Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Arkadaşlar Racing Motor Alacağım 5000 TL Kredim Var Yardımlarınızı Bekliyorum..

REKLAM ALANI

Alıntı MotorHstası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung Güzel Motor Velakin Yakıta Bir Çözüm Yokmu :/
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    160 km. hız kısmını yanlış anlamışsınız. Motosikletle henüz maksimum hız denemem olmadı. O rakam bana bayi tarafından söylenen rakamdı. Yanlız en son eklediğim (gece çekimi olan) vidyo da 130 km. hızlara çıktığım oldu. Şu anki görüşüm, motosikletin 150-160'lı rakamlara rahatça tırmanacağıdır. Rodaj bittiğin de daha sağlıklı yorumlar yapabilmemin yanında, zaten vidyolu paylaşımlarıma devam edeceğim.
    Araştırmalara Devam Ediyorum Usta Calibre'de Yogunlaştım Yakıt Konusunda Falan Baya Ekonomikmiş Toplum Olarak Çin Mallarından Çekiniyoruz Tek Korkum o Acaba Diyorum...
    Ve Eksozun Orjinalden Performans Olması Gerçekten AlBeni Tarzında : ) Yakıt Konusunda Sizin Düşünceniz Nedir ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı Xcopy20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung Güzel Motor Velakin Yakıta Bir Çözüm Yokmu :/

Araştırmalara Devam Ediyorum Usta Calibre'de Yogunlaştım Yakıt Konusunda Falan Baya Ekonomikmiş Toplum Olarak Çin Mallarından Çekiniyoruz Tek Korkum o Acaba Diyorum...
    Ve Eksozun Orjinalden Performans Olması Gerçekten AlBeni Tarzında : ) Yakıt Konusunda Sizin Düşünceniz Nedir ?
    Calibre her şey bir pakette düşünülmüş bir motosiklet. Eski cbr kullanıcısı olarak, daha çok memnunum. Fakat eksileri yok değil. Diğer markalar enjeksiyonlu iken, calibre karbüratörlü. Bir de devir kesici yok motor da. Devir kesinin olmaması bir eksiklik değil aslında. Fakat bilmeyenler daha sonra motosiklet bana pipisi gösterdi diye yakınıyorlar . Onun dışın da vakitiniz olursa gidin inceleyin. Tavsiye ederim.

Yakıt konusun da paylaşımlarım ilerleyen zamanlar da olacaktır. Bu konudan takibini yapabilirsiniz: http://www.motosiklet.net/forum/moto...e-250cc-2.html
    Önce emniyet, sonra hareket...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Çok Teşekkür Ederim BuMoto'yla İlgili Bilgilendirdigin İçin Videoyu Bekliyoruz Hız Olarak 160 Km Son Demişsin Ama Sanırım... ?

@Alper Kaya Ustam 180 i Zorlar Demişsin Hyo ya İlgim Zaten Vardı Ama Yakıt Sorunumuz Var İşte :/
    Yakıt Her Ne Kadar Ufak Bir Etken Görünsede Çok Zorluyor...
    Fiyat Konusunda 6000-6500 e Çıkabilirim Zorlarsam Değecek Bir Motor Bulabilirsem..
    BuMoto'nun Herşeyi Güzel Velakin Hız Konusunda Tedirgin Kaldım Kullanan Bir Arkdaşımız Aydınlatırsa Sevinirim Arkadaşlar..
    anlatamadım 40-45kuruşluk değerler yalan öle ibşey mümkün değil bunu size söliyen tahminim karbüratörleri mahvolmuş ayar tutmaz hale gelmiş karbüratörlü kasa bi gt250r sürücüsünün sözleri olabilir yada tamamıyla çamur atma ben değerleri yukarda yazdım 2012 nin
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlatamadım 40-45kuruşluk değerler yalan öle ibşey mümkün değil bunu size söliyen tahminim karbüratörleri mahvolmuş ayar tutmaz hale gelmiş karbüratörlü kasa bi gt250r sürücüsünün sözleri olabilir yada tamamıyla çamur atma ben değerleri yukarda yazdım 2012 nin
    Yani Km de 20-25 Kuruş Yakıyor Diyorsunuz Demi Hocam Yanlış Anlamadım..
    Cidden 2 Lemde Kaldım Şuanda Calibre İle Hyosung Arasında
    -Hyosungun Kore Malı Olması Hızı 160-170 Lere Rahat Tırmanması Eğer Yakıtı 20-25 Kuruşlarda İse Ciddi Olarak Düşünülebilir...Sadece Tip Olarak Kafasını Beğenmedim..Virajlara Girişleri Merak Etmedim Değil..
    -Calibre nin Görünüşü,Yakıt Durumu Cidden Merak Edilenler Arasında Bizi yanıltmayacak Sağlam Bir Bilgiye İhtiyacımız Var,Hızındanda Bir Bilgim Yok Daha Max Speed Ne Gördüm Nede Yazılarda Okudum Aydınlatacak Birisi Lazım..Aynı Şekilde Viraj Alma Durumunuda Merak Konusu...

