Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Acı ama gerçek

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Racing tipi bişiler bakıyoruz...
    Hocam o bir şeymi ben dün gaziosmanpaşadaydım ve evin önüde 4 yol ağzı ve çok işlek bir cadde sabah 10dan akşam 19.00 a kadar yüzbinlerce motor geçti ve sadece kuruyelerde gördüm kaskı birde 1-2 tane scoter kullanan kişilerde bi ara akşam saat 5-6 sıraları oldu ve okul çıkışı cadde o biçim doldu ve scooter kullanan 35-40 küsurlarında bir adam yapmış olduğu şey kaskı scooterin ayaklarını koyduğu yere koymuş artık sinirlendim ve arkasından ''kaza yaptığında o kask ayaklarını koruması içinmi orda'' diye bağırdım ve adam durdu ''sanene lan kask benim kafa benim'' dedi bende sessizce sende kafa varmı ki konuşuyon dedim.Bu yetmememiş gibi birde scooter üstüne 13 ile 18 yaşları arasındaki apaçi diye taibr edilen bazı kişiler daha 3-4-5 yaşlarındaki küçücük çocuğu kucağına alıp 0 koruma ile tam gaz caddelerde gidiyolar onları gördükçe o küçücük çocuğa acıyıp içimden o motoru kullanana '' allah belanı versin senin bi kaza yapsan küçücük çocuk ölecek daha çocuğun hiç bir şeyden haberi yok'' diyorum.Devletimiz benzine koyacağı ve koyduğu zamları kasksız dolaşanlara yazdığı cezaya koysa daha fazla para kazanır ve toplumda kask takmayan adam kalmaz emin olun...
    aquarist4 bunu beğendi.
    [I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kasksız gezmenin izini suratımda taşıyorum. Yıl 2001.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kasksız gezmenin izini suratımda taşıyorum. Yıl 2001.
    Yine sadece iz varsa şanslısınız ben kazadan sonra kaskıma baktım ve ürperdim biranda o halini görünce
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam durdu ''sanene lan kask benim kafa benim'' dedi bende sessizce sende kafa varmı ki konuşuyon dedim.Devletimiz benzine koyacağı ve koyduğu zamları kasksız dolaşanlara yazdığı cezaya koysa daha fazla para kazanır ve toplumda kask takmayan adam kalmaz emin olun...
    Burda sayfalarca yazı yazsakta hiç bir şeye yaramaz. Devletin dediği gibi yaptırım yapması gerekiyor. Bir kaç arakadaş ehliyetsiz yakalandım adı altinda başlık açmış cevaplara bak hiç bir şey olmaz ödersin geçer vb vb . Cezayı yiyende bir an önce ödeyim kurtulayım mantalitesinde cevaplar yazıyor. Yani yaptırım sıfır cezayı ödücek tekrar ehliyetsiz motorun tepesinde ertesi gün.
    Benim eğitimimin bir kısmını amerikada geçirdim , polis gördüğümde resmen insanlar saygı duyuyor. Öyle polis durduğunda arabadan çıkıp bağırmakmış , ehliyetsiz yakalanmakmış anında bir gece nezaret ertesi sabahta nöbetçi mahkemeye ödenen deli gibi para cezaları Bir arakadaşımın araç kullanırken yanında kız arkadaşı içki içiyordu diye bütün gece arkadaşı nezaretten çıkarmakla uğraştık. Ön koltukta alkollü içeçek tüketmek sürücüye yakın olduğunuz için yasak !
    Bizim sorunumuz cahillik , bilgisizlik , eğitimsizlik vb
    Bugün daha üçkuyulardaki shell de lastik basınçlarını ölçerken java motorlu iki arkadaş bana sordu kaç basalım abi diye. Bende motorunuzun kitapçığında vardır demek zorunda kaldım. Hep artçılı gidiyorsan bildiğinden bir kaç bar fazla basmasını tavsiye ettim. Cevaba bir bakın ikimi biz üç bazen 5 kişi bile biniyoruz dedi. Hafifçe gülümsedim.
    Konu Başlığı Acı Ama Türkiye Gerçeği olarak değiştirelim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)