Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Mondial MR 250 Destro ya geçiş için yardım lütfen

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam abicim iyi aksamlar o zman.. Sütünü içmeyi unutma..Balda at güclenirsin. ( Niye kapattın konuyu,Adam gibi kızardım de .. )
    yok yok öylede demiyorum süt içme zamanında geçmiş sana kızdığım konu konuya verdiğin cevaptı bence cevapta diyemeyiz ön yargı idi galiba verdiğin cevap mondial almaaa idi bence sorunun cevabı bu değil açıklayıcı değil bunuda tecrübesi olan birinin açıklamasını istemiş konuyu açan kardeşimiz bende seni biliyorum forumdan takip ediyorum eeee daha ne diyim sana sen söyle
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yok öylede demiyorum süt içme zamanında geçmiş sana kızdığım konu konuya verdiğin cevaptı bence cevapta diyemeyiz ön yargı idi galiba verdiğin cevap mondial almaaa idi bence sorunun cevabı bu değil açıklayıcı değil bunuda tecrübesi olan birinin açıklamasını istemiş konuyu açan kardeşimiz bende seni biliyorum forumdan takip ediyorum eeee daha ne diyim sana sen söyle

Bak.. belki büyüksün belki aynı yastayız.. Mondial Drift kimseye alma demedim.. Salcano alma demedim.. Onu demedim.. Ama bilinmedik bi model böyle destro 1-2 sorunu var cünkü okuyorum.. Diyorum.. Ama ben almam alıcaktım .. drift aldım gittim iptal ettirdim. ybr alıcaktım.. olmadı alamadım erteledim..

driftin sorunlarını söyleyim..

Isınınca rolanti tutmaz..
    Orta sehpa cok uzun
    Selesi kısa.. 2 Kişi zor sıgar..

Ybr yi söyleyim.

Yaz kıs Jikle işter baska sorunu yok..

Cbf150

Cok zorlandımı yag yakar.. 120 Yi zor gecer ybr gibi hızlı deyildir ama tork abidesi yokusları cok iyi cıkar.. Titresimi 0.selesi ybr ye göre uzun ve cok rahattır.. Enduro gibi 3 lü canta takımı koyulabilir..

Mondial Grumbel..

1. Viteste zor devirlenir.. Ama hızını aldımı 120 ye kadar yolu var..

Baska yazmıyım..

Ama parası olan kesinlikle japon alsın. 2.eli cok iyi.. vs vs bilen biliyor.. Daha 2005 Cryptonlar 3500 altı zor satılıyor 2012 si 3200 ken...Yoksa Tsubasa nın dedigi gibi.. YBR MÜDAİLİ Kanuni Bora,Salcano Wolf gibi..
    MotoBolu14 bunu beğendi.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaya yürürüm daha iyi. (kısaca özet)
    tekrar hatırlatayım dedim.

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    öncelikle yaşıt değiliz kendi yaşını 2 ile çarp üzerine 4 koy, konu onu al bunu alma değil çinli meseleside değil burası bilgi alışverişinin olduğu bir site konuyu açan adama bak takastan vazgeçti neden dersin, açıklayıcı cevaplar aldığı için şimdi senin cevabınlamı oldu bu iş acaba diye bir sor bakalım kendine
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Bak.. belki büyüksün belki aynı yastayız.. Mondial Drift kimseye alma demedim.. Salcano alma demedim.. Onu demedim.. Ama bilinmedik bi model böyle destro 1-2 sorunu var cünkü okuyorum.. Diyorum.. Ama ben almam alıcaktım .. drift aldım gittim iptal ettirdim. ybr alıcaktım.. olmadı alamadım erteledim..

driftin sorunlarını söyleyim..

Isınınca rolanti tutmaz..
    Orta sehpa cok uzun
    Selesi kısa.. 2 Kişi zor sıgar..

Ybr yi söyleyim.

Yaz kıs Jikle işter baska sorunu yok..

Cbf150

Cok zorlandımı yag yakar.. 120 Yi zor gecer ybr gibi hızlı deyildir ama tork abidesi yokusları cok iyi cıkar.. Titresimi 0.selesi ybr ye göre uzun ve cok rahattır.. Enduro gibi 3 lü canta takımı koyulabilir..

Mondial Grumbel..

1. Viteste zor devirlenir.. Ama hızını aldımı 120 ye kadar yolu var..

Baska yazmıyım..

Ama parası olan kesinlikle japon alsın. 2.eli cok iyi.. vs vs bilen biliyor.. Daha 2005 Cryptonlar 3500 altı zor satılıyor 2012 si 3200 ken...Yoksa Tsubasa nın dedigi gibi.. YBR MÜDAİLİ Kanuni Bora,Salcano Wolf gibi..
    izzet abici keşke bi cbf e şöyle 500 km hiç durmadan gitsen ondan sonra bakalım selesi ne kadar rahat görsen
    beton gibi selesi var geniş olabilir ama rahat değil
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Fatih abi dedim ya.. kullanmadım.. Kullanıcılar öyle diyor..

Simdi Cbf150 (İsmini bilmiyorum) Kısa ve öz .. Sen 5000 Tl Gidip Mondiale verirmisin. ? Ybr 120 Tapa gaz git şişmez durma benzin bitene kadar bunda.. git bakam ne olcak.. Telefondan yazıyorum.. Evde netim yok.. bu yüzden uzun cvp lar yazmıyorum kısa öz.. 8 Ayda 1800 msj atmısım. Az buz deyil.. Ögreniyorum..