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Arkadaşım bahsettiğin hızlar öyle basit söylenecek hızlar değil :( allah aşkına yapma 160- 170 ne demek ya :S Ben 70 le motordan düştüm ne hale geldim kask olmasına rağmen ... Artık 90 dan fazlada basmam zaten olaydan sonra . o motorlarla yapılıcak hız değil o 160 - 170 nesine güvenip yapıcaksın o motorla :S arabayla 150 yle giderken içim pır pır ediyor sen motorda 150 yetmez diyorsun acaba evin otobanın üzerinde mi merak ettim doğrusu ?
    rapcib bunu beğendi.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bahsettiğin hızlar öyle basit söylenecek hızlar değil :( allah aşkına yapma 160- 170 ne demek ya :S Ben 70 le motordan düştüm ne hale geldim kask olmasına rağmen ... Artık 90 dan fazlada basmam zaten olaydan sonra . o motorlarla yapılıcak hız değil o 160 - 170 nesine güvenip yapıcaksın o motorla :S arabayla 150 yle giderken içim pır pır ediyor sen motorda 150 yetmez diyorsun acaba evin otobanın üzerinde mi merak ettim doğrusu ?
    Ustam Uzun Yol İstanbul-Denizli Arası Yapma Planlarım Olduğu İçin o Hızlara Çıkması Şart Gibi Birşey..
    Bu Arada Calibresi Olan Arkadaşım Videonu İzledim Performans Eksozdan Pek Haz Alamadım Videoyamı Gelmiyor Sesi Acaba...?

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    xcopy20 kardeşim.sen temiz bir S&T bul 2008 .2009 falan farketmez.sana 40-45 kuruş diyen kimse bir daha selam bile vermebenim karaşahin 4.5 yaşında ve 65 bin kmde.ne kadar basarsam basayım 150 kuruşdan fazla yaktıramadım. ve hala krankıda kıramadım.al bir tane S&T keyfine bak.tip şekil var,kalite iyidir hızda yeterlidir ben 85 kiloyum gördügüm son hız 164 km/h ama 10 bin devirde.öyle redline giripde 180 km/h yaptım diye youtube video koyanlardan degilim.su sogutmaya gerek yok motorun hararet gibi bir derdi yok.uzun yolda biraz yorar okadar.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

rapcib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250R
    CBR 250 'den şaşmam . NOKTA Fiyat konusunda 3-3.500 daha sıkıntı olur oda sana işte .. :/

Saygılar ..
    Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..

B.RAGA

Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xcopy20 kardeşim.sen temiz bir S&T bul 2008 .2009 falan farketmez.sana 40-45 kuruş diyen kimse bir daha selam bile vermebenim karaşahin 4.5 yaşında ve 65 bin kmde.ne kadar basarsam basayım 150 kuruşdan fazla yaktıramadım. ve hala krankıda kıramadım.al bir tane S&T keyfine bak.tip şekil var,kalite iyidir hızda yeterlidir ben 85 kiloyum gördügüm son hız 164 km/h ama 10 bin devirde.öyle redline giripde 180 km/h yaptım diye youtube video koyanlardan degilim.su sogutmaya gerek yok motorun hararet gibi bir derdi yok.uzun yolda biraz yorar okadar.
    S&T Nedir Hocam Bir Açarsanız İncelyim...
    Calibreye Sıcak Bakıyorum Fiyat Konusundada Makul Sayılır Çünkü Sınırlarımızı Aşarsan Motora Katacak Benzin Paramız Olmayacak

