Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Apache RTR hk.

REKLAM ALANI
    deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GV 250 (7 civarı)
    CBR 250 R (7.5 tan aşagı yok)
    belki cbf250 5-6 civarı
    150 cc almamın nedenlerinden biri bu işte.bütçem 4500 civarı çok zorlarsam bi kaç ayda anca 5000 e çıkar. bu motorları alabilicek gücüm yok malesef.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Rahatlığımı seviyosun hızımı?

Motosikleti
    Alıntı MaMi_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rahatlığımı seviyosun hızımı?
    çok mecbur kalmadıkça asla hız yapmam. rahat olması uzun süre yormadan gidebilmesi yeterli. hızı sevmem dediysem de uzun yola çıktığımda 85-90 km gitmeli ve bana yeter de. Boyum 1.90. bu boya garip kaçmıycak altımda kaybolmıycak ve beni rahat ettirip az yakıcak bi motor arıyorum. hız önemli değil bnm için. titreşimi falan olmasın yeter.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok mecbur kalmadıkça asla hız yapmam. rahat olması uzun süre yormadan gidebilmesi yeterli. hızı sevmem dediysem de uzun yola çıktığımda 85-90 km gitmeli ve bana yeter de. Boyum 1.90. bu boya garip kaçmıycak altımda kaybolmıycak ve beni rahat ettirip az yakıcak bi motor arıyorum. hız önemli değil bnm için. titreşimi falan olmasın yeter.
    Belirttiğim yerlerden ötürü senin ilacın CBF150'dir. Muadilleri yan etki yapar.
    MaMi_33 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belirttiğim yerlerden ötürü senin ilacın CBF150'dir. Muadilleri yan etki yapar.
    peki bu cbflerde yağ yakma problemi var diyolar ne kadar doğrudur bilemem. bunun bi çözümü varmı ve varsa nedir? çözüme gerek yok abartılıcak kadar da değil derseniz ne kadar yağ yakıyor?
    2M is my life
    Music & Motorcycle

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    ybr 125 boyunuzla orantılı değil, tvs hafif kıpraşımlı ooda boyla orantılı değil , cbf biraz daha uzun kasa olmasından dolayı ve gövdeli olmasından dolayı daha iyi bence ..tabi karar sizin.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Motosikleti
    cbf i çok beğeniyorum fakat yağ yakma problemi var demeleri korkutuyo işte. bunun önüne geçilebilir mi var mı bi çözümü?
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    CBF150
    Benimki 2000 km.de 250 ml. yakıyordu hiçte problem olarak görmedim. Zaten 2.000 km.de bir yağ değiştiriyordum. Yağ yakma mevzu için herkesin kendine göre bir tespiti var benim tespitim ne kadar hoyrat kullanırsan o kadar yağ yakıyor. Bu gün motorsuz 18. günüm gidip tekrar CBF150 almamak için kendi kendime bahaneler üretiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

cbf i çok beğeniyorum fakat yağ yakma problemi var demeleri korkutuyo işte. bunun önüne geçilebilir mi var mı bi çözümü?
    Problem yokki çözüm arayalım. Yağ yakmayan motor varmiki. Yağ yakma ihalesi ne hikmettir CBF150'ye kaldı onca motor varken.

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Cbf seni yağ yakma konusunda ne yolda koyar ne bsey yeterki temiz kullan. uzun yıllar gider boyuna göre içlerinden en ideali rahatmı rahat 90 km stabil hızla gidebilirsin yağ konusunu kafana hiç takma. kim kalmıs yolda yağ yüzünden.10 larca cbf si olan tanıdıgm var birininde yağ yakma konusunda şikayetci oldgnu görmedim.sen bakım aralıklarında yağını eksik etme yeter..

ceyhun280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache rtr
    kardes sen bosver cbf yı gel sen apache al hem karızman olsun hemde hızın olsun on numara motor ben kunlanıyorum sımdıye kadar daha bır arıza bıle yapmadı ama bundan once ybr kunlandım ustaya goturmekten gına gelmıstı bu arada tvs suzıkı uretıyor haberınm olsun :D

