Hocam o bir şeymi ben dün gaziosmanpaşadaydım ve evin önüde 4 yol ağzı ve çok işlek bir cadde sabah 10dan akşam 19.00 a kadar yüzbinlerce motor geçti ve sadece kuruyelerde gördüm kaskı birde 1-2 tane scoter kullanan kişilerde bi ara akşam saat 5-6 sıraları oldu ve okul çıkışı cadde o biçim doldu ve scooter kullanan 35-40 küsurlarında bir adam yapmış olduğu şey kaskı scooterin ayaklarını koyduğu yere koymuş artık sinirlendim ve arkasından ''kaza yaptığında o kask ayaklarını koruması içinmi orda'' diye bağırdım ve adam durdu ''sanene lan kask benim kafa benim'' dedi bende sessizce sende kafa varmı ki konuşuyon dedim.Bu yetmememiş gibi birde scooter üstüne 13 ile 18 yaşları arasındaki apaçi diye taibr edilen bazı kişiler daha 3-4-5 yaşlarındaki küçücük çocuğu kucağına alıp 0 koruma ile tam gaz caddelerde gidiyolar onları gördükçe o küçücük çocuğa acıyıp içimden o motoru kullanana '' allah belanı versin senin bi kaza yapsan küçücük çocuk ölecek daha çocuğun hiç bir şeyden haberi yok'' diyorum.Devletimiz benzine koyacağı ve koyduğu zamları kasksız dolaşanlara yazdığı cezaya koysa daha fazla para kazanır ve toplumda kask takmayan adam kalmaz emin olun...