arkadaşlar pazartesi öğleden sonra en geç siparişi vermem gerekiyor...lazer carbon fiber kasklar nasıldır? vizörü rahat değişir mi,ses durumları nedir? daha önce görmedim bile kimsede...kullananlar yada görenler cevaplarsa sevinirim...
arkadaşlar pazartesi öğleden sonra en geç siparişi vermem gerekiyor...lazer carbon fiber kasklar nasıldır? vizörü rahat değişir mi,ses durumları nedir? daha önce görmedim bile kimsede...kullananlar yada görenler cevaplarsa sevinirim...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
bende normal lazer vertigo kask var oyle cok kaliteli bir kask degil acikcasi ama carbon fiber olani hakkinda yorum yapamayacagim
genede butcen el veriyorsa japon kasklarindan kalitesi belli olanlardan almanda fayda var diye dusunuyorum
simdi feyizogluna baktimda lazerin carbon kaski 800 civari onun yerine biraz daha ekleyip shoeinin xr 1100 lerini alip kullanabilirsin
karbon fiber dediğimiz madde çok sert ve kırılgan bir metaldir ama zannediyorumki kaskı metalden yapmamışlardır
(belkide yapmşlardır çünkü aynı zamanda en hafif metal)
günceııııllll
xj6n de baya ses yapar haberin olsun
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
300-350 gibi...maksimum yada bonus taksit imkanı...
üzerine 100 tl daha koy scorpion exo 750 lere bir bak
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Yahu nerenizden uyduruyorsunuz karbon un metal olduğunu
çok kırılgan oluğunu falan bilmiyorsanız susun milletin kafasını karıştırmayın
karbonfiberin nekadar esnek ve çelikten nekadar daha dayanıklı olduğunu görmek için
karbon fiber yelken direkleri yazın gogul amcanıza ve görün
gerçek karbon fiberi üzerine çıksan kıramassın esner durur
pan
ranın alabileceği en iyi kasklardanda biridir.
300-500 lirayada aldanmayın karbon değildir.
Aynen bende bu aralar kask arayışı içerisindeyim
maximum 500 e çıkabilirim ve ses konusunda artık şuanki kullandığım kasktan soğumuş durumdayım neler önerirsiniz??
ANGARAJ
kardeşim karbon bu işin nirvanasıdır
olmaz olurmu en iyisi olur hemde
ama hangi kask? nekadar karbon?anlatılan yazılan nekadar dopru?
sende bukadar sorana kadar birkaç link ver neymiş ne değilmiş bakalım fikrimizi söyleyelim
ovar bu var la olmaz
linki ver bakalım işim gücüm yok bu satte senin verdiğin isimlerimi arayıp bulacağım.
gerçi sen ne aradığını biliyormusun oda şüpheliya.
agv içinde vizörü çabuk çiziliyor,vizör vidaları hemen kırılıyor deniliyor....
sabır Allahım sana geliyorum...
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
http://www.feyizoglu.com/Lazer-Fiber...k_44284.html#0 tam bu gönlümdeki...çok bakınınca da insan sürmenaj oluyor...kaskı arabanın yanında unutmuşum aynen uçtu gitti...çok acele ediyorum...yarın öğlene kadar alayımda öbür gün elimde olsun diye...
birde şöyle birşey var...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00267631/detay
kardeşim bunlar karbon marbon değil bildiğin fiberglas malzeme
karbon olan kaskta adam boya yapmaz karbonun özel dokusu vardır o dokuyu malının garantisi olarak gözünün içine sokar
al buyur karbon kask
http://www.motosikletaksesuarlari.co...ASK_592.html#0
al bunuda incele
http://www.motordelisi.com/forum/mot...bon-fiber.html
beni aşar bu kask...arada bu kadar fark varsa bir tutam karbon var içinde sanırım...bari 300-350'ye birşeyler tavsiye edin
Ben kask tavsiye etmem kardeş
o işin vebali çok
geçen hafta ikitellide bir kurye öldü kafasındaki kask 4 yıldız almış denilen ls2 kasktı iki parçaya ayarıldı kask
o yüzden iyi araştırın öyle bir günde olacak işi değil.
shark a yönel diyeceğim ama... biraz pahalı. bu arada naked motor süren birisi ucuz kask aramamalı çünkü gürültüden motorun tadı çıkmıyor.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Lazer Fibre Pro Maori modelini ben de araştırdım geçen gün. Başka bir firmanın sitesindeki "outlet" bölümünde 300 TL ye 10 taksitle satılıyor.
Ancak kullanıcı yorumlarını hiç bir yerde göremediğim için kararsız kaldım. Malzemenin fiberglas oluşu ve üzerinde pinlock (Buğu önleyici. Yani gerçekten de buğu
önleyen buğu önleyici demek istiyorum. Eski Lazer kaskım için almıştım ve çok işe yarıyor.) takılı olarak bu fiyata satılması çok iyi.
Ancak bu modelin en az 5-6 yıldır rafta yatan bir model olduğunu da belirtmek isterim.
Bazı yazılarda kaskların da kullanılıp kullanılmadıklarına bakılmaksızın belirli bir ömüre sahip olduklarından bahsediliyor.
Fiber lifleri bağlayan kimyasalların sınırlı bir süre istenilen mukavemeti gösterebildiklerinden bahsediliyor vs vs.
Diğer yandan Shark'ın sitesindeki garanti koşullarında ise kaskların "satın alındıktan" sonra 5 yıl garanti kapsamında olduğu belirtiliyor.
Tabii ki bahsedilen garanti kaza durumunu değil malzeme ve işçilik hatalarını kapsıyor.
Ancak bana dikkat çekici gelen raftaki bekleme süresine bakılmadan bir kaskı satın aldıktan sonra 5 yıl kullanacağınızın varsayılmasıdır.
Ben bu durumda rafta beklemiş fiberglas kaska güvenmeli miyim yoksa güvenmemeli miyim konusunda bir karara varamadığım
için bekleme moduna geçtim ve bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan birilerinin yorumlarını bulabilmeye çalışıyorum.
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)