başlayın başlayın. Direk 1000 cc ve üstü rr larla başlayın. Ölüm tehlikesi, vergisi, yakıtı zaten tam öğrencilere göre
başlayın başlayın. Direk 1000 cc ve üstü rr larla başlayın. Ölüm tehlikesi, vergisi, yakıtı zaten tam öğrencilere göre
Şimdi kardesim sen 600 ile baslarsan o seni üstünden atar.bu nedenle al bi 125 yada 250 cc arası bi motorsiklet şöyle piş braz , brazda egtm aldıktan sonra alırsın 4 silindirli bi makina..Herkez aynı şeyleri söylüyodur ama yazıyım dedim
Gel Kafana 1 kurşun sıkayım daha az acı çekerek ölürsün.
Tutkularınıza yenik düşmeyin..
[COLOR="#FF0000"][B]Racing'e İlk Adım.[/B][/COLOR]
zaptetmesine ben hayabusayıda zaptederim. Vergisi, yakıtı, yedek parça fiyatları?
güzel kardeşim ben 1990 senesinden beri motora binerim en büyük cc 125 belki imkanım olmadı büyük motor almaya ama iyiki de olmamış
ben böyle yaşıyorum zevkimi sende küçük cc ile başla uzun yıllar uzun km yap eğer ben hayatımı yaşamak istiyorum dersen zaten fazla hızlı motor almassın büyük cc nin herşeyi büyük olur hava atacam diye hayatını tehlikeye atme ve seni sevenleri üzme
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Başlangıç için en iyisi 250 cc vitesli bi motosiklettir. Scooter almak sana sadece zaman kaybı yaratır!
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
250cc vitesli motor önerir misiniz peki?
1 taş atmış biri kuyuya çıkart çıkara bilirsen
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Hayabusayı tek geçerim hacı
Dicemde artık ZX10R VE S1000RR da onlar aynı güçde seçim senin 3ünden birini al hayallerine kavuş
Benim tercihim ZX10R Olurdu biiton özellik var hemide 200 Beygir direk öbür tarafa yolculuk Saatte 299+ ile
Sado
o dedıgın motoru al ve ılk bınısınde euzu besmele cek kı otekı tarafta saygınlıgın olsun.....
hortlatmakkk......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)