkında benimde bilgim yok ama kredi kartınız var ise agv yi alin taksitle sizi zorlamaz ama 2013 demişsiniz normal bir kask alın uygunundan bekleyip seneye istedigin bir kaskı alabilirsin ( tabi bekleyip ve o zamana kadar birikim yaparak )

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadas 450 500 liraya kask mı olur kask dediğin 800 tl den baslamalı
    ne alaka arkadaşım 800 tl den düşük kaskların bi anlamı yok mu yani?? ben çok rastladım 800 tl lik kask sharp testinde 3 yıldız almışken, 300 tl lik kaskın 4 yıldız aldığını ;)

Alıntı c3nk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne alaka arkadaşım 800 tl den düşük kaskların bi anlamı yok mu yani?? ben çok rastladım 800 tl lik kask sharp testinde 3 yıldız almışken, 300 tl lik kaskın 4 yıldız aldığını ;)
    Ha o yıldızlara bakarak verdin kararını yani bravo ) görmedın etmedın neyın ne oldugunu verdin kararını bende öyle kasklar gördüm yıldız alanın nesıne yıldız vermisler kim nasıl vermis kararını çok merak ettim ayrıca bir tanıdıgım vardı GSX-R 600 ile düstü scorpion exo vardı cocukta kaskta birşey yok elmacık kemiği kırık hadi buyur olaya gel yapmayın etmeyin hayatınız ya bu arai bosuna mı 2.500 tl lik kasklar çıkarıyor git bak bakayım malzeme kalitesine 600 gr kask yapmıs adamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Alıntı lonqston adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin bütceniz ile kask almak isteyen arkadasimizin butcesi ayni degil. Arkadaş orda bütcesini yazmış öneri istiyor sende gitmiş ne yaziyorsun. Kardeş sana gelince lazer hakkında benimde bilgim yok ama kredi kartınız var ise agv yi alin taksitle sizi zorlamaz ama 2013 demişsiniz normal bir kask alın uygunundan bekleyip seneye istedigin bir kaskı alabilirsin ( tabi bekleyip ve o zamana kadar birikim yaparak )
    İnsanlar canına karşın bütçe kavramını ortadan kaldırmalı konu can olunca sağlık olunca vericeksin odan burdan kısıp vereceksın ben 19 yasındayım asgeri ücret alıyorum ama Arai den kask bakıyorum Shark Race Pro bakıyorum bunlar bahane değil varsın gitsin 3 maas sorun değil

Motosikleti
    GT-250R
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanlar canına karşın bütçe kavramını ortadan kaldırmalı konu can olunca sağlık olunca vericeksin odan burdan kısıp vereceksın ben 19 yasındayım asgeri ücret alıyorum ama Arai den kask bakıyorum Shark Race Pro bakıyorum bunlar bahane değil varsın gitsin 3 maas sorun değil
    İyi bak ne güzel ama bizde öğrenciyiz her şeyi bırakıp para biriktirmeye kalksam ben motorumu alıcam yoksa her bir malzemeye 2000-3000tl malzemeemi ayırlıyım pardon ama bazıları parayı isminden kazanıyor .. İsmi var adı sanı varsa parada olucak ürün 1000 liraysa iki misli ek para konunuyor adı üstünde marka duyduğum kadarıyla ucuz ama çok kaliteli ürünlerde var. Tartışma ortamı veya abartı laf olsun diye yazıcağınız düşünceler sizde kalsın gerçekten. yararı dokunacak kişiler yazsın bilgi için burdayım ben..... Herkese saygılar , sevgiler...

B.RAGA

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı rapcib adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba ;

http://www.motosikletim.com.tr/Produ..._SiyahMavi.jpg

Dış Kısım Teknopolimer ve fiberglas malzeme
    Havalandırma Çene ve üst kısımda hava kanallları
    Kilit Sistemi Çabuk bağlanabilen kask kilidi
    Beden XS-XL
    Renk Siyah/Mavi - Siyah/Gri
    Diğer Özellikler Çizilmez, pinlock lense uygun çift kıvrımlı, geniş görüş açılı, çabuk değiştirilebilir vizör
    İç Kısım Çıkarılabilir burun ve çene altı maskesi
    Ağırlık 1450 gr
    Menşei Belçika
    Fiyatı: 250 TL

Kullanan bilen var mı Lz6 diye düşünüyorum ama ne yapıcağımı bende bilmiyorum çok kararsızım yardımcı olur musunuz lütfen ... :(
    slm, bende bu kaskı kullanıyorum memnunum http://www.ozenmotor.com.tr/FF-396-BEYAZ_1437.html#0 kaskı Özen motor sirkeciden 240 tl aldım.
    bu arada da konu açmıştım.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...yorumlari.html

Motosikleti
    GT-250R
    teşekkür ederim tavsiyeler için '' Andaç Uçar '' ama konular farklı .. kaskların aynı olduğuna emin misiniz peki farklı diye biliyorum da ben )

B.RAGA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)