5000 tl ye ne makineler var be .. Benim yorumumla olmadı.. Belki.. ama senin cıkıpta Tecrüben nedir..Yasın kac demen.. ? Ne tür bir yazıdır onu anlayamadım.. Asalayıcımı , Elestiricimi ?
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    datlı ben aralıkta üye oldum sen benim yarım kadar msj atmışsın. Benim 3 bin kusur oldu.

Motosikleti
    datlı ben aralıkta üye oldum sen benim yarım kadar msj atmışsın. Benim 3 bin kusur oldu.

N8 olsa bizde atarızz Galaxy Aceden sonra 13 Günlük yeni telefonum Nokia 603 Biz Mt mobil sen Pc mobil takılıon telefon kaliteli tabi Ocak de abi ona 4 ayda 1200 fazla Söz yetişicem sana..

Ama durr sen gece Kuşusun sabah kimse acık olmuyor ve ben de okulda stajda oluom ..Sen hile yapıon olmaz :D

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    konuşacak kimse yok. Gece mt de motor muhabbeti güzel oluyor. Yoksa gece in cin top atıyo burda.

Motosikleti
    konuşacak kimse yok. Gece mt de motor muhabbeti güzel oluyor. Yoksa gece in cin top atıyo burda.

Motorumu yokki.. Abi kimse bizle konusmuyo ..Yasın,Tecrüben nedir diye dalga geciyorlar ...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    al bi motor kurtul izzet. Benzin 10 liraya dayanmadan.

Motosikleti
    al bi motor kurtul izzet. Benzin 10 liraya dayanmadan.

Abi istemedigimi sanmıyorsun deyilmii..Bende istemiyorum.. Bu msj ları duymakk.. Param hazır.. 4500 Tl alamıyorum işte Sorun cıktı.. erteledim belki. 5-6 aya düzelirde alırım.. yoksa 18 i beklicez..

sinesos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX 650 F
    Arkadaşlar Mondil destro için konuyu ben açmıştım. Vitesli motosiklete geçeceğimi belirtmiştim. Bu beş sayfa içerisinde yapılan değerlendirmeler sonucunda bugün beklenmedik hızlı bir şekilde 2011 möodel Honda CBF 5500 km de 3750 tl ye satın aldım. 2750 tl peşin verdim 1000 tl ye 2 aylık senet yaptık. Sahibinden listelerini incelediğimde uygun bir fiyata aldığımı düşünüyorum.
    Motorda çizik yok ve formlarda hep okuduğum titreşim konusu hakikaten bu motorda hiç yok. Trafik te rolantide motorun çalıştığı farkedilmiyor. Mondial Gomax tan sonra bana bayağı farklı geldi. Vitese alışmaya çalışıyorum. Bugün 1,5 saat kadar kullandım. Pratik de alıştım ama vites geçişlerindeki feflekslerimin daha gelişmesi gerekir. Motorun ivmelenmesi torku ve özellikle gidişi ve süspansiyonu çok hoşuma gitti. Umarım bu Cbf den uzun zaman memnun kalırım. Honda Cbf ideal kulllanımı için vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli. Dediğim gibi bu benim ilk vitesli motorum.
    Herkezin verdiği bilgiler için tekrar teşekkur ederim.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı sinesos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Mondil destro için konuyu ben açmıştım. Vitesli motosiklete geçeceğimi belirtmiştim. Bu beş sayfa içerisinde yapılan değerlendirmeler sonucunda bugün beklenmedik hızlı bir şekilde 2011 möodel Honda CBF 5500 km de 3750 tl ye satın aldım. 2750 tl peşin verdim 1000 tl ye 2 aylık senet yaptık. Sahibinden listelerini incelediğimde uygun bir fiyata aldığımı düşünüyorum.
    Motorda çizik yok ve formlarda hep okuduğum titreşim konusu hakikaten bu motorda hiç yok. Trafik te rolantide motorun çalıştığı farkedilmiyor. Mondial Gomax tan sonra bana bayağı farklı geldi. Vitese alışmaya çalışıyorum. Bugün 1,5 saat kadar kullandım. Pratik de alıştım ama vites geçişlerindeki feflekslerimin daha gelişmesi gerekir. Motorun ivmelenmesi torku ve özellikle gidişi ve süspansiyonu çok hoşuma gitti. Umarım bu Cbf den uzun zaman memnun kalırım. Honda Cbf ideal kulllanımı için vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli. Dediğim gibi bu benim ilk vitesli motorum.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah (C.C.) kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Abi istemedigimi sanmıyorsun deyilmii..Bende istemiyorum.. Bu msj ları duymakk.. Param hazır.. 4500 Tl alamıyorum işte Sorun cıktı.. erteledim belki. 5-6 aya düzelirde alırım.. yoksa 18 i beklicez..
    18 i niye bekliyon genç Ehliyet yeterli değilmi bu işe ,,
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan

hayırlı ugurlu olsun, tekeriniz düz bassın işallah
    dogru seçim ve iyi bir karar vermişiniz,güle güle kullanınız.....
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

RmMuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Güle güle kullanın inşallah.
    İyi seçim.
    Ben forumlarda yazanları dinlemedim, yine de aldım. Sonra neden insanların neden iyi yazmadığını yaşayarak öğrendim.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Selam ben Türkiye mondial genel müdür yardımcısı akif . Mondial i kötülüyen herkeze dava açıcam burda benim malımı kötülüyemezsiniz . şaka şaka : ) beyler gerçektende destro için fazla 5000 tl
    makseli bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı tcs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam ben Türkiye mondial genel müdür yardımcısı akif . Mondial i kötülüyen herkeze dava açıcam burda benim malımı kötülüyemezsiniz . şaka şaka : ) beyler gerçektende destro için fazla 5000 tl
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama gerçekten kötü reklamlar var onlar konu dışı.

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)