arkadaşlar herzaman araç sürücüleriylemi yollarda tartışıcaz.bugün bir motosiklet sürücüsü ile tartıştık... bir motosiklet in yanından geçtim biraz da hızım vardı. fakat sürücü ışıklarda yanıma gelip bağırmaya başladı.napıyon lan sen vs... gibi bende arkadaşım bağırma neden bağırıyorsun yakışıyormu ikimizde motorcuyuz dedim.fakat şahıs halen bağırıyor yoldan geçen herkez bize bakıyor.tamda cadde üzerinde.ben inanın bak ikimizde motosiklet sürücüsüyüz kelimesini en az 5.6 kez kullandım. fakat adam anlamıyor. bende gel arkadaşım ozaman dedim 50m. ileride sokak arasının önüne çektim park ettim. el işareti yapıp gel dedim. ilk gelmedi 2. 3 kez yapınca geldi.fakat cadde üzerinde yine bağırmaya başladı bende gel sokağın içine orada konuşalım kavga istiyorsan gel ilk sen vur dedim fakat şahıs halen bağırıyor ne yapçaksan burda yap diye . arkadaşım rezil mi olucaz gel sokağa ilk sen vur dedim .ama birtürlü gelmedi .bende işkembeden konuşma gel dedim gelmiyosanda çek git dedim. inanın bu arada iki motorcunun kavga edişi çok kötü olacak her kez bize bakıcak oh iyi oldu diyecekler diye aklımdanda düşünceler geçiyor. sonra seni bıçaklarlar falan gibi cümleler . sonuçta çekti gitti. insanlarada rezil olduk.ama allahtan kavga edip birbirimize girmedik. ama bu arkadaşımıza buradan yazıklar olsun diyorum hiç yakışmadı. ama hepte işkembeden konuştu. kendisini şiddetle kınıyorum. saygılar...