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    cbfimi sıkıştırmadıgım sürece yag yakmazdı
    1000 kmde bir 100 ml yag yakıyordu
    bende vakti gelince 10 tlye yarı sentetik yagla değiştirirdim
    korkulacak bişi yok
    cbf 150 paklar seni gerisine bulaşma
    o paraya söylediğim motorların kazalısını hurdasını alırsın o da seni bozar
    Ercument bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı ceyhun280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardes sen bosver cbf yı gel sen apache al hem karızman olsun hemde hızın olsun on numara motor ben kunlanıyorum sımdıye kadar daha bır arıza bıle yapmadı ama bundan once ybr kunlandım ustaya goturmekten gına gelmıstı bu arada tvs suzıkı uretıyor haberınm olsun :D
    antalya da ki ybr lerin zaten hergün tamirhane ye gitmesi normal
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    cbr 125 R
    2. el cbr 125 lerede bakabilirsin top speed 156 yeni kasaları tvsden çok daha kalıplı duruyor eski kasası var bende fazla motordan anlamayanlar 600lük sanıyor kaldıki yeni kasasını 1300lük filan sanacaklar heralde :D
    motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    o paraya alabileceğin en iyi motor tvs dir.. 1 seneden fazla biz zaman motor araştırdım..en sonunda cbf le apache arasında kaldım..izlediğim videolar, yabancı sitelerden takip ettiğim forumlar, parçaları, eğitimleri derken çok geniş kaynaklara ulaştım ve bunlar sonucunda tvs de karar kıldım ve hiç pişman değilim.. ilk bakımından sonra titreşimi seni rahatsız ederse motorunu ben alıcam
    TRANSALP XL700

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    apache yle hiç durmadan 400 km gittim bi titreşim hissetmedim
    titreşim hissedenler genelde nane molla, çıtkırıldım kişilerdir
    sbr bunu beğendi.
    harley is making love with davidson

Motosikleti
    kafam iyice karıştı...
    Ercument bunu beğendi.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    CBF150
    kafam iyice karıştı...
    CBF 150'yi alınca bişeyciğin kalmaz

barex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen hiç kafanı karıştırma, tvs çok iyi bir tercih. beğendiysen ve imkanın varsa al. Bende kısmet olursa bu hafta içi almayı düşünüyorum. Titreşim falan da hikaye. kullananı değil az da olsa artçıyı rahatsız ediyor. Japon malı diye bisiklet şasisine para verme. Dünyada bu işi sadece japonlar yapmıyor. Ayrıca kimse cevaplamamış, ben cevaplayayım benim de boyum 1.88 benimde endişelerim vardı ama boyuma göre gayet ideal bir motor olduğunu gördüm. Her açıdan ideal bir tercih.

Wazaa.35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnnova 125 (7.000km) 07
    Siz tvs ye titriyor diyosanız benim motora binmenizi hiç tavsiye etmem nezaman motorouma binsem çinlilerin alayına saydırıyorum insan uyduruktan bari bi balansör koyar diye 380 km yol yaptım en uzun titreşim yormadı benimkinin yormadıysa tvs hiç sanmıyorum yoracagını zaten tvs de titreşim yokki sana tavsiyem japon diye kesenin ağzını bol açma sağlamlık konusunda ben japon çin avrupa ayırt etmiyorum sen motorunu üzmedikten sonra oda seni üzmez emin ol şahsen en yakın arkadaşımda ybr125 esd var titreşim tvsdende az doğru ama hergün biyerine birşey oluyor benim çin malı diye dalga geçtikleri motorumla 18000 e geldim bakımlarının haricinde tek birşey yapmadım şaşırdım hala sıfır gibi tık ses yok bu arada ybr cbf ve tvs yi birebir test ettim cbf çok rahat bir oturuş pozisyonu var hızlanması çok serii ybr ise benim için kuru gürültüden farksız benim için öyle tvs dedinmiydi orda dur şekil şemal teknoloji tork seriilik vites geçişleri süper ama işçilik pek içime sinmedi birde cbf konforu ararsanız hayal kırıklığına uğrarsınız yakıt derseniz ortalama hepsinde aynı üzmez benim size önerim tvs olur ama nihayetinde yola çıkınca nekadar titresede hepsine toz yutturan benim
    deprogadias bunu beğendi.

Motosikleti
    Benelli bn 251
    TVS Apache motosıklet aldım daha 220 km oldu rodaja uygun kullanıyorum ancak 5-10 km gıdıp durduktan sonra bı yanıksı koku gelıyorsımdı bu neden??? egzost elyaf mı sıvı conta vs?? yenı oldugundan mı??? yoksa bı sorun mu var ?? bı de fardan mı ne kafa kısmında cızırtı gelıo??

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)