Mondial MR 250 Destro ya geçiş için yardım lütfen
Reklamlar
-
Reklamlar
-
adem80 adlı üyeden alıntı
eşeğe eskiden binmiştim. Hiç kıpraşım yoktu.
hatta 100 km de 2 kilo saman, 5 kg su tüketiyordu.
yol kenarındaki otları yedirip yolu beleşe getiriyodum.
bende yakında benzin deposuna işicem az kaldı 5 tl yi geçsin benzin
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
bende yakında benzin deposuna işicem az kaldı 5 tl yi geçsin benzin
Motosiklette işe yaramaz ama Euro 5 (Bluetec) motorlu arabalarda adblue katkısı bitince depoya işenebilir, adblue dedikleri şey bir cins üre, sidik de sonuçta üre yani
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motosiklette işe yaramaz ama Euro 5 (Bluetec) motorlu arabalarda adblue katkısı bitince depoya işenebilir, adblue dedikleri şey bir cins üre, sidik de sonuçta üre yani
euro 3 bizimki
bende pislerim o zaman
bu kesin işe yarar =)
halis muhlis insan gübresi
-
japonların halis mulis mokla çalışan bi motoru vardı. Nooldu ona?
benzin fiyatları yüzünden Türk milleti ata, eşeğe geri dönecek bu gidişle. Benzin istasyonları yerine yemci, nalcı falan olacak.
-
japonların halis mulis mokla çalışan bi motoru vardı. Nooldu ona?
benzin fiyatları yüzünden Türk milleti ata, eşeğe geri dönecek bu gidişle. Benzin istasyonları yerine yemci, nalcı falan olacak.
:D
ahmet abiye sordum arka lambayı
tek ambul çift duyluymuş bizimki
yalnız bir sorunvar koltugu yan kapakları ve kuyrugu filan sökmem lazımmış acılmıyor başka türlü
hadi bana gene iş cıktı deliricem
-
benimkilerde 2 şer vida var. Belki ampulü dışardan çalamasınlar diye yapmışlardır. 1 ampüle o kadar yermi sökülür yahu? Bi araştır, belki daha kolay yolu vardır.
-
benimkilerde 2 şer vida var. Belki ampulü dışardan çalamasınlar diye yapmışlardır. 1 ampüle o kadar yermi sökülür yahu? Bi araştır, belki daha kolay yolu vardır.
yok abi bizim jianshe yamuk iş yapmaz.
dediği gibi baktım ben acmak imkansız başka türlü kuyruk cıkıcak dediği gibi
-
dinamitle patlat arka kuyruğu. Hemen ampule ulaşırsın
-
dinamitle patlat arka kuyruğu. Hemen ampule ulaşırsın
salı dönüyorum istanbula okula gidicem artık
motor bayrama kadar yatıcak
biraz dinlensin o da =)
geldiğimde koltugu tekrar sürgerliycem
öne cam siperlik takıcam
ampulleri değiştiricem
baya işi var yani motorun
adem abi jianshe al sende
emin ol baş agrısı bu kadar
ampul yag su filan değişiyor
başka bişi cıkmıyor
yaşasın ybr muadilleri
-
Destro 2.seri kullananlar memnunlar ama 1.seriye bulaşma makenik sorunları var yürür aksamındada sorunları var ama 2. seride bu mevcut değil bildiğim kadarı ile de sadece kırmızı ve siyah olanlar 2.seri yani bu 1. seri seni üzer
-
titan iyidir iyi. Değiştirirsem alırım bi salcano sıfır 3 bine rahatıma bakarım. Destro mestro hikaye.
-
Kimseden açıklayıcı bir cevap yok. Biri mondi alma diyor biri 20 km bindim sadece diyor. Allah aşkına 20 km'lik bir sürüşte motorunu nasıl anlayabiliyorsun. Bana göre 5000 tl fazla ama sesi gidişi gerçekten güzel motor. 2 kişi 150 km görenler var. Sağlamlık konusunda tabiki japonla bir olmaz. DÜnya turuna çıkmayacaksan tekteker stopie yapmayacaksan rahatlıkla alabilirsin. Mondial bu ufak tefek sorunlar çıkarıyor ama motorundan ve gidişinden taviz vermiyor. Şimdiden hayırlı olsun. Saygılar.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
para var care var ben bosunamı para biriktirdim..ybr alcam dedim..bide laf atıo beni bilmeyenler ne bilgin var diyo..yas kac diyo..
gülüp geçiyorum
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
cbf 150 adlı üyeden alıntı
gülüp geçiyorum
Bide böyleleri var Konusmasını bilmez..Anca güler..Ne var , Söyle bizde gülelim?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Bide böyleleri var
Konusmasını bilmez..Anca güler..Ne var , Söyle bizde gülelim?
yaşın ve tecrüben nedir
-
beyazit60 adlı üyeden alıntı
Kimseden açıklayıcı bir cevap yok. Biri mondi alma diyor biri 20 km bindim sadece diyor. Allah aşkına 20 km'lik bir sürüşte motorunu nasıl anlayabiliyorsun. Bana göre 5000 tl fazla ama sesi gidişi gerçekten güzel motor. 2 kişi 150 km görenler var. Sağlamlık konusunda tabiki japonla bir olmaz. DÜnya turuna çıkmayacaksan tekteker stopie yapmayacaksan rahatlıkla alabilirsin. Mondial bu ufak tefek sorunlar çıkarıyor ama motorundan ve gidişinden taviz vermiyor. Şimdiden hayırlı olsun. Saygılar.
öyle deme hocam. Senin 150 MC-X, 250 MR dan daha iyi.
ne su soğutma, ne enjeksiyon hiç biri birşeye yaramıyor. beklentilerimi karşılamadı, bin pişman oldum 1000 TL zararla sattım
-
yaşın ve tecrüben nedir
Akıl Yasta deyil bastadır..
Bu forumda 8 aydır varım belki daha fazla.. Her kullanıcı yorumunu okudum.. ve gayet aktif biriyim forumda..
Ha trafik tecrübem yok.. ama her hafta sonu motor sürüyorum.. EHLİYETİM VAR YASIM 17.. 33 Gün oldu Elime geceli ondan önceside var..Yani Bi 55 Gün önce falan hak kazandım cıkarmaya.. Varmı baska sorun ??... Senin bilmedigin seyi bilebilicek..bilgim olduguna İNANIYORUM.. Ha tamir silindir piston anlamam. Ama motor sorunlarını hangi motorun kronik sorunu,kullanıcıların bahsettigi,rahatsız oldugu sorunları söylerim..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Akıl Yasta deyil bastadır..
Bu forumda 8 aydır varım belki daha fazla.. Her kullanıcı yorumunu okudum.. ve gayet aktif biriyim forumda..
Ha trafik tecrübem yok.. ama her hafta sonu motor sürüyorum.. EHLİYETİM VAR YASIM 17.. 33 Gün oldu Elime geceli ondan önceside var..Yani Bi 55 Gün önce falan hak kazandım cıkarmaya.. Varmı baska sorun ??... Senin bilmedigin seyi bilebilicek..bilgim olduguna İNANIYORUM.. Ha tamir silindir piston anlamam. Ama motor sorunlarını hangi motorun kronik sorunu,kullanıcıların bahsettigi,rahatsız oldugu sorunları söylerim..
iyi aferin sana
-
iyi aferin sana
Tamam abicim iyi aksamlar o zman.. Sütünü içmeyi unutma..Balda at güclenirsin. ( Niye kapattın konuyu,Adam gibi kızardım de .. )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)