altay büyük cc cup alma çok titriyor,kuvveti çok iyi oluyor ama titreşim tad kaçırıyor ben straight 150 kullanmış birisi olarak sana 110cc yi geçme derim
altay büyük cc cup alma çok titriyor,kuvveti çok iyi oluyor ama titreşim tad kaçırıyor ben straight 150 kullanmış birisi olarak sana 110cc yi geçme derim
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
evet arkadaşlar cuma günü modenas gt 135 i aldım.çok farklı bir motor bu zamana kadar sayısız motor kullandım bu motor çok farklı bişi.malzeme kalitesi , dizayn gerçekten çok tatminkar.honda wawe 110 i yi de denedim arada en az 5 gömlek fark var.ilk tespitim yani denediğim şey titreşimdi titreşim 0 ve amortisörler çok konforlu şimdilik bu kadar salı gününden itibaren size çok detaylı inceleme yapıcam.alacak arkadaşlara tavsiyem eğer maddi olarak imkanınız varsa modenas tan başka bi seçenek düşünmeyin derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:15 ----------
yedek parça durumunu tam olarak bilemiyorum ama, kalite ve mühendislikten kastın nedir tam anlayamadım.performans olarak kıyaslamak çok doğru mesela ybr ve cbf sürekli kıyaslanır bu forumlarda,servis olarakta yer yer değişir ,yakıtta senin tezine göre injectionlu bir araç hemde 110 cc ve 130cc lik karburatörlü bir motordan çok yakması günümüz teknolojisi ve bahsettiğin kalite ve mühendislik açısından honda nasıl oluyorda modenastan üstün oluyor piyasa dan kastın nedir 1 lt ye 57km gidiyorsa modenasta 64 gidiyor.fiyat olarak 3850 honda 4650 modenas şimdi gelelim bu fiyat farkına.şimdi sen o honda waweye bi arka disk tak devir saati tak rahat bir amortisör bide 20cc bide 2 bg ekleyiver üstüne bide az yaksın bakalım aradaki fark noluyor
modenas cub ta her zaman 1 numara. Ötekiler yanında hayal kalır.
Cup denince , gerçek motor sevdalıları için akla ilk gelen motor modenastır,kavasaki fab aynı kaliteyle üretilmektedir ,Cup sınıfında modenastan üstün motor tanımam, heleki piyasaya yeni çıkan gt135 süper bir motor,honda bile kaliteli olmasına rağmen, onun yanında çin motoru sayılır ,kalitesiden dolayı fiatı pahalıdır,şahsen elimde cbf 150 olmasa hemen alırım.
kardeş, dikkatli okuma alışkanlığı kazandır gözlerine kıyaslama yapılmamasından yana oldugumu 3. satırdaki 13. hecedemde belirtmiştim 9, yaşından beri motorsiklet kullanıyorum yaşım 25 ve 14.motorumu kullanıyorum suan eleştiri yaparken seyircilere oynama.
---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:03 ----------
sözlerim 250 macit' user'ını kapsıyor yanlıs anlasılmasın
---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:08 ----------
Honda büyük motosikletlerinde kullandığı PGM-FI teknolojisini (Elektronik yakıt enjeksiyon sistemi) 125 cc ve daha küçük motorlara uyarlamak amacıyla başlattığı geliştirme çalışmalarının sonuçlarını ilk defa Wave 110 modelinde uygulayacağını duyurdu.Yeni enjeksiyon sistemi 3/1 oranında düşürülmüş toplam emisyon hacminin yanısıra yakıt ekonomisi ilede ön plana çıktığı özellikle vurgulanmış.
Ekonomik şehir içi aile konseptininin başarılı temsilcisi Wave modelinin yeni (PGM-FI) küçük motorlar için geliştirilmiş elektronik yakıt enjeksiyon sistemine sahip Wave 110 İ modeli modern CUB tarzında tasarlanmış.3 farklı model ve 8 ayrı renk seçeneği ile piyasaya sunulacak olan yeni Wave İ modeli için Honda yıllık 400000 adet satış hedefi belirlemiş.Motosiklette çok reflektörlü far sistemi , sportif tasarım yeni gösterge paneli , gece kullanımları için ışıklı kontak anahtar deliği , Genişletilmiş koltuk altı bagaj , Kompakt tasarlanmış oval susturucu , arkada klasik çift süspansiyon , güvenlik amacıyla geliştirilmiş motor ısı kalkanı ve ön disk frenler gibi özellikleri barındırdığı belirtilmiş....4 zamanlı hava soğutmalı PGM FI elektronik yakıt enjeksiyon teknolojisi sayesinde yeni Wave 110 İ modelinin ; %25 oranında performans artışının yanısıra %18 oranındada yakıt ekonomisi sağladığı idda edilmiş.
---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:11 ----------
ayrıca motorsikletinin koltuğunun altını aç bak 2011 üretimi bir motor aldın büyük ihtimalle çünkü araştırmalarıma göre 2012 sokulmadı modenasta ve satış anonimlerin elinde patladığı için 2012 yok. ayrıca 12 modellerinin jant etraflarında nikelaj uygulamaları mevcut. birde şöyle düşün Malezya üretimi bir motorsikletin kargo masrafları ülkeye girene kadar vergi dahil nekadar tutuyor. ve birde son olarak şunu söyloyrum kaliteli bir işçiliğemi paranı verdin yoksa ülkeye gelene kadar başından geçen ulaşım masraflarınamı.
şimdi arkadaşım olaylar çok farklı yerlere geçip modenasın avukatlığını yapmama gerek yok ama sahibindeni açıp bir bak istersen 2.ele düşmüş modenasmı daha çok yoksa wave 110 mu burdan azda olsa satılmışmı satılmamışmı bir fikir çıkar.ayrıca motorun üstündeki 2011 üretimi olması fabrikadan çıkış tarihini gösterir ve aynı zamanda o etiket çok ciddi barkodlu v.s olarak basılmıştır oraya.honda bunu yazma cesaretini bile göstermez.çünkü adı vardır hondadır.wavede benim hissettiğim bir nokta ise inanın buna atıyorum mondial bir motora honda stikerı yapıştırılmış gibiydi bu benim kişisel düşüncem.neyse ben motorumu aldım arkadaşlar bu konuda burda kapansın bence.
not : modenas gt 135 modeli 2011 yılında yunanistanda satışa çıkıyor ilk olarak.ve türkiyeye 2011 aralığın son haftası veya 2012 ocağın ilk yarısındaki bir tarihte giriş yapıyor bunuda bilgi olarak vereyim.
Şimdi....Benim yaşım 43 ,ben ilk modenasımı 2000 yılında aldım,kriss1..2000 yılından 2012 yılının temmuz ayına kadar aynı motoru yazlı kışlı kullandım..Haklı olarak modenas kullanmayan birisi modenasın ne olduğunu bilemez hatta modenasın adını bile modesa diye telafuz edebilir..Benim modenasım 10 yaşındayken iki üç yıllık innovalar ile kıyasladığımızda herkes acaba hangisi üç yaşında diyordu..Ben sadece modenas sahibi olmadım,bir çok motoru kullandım ve sahibi oldum..Modenas benim için kendi sikletinde çok kıyaslanabilir bir motor değil..Sattığım motor arkadaşımda ve oda kullanmaya devam ediyor..Ben bir realiteden bahsediyorum afaki konuşmuyorum..
Gözlerine doğru okuma alışkanlığı kazandır demişsin,modenası modesa diye yazmışsın,bende hondayı hodna diye yazmıyorumki..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)