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    S&T Nedir Hocam Bir Açarsanız İncelyim...
    Calibreye Sıcak Bakıyorum Fiyat Konusundada Makul Sayılır Çünkü Sınırlarımızı Aşarsan Motora Katacak Benzin Paramız Olmayacak
    hyosung un buradaki yeni ismi.http://www.stkanuni.com.tr/ buradan inceleyebiirsin.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    bende arora 200 tiger kullanıyorum ilk başta herkes çin malı uzak dur dedi ama 5,000 km de daha tık demedi motor ybr cbf den de hem konforlu hem hızlı gidiyor ama tutturmuşlar ybr cbf...param yoktu arora 200 tiger aldım arkadaşlarda cbf de var ybr de ama onlar da benim motora hasta çin artık iyi motor yapıyor bence çin motorlarını bilmeden kötülemek anlamsız son olarak ben motorumla hiç durmadan 300 km de gittim sorun olmuyor adamlar yapmış maksimum da 140/145 km hıza ulaştım bu moto da gayet iyi duruyor ama hysoung daha iyi yalnız hysoung çok yakar bunu unutma yakar hakkını da verir

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    kredi ile motor alınmaz.

Alıntı sezer aykaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kredi ile motor alınmaz.
    Arkadaş Laf Olsn Diye Konuşmayalım ;)
    Kredi Derken Bakiyemden Bahsettim Orda

Arkadaşlar Bumoto ve Hysung Arasında Kaldım Hysung Çok Yakıyor Diyorlar Bakalm Başka Tavsiye Yokmu...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende arora 200 tiger kullanıyorum ilk başta herkes çin malı uzak dur dedi ama 5,000 km de daha tık demedi motor ybr cbf den de hem konforlu hem hızlı gidiyor ama tutturmuşlar ybr cbf...param yoktu arora 200 tiger aldım arkadaşlarda cbf de var ybr de ama onlar da benim motora hasta çin artık iyi motor yapıyor bence çin motorlarını bilmeden kötülemek anlamsız son olarak ben motorumla hiç durmadan 300 km de gittim sorun olmuyor adamlar yapmış maksimum da 140/145 km hıza ulaştım bu moto da gayet iyi duruyor ama hysoung daha iyi yalnız hysoung çok yakar bunu unutma yakar hakkını da verir
    allah sallıyıp boş konuşanları bildiği gibi yapsın bilmeyipte konuşandan bizi korusun 2silindirli v2 motorlu 30bg lik alet 3.5lt yakıyor çok yakıyor diyolar gidin kawasaki ninja250r a bininde çok yakmak nasıl bişeymiş görün
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

altayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    5000 tl ye racing ilginç
    Tsubasa bunu beğendi.

Alıntı altayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5000 tl ye racing ilginç
    Sanırım Mesajların Tamamını okumadınız : ) Bakiyeyi 6000-6500 e Kadar Çıkardım Varsa Öneriniz Buyrun..

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    ninja 250 alabilirsin sanırım 2.el temizlerden hyosong falan uğraşma hiç

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    hyosung için hangi akıllı 4,5 yakıyor demiş harbi merak ettim Bundan yaklaşık 2 ay önce 13 kuruş yaktığını biliyorum, ama normali son zamdan önce hesaplamalarım 18-19 kuruş buda gayet normal, kullanım tarzına göre değişiyor yakıt konusu yüksek devirlerde her motor fazla yakar bu hyosung için geçerli bir kavram değil. İlk önce bunu kavramanız lazım... Bumotomudur nedir onu alacağını hiç şüphesiz temiz bir gt250 tavsiye ederim... Şuan nakit sıkışıklığı yüzünden satıyorum motorumu tekrar rahata kavuştuğum zaman maddi yönden düşüneceğim ilk motor yine hyosung olacak...
    bu kawasaki bir başka dostummm

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı altayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ninja 250 alabilirsin sanırım 2.el temizlerden hyosong falan uğraşma hiç
    temiz 2.el ninja bulması imknsz o paraya

Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    sanırım doğru sölüyorsunuz 6.5 veren 1 daha versin o zaman

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)